Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и хубав ден! Hug Hug Hug

Мили дружки - Айре  Heart Eyes Светле  Heart EyesТерзи  Heart Eyes Марги  Heart Eyes благодаря ви от сърце!  love001
Скрит текст:
Извинете ме, че ви занимавам с моите преживявания, но имах нужда да споделя, а вие ми помогнахте, обичам ви! Много съм тъжна, но ... живот, какво да се прави. Знам, че някой може да си помисли, че това не е като да загубиш близък, но Марк беше като наше дете, взехме си го само на 35 дни ...И беше толкова красив и добър, независимо от породата, всички съседи го обичаха ... Само човек, който е имал домашен любимец може да ме разбере,другите ми се чудят ...Нейсе! Точка.
Ели  Hug добре си се завърнала в темата!  bouquet
Терзи  Heart Eyes благодаря за хубавата снимка от сутринта! bouquet

# 61
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, пак да та гушна spoko
Скрит текст:
за съжаление такъв е живота...... Sad
Терзи, страхотна снимка! bouquet
Марги wavey

Башак пак се облякла леко странно Wink

Heart Eyes Heart Eyes

хубав ден bouquet

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 10:36 от Airra

# 62
Фенче, Айра,  Hug

Фенче,  Heart Eyes hug

Цитат

Айра, да, има нещо такова Peace , но.... мисля си и нещо друго... Thinking
Ако Башак беше даскалица или счетоводителка и на мен би ми се струвало странно облеклото й на снимката, а и по принцип начина й на обличане. Ама жената е модистка/стилистка, а те имат меко казано странен и трудно разбираем за повечето хора стил. Те живеят с друга визия за света около тях, а това се отразява във вкуса и предпочитанията им към всичко.
На мен лично ми допада освободеният й стил на обличане, нестандартен и извън правилата на конфекцията. Това донякъде показва и начина й на мислене, да бъдеш такъв какъвто на теб ти харесва като поведение/ в случая с облекло/ е лукс за много хора. Wink Аз не бих се облякла така, но много ме радват хора, които могат да си го позволят, нещо повече...правят го! Peace

# 63
Марги, да ти кажа, харесаха ми разсъжденията ти Peace
не всеки може да си позволи да се облича шантаво и екстравагантно, ама Башак може Wink

а като гледам другите турски звезди как се обличат, някои са майко мила ooooh!

но примерно ФЕ ми харесва тук, като стайлинг Peace

и малко СЮ

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 21:40 от Airra

# 64
Привет!  Hug Hug Hug
Дружки, нарде сте  newsm78
Айре  Heart Eyes страхотни снимки, браво!  Peace
Приятно гледане на поредната много интересна серия на Север Юг!  bouquet

# 65
Привет!  Hug Hug Hug
Дружки, нарде сте  newsm78
Айре  Heart Eyes страхотни снимки, браво!  Peace
Приятно гледане на поредната много интересна серия на Север Юг!  bouquet

и аз това се чудя  Tired Whistling
приятно и на теб!
пуснала съм и Ашка, ама май няма много смисъл от онлайн гледане Confused

започва одисеята на Ханданка във вила Синанер Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 21:57 от Airra

# 66
Фенче,  wavey Hug
Тук съм, гледам... Peace

Айра, да ти предложа нещо полезно. Peace Hug
Скрит текст:
Полезно! Направи си табелка с надпис!
ВИЖ ТУК-
http://dabuttonfactory.com/

От една колежка е! Peace

# 67
Айре  Heart Eyes и аз съм го пуснала, ама като нищо не отбирам ...
Гюней се изприщи като видя аннето си  hahaha hahaha А Бану я прие много добре. Тя не е лоша, само е малко луда  Laughing Аз чакам да се появи Дениз ... колко беше убедена едната от колежките, че Кузей ще се влюби в нея  Joy Joy Joy JoyАма как пък един път не позна през целия филм  Mr. Green  А Зейнеп започва да прави номерата  ooooh! ooooh! ooooh!
Марги  Hug wavey Радвам се!

