В профила на фотографа има още снимки на други актьори от същата агенция. 

Снеже
Гости

И ние не сме се отказали ... някой ден може и да ни се случи отново да ги видим заедно Киво и ФЕ 

Дано да ги харесам двамата
Забелязала съм, че първо ролята трябва да не ме дразни, актьора няма значение. Ако ще и най-голямата красавица да играе, ако ролята й не ме кефи не се получава и обратно
За да бъда по-ясна, не харесвах образа на Кузей въпреки Киво

Мисля, че е от Хавай, но сега я публикува и писала нещо, че лятото започва, но не съм много сигурна
, и на мен ми се гледаха Киво и Серенай 
, Фенче
, Снежка
, Гости 

липсваш, джанъм! 
благодаря! 

А ако играе с Туба мисля, че ще им се получи, все повече се навивам , дори се радвам, че тя е с къса коса, така повече ми харесва честно казано
Съвременна модерна женска визия има, казвала съм ви, че с дълга коса малко ми селянее, въпреки, че е красива жена със страхотна коса. Сема и Ейлем няма как да съчинят нещо невиждано до този момент, важното е да е смислено и интересно. А ако ги харесат като двойка , няма как да не се получи. Много откровено тъпи сериали се гледат единствено заради двойката. Предполагам, че заради това се обвиняват главно после главните актьори, все едно са виновни, че не се е получила химия между тях. Всеки един актьор е преживявал поне веднъж преждевременно спиране на сериал, с какво Киво е по-различен ? Той сам казва, че никой не е застрахован в това отношение, за това си мисля, че е наясно с риска, който ще поеме и си е направил добре сметката. Не случайно преработват сценария двете дами. А и защо от сега да се притесняваме дали ще е гледаем сериала му ? Защото веднъж вече е претърпял неуспех ? Защо трябва да се повтори ? Ако той се опасява от това, то не би снимал повече ... Аз съм оптимист до край, пък, каквото е писано, ще стане ... Дори и да се повтори неуспеха на КСШ не мисля, че Киво ще се откаже от работата си, нито ще е първият, нито последният ... Все едно МЙ да спре да се снима след неуспеха на последното му дизи ... И на Бурак Й. не му провървя с Чучулигата, пък с Кара Севда жъне успех - всичко е толкова субективно, не могат да се правят прогнози. Аз лично, съм решила повече да не се тормозя нито от избора на партньорка, нито от нищо, просто си чакам кротко и вярвам, че всичко ще е на 6 , момчето ни е талантливо 

радвам се, че темата се оживи!!
, Снеже
, хубави снимки 
, значи снимката на Башка не е от сега, помислих, че пак са задули някъде 
, споделям ти мнението, че Киво би се чувствал много по-сигурно, когато има човек до себе си, който да го подкрепя и да му дава стимул 

Да е честит празника на татко Ердем!! 

Препоръчани теми