Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
за темата реших-няма да я променям още Peace

Фенче Heart Eyes, предполагам ще има някаква вражда-м/у баща и син ??
СиЕ обичат семейните вражди Peace

Варне Hugтака е Peace

Фей Hug
и от мен пак welcome
Киво като руски офицер е много красив, да!

дали е имало нещо м/у Киво и Берен-само те си знаят Crazy
но според мен сега не са в приятелски отношения Peace newsm78

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:14 от Airra

# 661
Айре  Heart Eyes както решиш, мила  Peace
Загледах 20 минути с Туба ... ами хареса ми играта и, определено! И който пише, че не можела да изразява емоции, трябва да си направи труда поне да я погледа малко и тогава да говори. Вече съм убедена, че ще им се получи на двамата с Киво, отдъхнах си  Praynig

# 662
Айре  Heart Eyes както решиш, мила  Peace
Загледах 20 минути с Туба ... ами хареса ми играта и, определено! И който пише, че не можела да изразява емоции, трябва да си направи труда поне да я погледа малко и тогава да говори. Вече съм убедена, че ще им се получи на двамата с Киво, отдъхнах си  Praynig

не съм гледала 20 минути, знам, че е от сценаристите на Езел, май е тежък и ще си го спестя Peace
гледам Ягодките, много сладурски за сега Grinning

хехе Wink
За кадром "Куртика"
Съемки в Санкт-Петербурге

Цитат
Сонгюль Оден улетела в Нью-Йорк, чтобы посещать уроки английского. Она рассказала об этом журналистам, которые встретили её в аэропорту Ататюрка.
Это необходимо для съемок в новом проекте в следующем сезоне.

# 663
  • София
Питам ви за Берен и Киво,защото имам някакав бегъл спомен,че съм чела нещо,ама нали сравнително от скоро го следя,а това не е актуална тема в сегашня му живот.
Обедена съм,че и той и Туба ще дадат всичко от себе си в този проект,стига само останалата част от екипа да е ок.За СЦ.вече коментирах,но режисьорът не ми е познат,а като чета коментарите ви сте с резерви към него.

# 664
Айре  Heart Eyes много е тежък, да. Но, си заслужава, определено, ще го изгледам  Peace Между другото играят много известни нам актьори, включително и наш Усхан - Джелил.
Благодаря за споделеното! Сончето  не изглежда много свежарка на тази снимка  Sad
Фей  Hug а, дано всички да са на ниво, и ние това се молим, за Киво и Туба най-малко се притеснявам вече ... направо ме е срам, че бях предубедена малко към нея  Embarassed

# 665
Питам ви за Берен и Киво,защото имам някакав бегъл спомен,че съм чела нещо,ама нали сравнително от скоро го следя,а това не е актуална тема в сегашня му живот.
Обедена съм,че и той и Туба ще дадат всичко от себе си в този проект,стига само останалата част от екипа да е ок.За СЦ.вече коментирах,но режисьорът не ми е познат,а като чета коментарите ви сте с резерви към него.

мда, темата изобщо не е актуална, но е била много гореща около ЗП Peace
не съм го следила тогава Киво,но  феновете на Бихтер и Бехлюл са искали много, да са заедно и в реала Crazy
считали са , че ще бъдат перфектната двойка Whistling

за мен е имало някаква заигравка, флирт Wink

ето видеа от тогава:

https://www.youtube.com/watch?v=EYDwhOvhUaw
https://www.youtube.com/watch?v=rEGeD51nbIk

Фенче Heart Eyes, забеляза ли Фарах как се е сгушила в Башак? Crazy

Сончето.... Tired

видях кои играят в 20 минути Peace

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 20:52 от Airra

# 666
Мда, видях  Peace
Айре  Heart Eyes а пък аз, като гледам тези видеа, виждам много близки приятели, които се радват , че са се видели. И Берен е по-активната в прегръдките, определено Laughing Минавала ми е мисълта, че тя може да е била хлътнала, а Киво да не и е отговорил на чувствата, та за това вече да не са в такива отношения, но кой да ти каже ?

# 667
Мда, видях  Peace
Айре  Heart Eyes а пък аз, като гледам тези видеа, виждам много близки приятели, които се радват , че са се видели. И Берен е по-активната в прегръдките, определено Laughing Минавала ми е мисълта, че тя може да е била хлътнала, а Киво да не и е отговорил на чувствата, та за това вече да не са в такива отношения, но кой да ти каже ?

хич не ми се връща на тая тема Wink

приятна вечер Hug

# 668
  • София
Благодаря за инфото и видеата Hug Hug Hug

# 669
fay fay, добре дошла. bouquet

Цитат
Берен Саат снова будет работать под руководством актера, продюсера и режиссера Угура Юджела, с которым актриса уже работала в фильме "Мой мир". Угур был впечатлён её талантом и пригласил её снова поработать с ним. Если Берен согласится, то проект начнёт своё производство в 2017 году.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

#Crazy Shocked #Crazy

Цитат
Замена главной героини!

По слухам, во втором сезоне сериала "Кёсем", Кесем Султан будет играть Нургуль Ешилчай, которая заменит Берен после первых серий второго сезона. Таким образом, большая часть актёрского состава будет заменена. Опровержений данной новости пока не было.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких Сериалов - turk_dizileri

Лека вечер. Hug bouquet

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 22:18 от ·٠•Snejka•٠·

# 670
Снеже Hug
мда, тая новина, че Берен напуска Къосема, я въртят от някоолко дена....не искала да я състаряват за ролята  Peace
аз предпочитам да я гледам в съвременна история, но тия , които харесват сериала и ролята й там, сигурно не са много хепи, ако е вярно Peace

# 671
  • София
 Hug Hug Hug

Цитат
Замена главной героини!

По слухам, во втором сезоне сериала "Кёсем", Кесем Султан будет играть Нургуль Ешилчай, которая заменит Берен после первых серий второго сезона. Таким образом, большая часть актёрского состава будет заменена. Опровержений данной новости пока не было.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких Сериалов - turk_dizileri
Новото от днес е, че са предложили роля на Нургюл в "Кьосем", но няма да заменя Берен. Ако приеме ще играе една от дъщерите на Сафийе Султан (Хюлия Авшар).
Утре може да излезе и нещо друго.  Laughing

# 672
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Нещо не ми се вярва това за Берен ... тя е професионалист, не вярвам да не желае да я състаряват, нещо друго има тук, ако изобщо е вярна тази информация  newsm78

Хубав ден!  bouquet

# 673

Привети!

fay fay, ина теб привет!

Споделих го преди ден, два, че ако Берен напусне сериала с причината, че не искала да я състарят, то това ще е само претекст. Начин на вежливо измъкване. Ако се окаже верен, разбира се, този слух. И когато падат рейтинги и сериали, в които участват такива добри актьори, вината не е в тях. Колкото и да ги ротират!

А що се отнася до черно-белия проект, ако Къванч играе роля на наемен убиец или каквато и да е там отрицателна роля, аз съм сигурна, че ще я направи много добре. А ако играе влюбен килър, ето ви диапазон за разгръщане на образ и игра на актьора.

Хубава седмица!

# 674
Здравейте Hug

Фенче Heart Eyes, Орси Hug
ще видим каква е истината за Берен и оставането или напускането на сериала Peace

хороскоп
Скрит текст:

хубава седмица bouquet

Общи условия

Активация на акаунт