# 68
  • Плевен / София
Айре  Heart Eyes и аз съм го пуснала, ама като нищо не отбирам ...
Гюней се изприщи като видя аннето си  hahaha hahaha А Бану я прие много добре. Тя не е лоша, само е малко луда  Laughing Аз чакам да се появи Дениз ... колко беше убедена едната от колежките, че Кузей ще се влюби в нея  Joy Joy Joy JoyАма как пък един път не позна през целия филм  Mr. Green  А Зейнеп започва да прави номерата  ooooh! ooooh! ooooh!
Марги  Hug wavey Радвам се!
те с много го събираха...Симай,Зейнеп ...Дениз....само не и с Джемре....техния олмаз беше по голям и от този на Кузей... Whistling Whistling Whistling
от врата за краката....здравейте момичета Party

# 69
Фенче Heart Eyes, викаш веднъж не е познала hahaha hahahaпознавам такива субекти Mr. Green
още верват в любовта на Киво и франсето Mr. Green

Гости Hug
Марги Hug, мерси мила, ама аз работа вече в профешанъл програми Wink
ноо ще го видя Peace

ето появи се Дениз Simple Smile
харесват ми сериите с нея, ама бяха пагубни за живота на Джемс в един момент Whistling

# 70
Гости  Hug wavey Така беше ... като видяха, че със Зейна нищо не стана, веднага го хвърлиха на Дениз  Joy Joy Joy Joy Пък аз още първи сезон казах, че май, май ще е Джема все пак. Колко се радвам, че познах  Laughing Laughing Laughing
Айре  Heart Eyes  ми то тя е същата де! Joy Joy Joy Joy До дупка твърди все едно и също  Mr. Green
Е, чак пагубни за Джемре не бяха, ама големи глупости сътвори, не без помощта на майка си  ooooh!
Вие се смеете на причоската на Кузей, ама Шереф с какво бретонче е   Joy Joy Joy

# 71
  • Плевен / София
Фенче Heart Eyes, викаш веднъж не е познала hahaha hahahaпознавам такива субекти Mr. Green
още верват в любовта на Киво и франсето Mr. Green

Гости Hug
Марги Hug, мерси мила, ама аз работа вече в профешанъл програми Wink
ноо ще го видя Peace

ето появи се Дениз Simple Smile
харесват ми сериите с нея, ама бяха пагубни за живота на Джемс в един момент Whistling
за разлика от Гюней Дениз направи всичко възможно да предпази Кузей.....
Айра  Hug :Фенче HugМарги Hug

# 72
Гости  Hug wavey Така беше ... като видяха, че със Зейна нищо не стана, веднага го хвърлиха на Дениз  Joy Joy Joy Joy Пък аз още първи сезон казах, че май, май ще е Джема все пак. Колко се радвам, че познах  Laughing Laughing Laughing
Айре  Heart Eyes  ми то тя е същата де! Joy Joy Joy Joy До дупка твърди все едно и също  Mr. Green
Е, чак пагубни за Джемре не бяха, ама големи глупости сътвори, не без помощта на майка си  ooooh!
Вие се смеете на причоската на Кузей, ама Шереф с какво бретонче е   Joy Joy Joy

ти па къде сравняваш Каан Ташанер с Киво Laughing

Гости , така е Peace

охх горката Хандан Tired

# 73
Айре  Heart Eyes ма изобщо не ги сравнявам, то може ли да става въобще сравнение, само казвам, че на Каан прическата е като отмъщението на бръснаря  hahaha
Ей, ама хитър Кузей, преметна ги всички  Laughing
Малеее, чудя му се на Омер как търпи това кречетало Дефне  ooooh! ми тя не млъква за секунда бре  Mr. Green А като започне да и приглася снаха и, мама миа:ooooh: ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 22:50 от queen_fenka

# 74
Айре  Heart Eyes ма изобщо не ги сравнявам, то може ли да става въобще сравнение, само казвам, че на Каан прическата е като отмъщението на бръснаря  hahaha
Ей, ама хитър Кузей, преметна ги всички  Laughing
Малеее, чудя му се на Омер как търпи това кречетало Дефне  ooooh! ма тя не млъква за секунда бре  Mr. Green

Скрит текст:
ама бабето що така се побърка??? Shocked

сега Кузей ще е Шереф Mr. Green
И Джема носи колажа Crazy

Хандан иска да е елегантна най-малкото колкото Ебру hahaha

лека от мен Hug

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 22:58 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт