Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 270

Joy

Първо не схванах закачката. Сега видях колежките ви.

Аз ли съм професорката? Първо бях кифла, сега професорка. Повишили са ме. Благодаря с поклон.  Joy

Да.

Точният превод на едното изречение е "До днес не съм виждала в него амбиция за нищо друго извън работата, извън желанието да постигне успех."

амчи как Wink, ама трябва да си навътре в нещата, че да разбереш Joy
мерси за уточнението за превода, аз от англ го превеждах де Wink

# 271
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Варне  Hug ама направо са те повишили  hahaha Треа черпиш  Joy Joy Joy Joy
Е, страхотни са ... всички до един!

Хубава вечер, момичета! Аз изчезвам ...

Браво бе ... нарде сте  newsm78
 Беше чудесно и зареждащо, но на 23 ще бъде още по! Е, без най-важния член на групата, но пък ще видим истинско шоу, както само QUEEN го умеят.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 23:16 от queen_fenka

# 272
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 273
Добрутроо Hug
Фенче Heart Eyes, мерси за кафето Simple Smile
за концерта ти thumbsup

хубава нова седмица bouquet

и Ойкю вече почива Simple Smile

http://www.gecce.com/fotogaleri-genc-osman-ve-dilruba-sultan?p=1

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 09:40 от Airra

# 274
Айре  Heart Eyes гюнайдън!  Hug И благодаря! Йойкю май е с ново гадже  newsm78 Много добре изглежда по бански  Peace

# 275
Айре  Heart Eyes гюнайдън!  Hug И благодаря! Йойкю май е с ново гадже  newsm78 Много добре изглежда по бански  Peace

май е с ново гадже да Wink
а оня пич от Карадай беше много готин Peace

ама това е Оркун от ПО Laughing
Танер Олмез

# 276
Айре  Heart Eyes е, чак пък готин не беше , за мен, де, ама беше симпатяга  Peace Този не ми прилича на  Оркун, оня нали  е рус и грозен  hahahaПо-скоро може е сина на семейството, което осинови Яман - боже, забравих им имената  hahaha hahaha Те с Йойкю са си приятели май  newsm78
До после, отивам пак на свиждане, дано утре я изпишат  Peace

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 11:45 от queen_fenka

# 277
Айре  Heart Eyes е, чак пък готин не беше , за мен, де, ама беше симпатяга  Peace Този не ми прилича на  Оркун, оня нали  е рус и грозен  hahahaПо-скоро може е сина на семейството, което осинови Яман - боже, забравих им имената  hahaha hahaha Те с Йойкю са си приятели май  newsm78
До после, отивам пак на свиждане, дано утре я изпишат  Peace
уффф не Оркун бе, а приятеля на Яман забравих му името ooooh!
Мерт май...

Башак се грижи за формата си Mr. Green

хубав следобед!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 13:48 от Airra

# 278
Айре  Heart Eyes май Мерт беше, да. Ама много се е променил, не можах да го позная, и той е възмъжал явно  Laughing
Тя, хубаво се грижи за фигурата си Башак, ама ми уби всички надежди, че чакат малко Къванче  hahaha Но, от друга страна, по-добре, че мрънкалниците щяха да обвинят Киво, че само заради това се е оженил за нея, то не е една беля  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Утре изписват сестра ми и бъбрека работи, днес ми го потвърдиха  newsm44 newsm44 newsm44
Клониран  hahaha

Трапчинката  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 16:50 от queen_fenka

# 279
# 280
Снеже  Hug wavey
Joy Joy Joy дойде ред и на Сера ... да видим с коя още ще го съберат  Mr. Green Честно казано, писна ми , коя ще да е ...
Май само Краличката  Heart Eyesще бъде доволна, ако играят двамата ...

# 281
Снеже  Hug wavey
Joy Joy Joy дойде ред и на Сера ... да видим с коя още ще го съберат  Mr. Green Честно казано, писна ми , коя ще да е ...

Хахаха, да, всички ги изредиха вече. Joy Joy Joy

# 282
Снеже Hug
уфф дано за Серенай е само с слух, че ще се гръмна Tired Whistling

Фенче Heart Eyes, браво Peace

И Буура пуснал брада Mr. Green

тая не съм я виждала

Снеже за теб Wink

# 283
Айре  Heart Eyes ех, че е сладък с каскета  Laughing А на Буура май, че му приключи сериала, не знам, та е с брада ...не ми харесва, много черна  Laughing
Още една на Хазал - така май ми харесва повече , с бретон  Peace

Скрит текст:
Като чета от време на време колежките, нищо друго не ми идва на ума, освен тази хубава мисъл  Laughing

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 19:57 от queen_fenka

# 284
Айрре, Фенче, мерси за Хазал - много е готина.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И на мен повече ми харесва с бретон.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя е завършила кулинарната академия и кара стаж в ресторант към някакъв хотел. По-нататък се кани да открива собствен ресторант.  Peace Преди време беше казала, че има план Б, ако нещата с актьорството не потръгнат, явно е това. Peace Далеч съм от мисълта, че напълно ще зареже филмите и сериалите. Peace

Стажът в хотелския ресторант. Wink

Ей тука е с колегите при дипломирането и на самия курс.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт