Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,преди малко прочетох за нов проект с Туба.Дано е истина,и двамата ми харесват.Ще ги гледам с удоволствие.Въпреки,че не спирам да се надявам да са отново екранна двойка с Фе.Хубава вечер ви желая!

# 361
Здравейте,преди малко прочетох за нов проект с Туба.Дано е истина,и двамата ми харесват.Ще ги гледам с удоволствие.Въпреки,че не спирам да се надявам да са отново екранна двойка с Фе.Хубава вечер ви желая!

Привет!
чакаме новини, дали Туба ще играе 100% или не Simple Smile
а за ФЕ , еееех и аз ги искам пак заедно с Киво, ама едва ли ще стане Whistling

# 362
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Ех, Калива, това и аз го искам, ама няма да се случи скоро, ако изобщо стане някога отново. Peace Sad

Нови снимки на Фахрие, Хазал и Хазар от агенцията им.  Wink В профила на фотографа има още снимки на други актьори от същата агенция. Hug

https://www.instagram.com/egeislekheadshots/

Хубав ден! bouquet

# 363
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Интересна комбинация Къванч+Туба Thinking ако подпишат де.....дано си паснат..... Whistling
Скрит текст:
аз започнах два от летните ....309 и Висше общество......първия ми хареса повече....да видим дано си остане в този вид....без много драми Whistling

# 364
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Краличке  Heart Eyes Снеже  Hug Гости  Hug wavey
Калива  welcome И ние не сме се отказали ... някой ден може и да ни се случи отново да ги видим заедно Киво и ФЕ  Praynig
Още няма потвърждение за Туба, а ?

https://vimeo.com/171282870

и тези само си чешат езиците май  newsm78 ooooh!

Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 15:19 от queen_fenka

# 365
Привет Hug

Мерси за всичко, което публикувате, че аз съвсем изпуснах новините в последно време bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Сега последно да разбирам ли, че Туба е новата партньорка newsm78 Дано да ги харесам двамата Praynig Praynig Praynig Забелязала съм, че първо ролята трябва да не ме дразни, актьора няма значение. Ако ще и най-голямата красавица да играе, ако ролята й не ме кефи не се получава и обратно Simple Smile За да бъда по-ясна, не харесвах образа на Кузей въпреки Киво Peace Wink

Гледам не отразявате снимките на Башак Peace Мисля, че е от Хавай, но сега я публикува и писала нещо, че лятото започва, но не съм много сигурна
Скрит текст:
Huzura yolculugumun ilk gunu #18haziran #isbiteryazbaslar

Тук някакви коментират Туба и Киво и доколкото става ясно с гугъл май ги одобряват като двойка Peace
https://www.facebook.com/note.php?note_id=10153757925496801

Кралицата Heart Eyes Hug, и на мен ми се гледаха Киво и Серенай Wink

Айра Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, Снежка Hug, Гости wavey

Хубав ден на всички Hug

# 366
Цитат
Тук някакви коментират Туба и Киво и доколкото става ясно с гугъл май ги одобряват като двойка

Един от коментаторите казва: "Ако Къванч пренесе на екрана щастието, което има в семейния си живот, ще се получи нещо страхотно.

Joy

Тия хора що така не искат да разберат, че Башак го тегли само надолу.

Но казват също, че  " предстоящият сериал е много важен за Къванч и  трябва да е много внимателен. Ако новият му проект не успее, това ще нанесе незарастваща рана върху кариерата му. Но защо пък да не успее? Миналият сезон съвсем нови, непознати за аудиторията имена блеснаха, сериали с елементарен сценарий постигнаха висок рейтинг. Новият сезон ще бъде сезон отново на големите проекти и на звездите."

# 367
Варна, мерси за превода bouquet

Не знам те дали разбират, че Башак го тегли надолу, но аз на 100% споделям мнението им Wink И за семейното щастие и за раната в кариерата при евентуален неуспех Peace

# 368

Ами дано има здрава психика Къванч.

Защото сигурно е доста неприятно да работиш под такъв натиск.

# 369
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодарение на Формулата мога да надникна и при вас. Hug

И кво? Киво и Туба ли последно? Смесени чувства изпитвам. От една страна ми се струва, че ще се получи, от друга - изпитвам съмнения. А и искам да е с дълга коса, ако ще е тя.

Гости, и аз гледам № 309 и много ми допада засега. Много харесвам Демет.

Според мен Къванч има здрава психика. И ако е имало някакъв урок да си учи, мисля, че си го научи - разбра, че колкото и да го харесват, харесването не е абсолютна величина - не е винаги и на всяка цена. Мисля, че това беше важно за него - отрезви го от фенското опиянение и му помогна да съзрее.
Мисля също, че Башак е стабилна опора за психиката му. Тя изглежда умна и разумна жена, освен това наличието на партньорка до него ще му осигурява спокойствието, което му е нужно, за да реагира нормално на живота - знаете, винаги е по-добре да имаш любим човек до себе си, отколкото да нямаш. Това, че някой те допълва, ти дава увереност и нормалност. И може да се съсредоточи повече върху работата си.

# 370
... което му е нужно, за да реагира нормално на живота - знаете, винаги е по-добре да имаш любим човек до себе си, отколкото да нямаш. Това, че някой те допълва, ти дава увереност и нормалност. И може да се съсредоточи повече върху работата си.

Да, това наистина е много важно.

Знам, че е неизбежно, но намирам за много несправедливо това жестоко отношение към главните актьори, когато някой проект не успее.

А иначе всички много обичат да повтарят, че са важни и сценарият, режисьорите, другите актьори, цялата организация и т.н. Но кой знае защо много бързичко го забравят.

За мен главно сценарият може да създаде повод за притеснения тук.

Изгледала съм 115 серии на Сема и Ейлем с върховна мобилизация на търпението  Laughing и не мога да си представя, че могат да измислят нещо, с което да изненадат зрителите. В КД и КПА бяха вкарали всичко, което е известно от историята на турските дизита. Аз даже сравнявах сценариите им с тенджера, в която, отварят хладилника, и пъхат каквото им попадне. Накрая в КД съживиха и мъртвец от чудене какво да измислят.  Joy

Дано тази година почивка им се е отразила добре. Може пък да им е хрумнало нещо оригинално. Никога не се знае.

Иначе като хора, като жени и двете са прекрасни. Много свестни и добри.

# 371
Миси  Heart Eyes Hug липсваш, джанъм!  wavey
Варне  Hug благодаря!  bouquet
Ето, и рускините това са превели :
"Кыванч Татлытуг через два года выходит на экран. Кто будет его партнером в сериале? Это постоянно было на повестке дня. Наконец-то, было выбрано имя - Туба Бюйюкюстюн. Что вы скажете?

Esin Ovet: Не могу представить друг с другом. Сценарий, команда, каст, режиссер- всё очень важно. Они должны действовать очень осторожно.

Resat Balcioglu: Нет такого правила, что каждый проект, где играет Кыванч, должен продержаться. Проблема в том, что проект не встретился со зрителем на правильном канале в правильное время. Если говорим о игре Тубы, то тут нет слов. Лучшая.

Bulent Ipek: Для карьеры Кыванча провал нового сериала создает незаживающую открытую рану. Но почему так должно случиться? Прошлый сезон, работа звездных актеров, простой сценарий, который получил свои рейтинги и своё место в истории. Новый сезон будет годом новых лучших проектов и звездным годом. Возвращающиеся на экраны Кыванч и Туба заставили скучать по ним довольно долго.

Oden Budak: Наш сын- красавец, наша дочка- красавица. Думаю, их гармония удовлетворит зрителей. Если Кыванч, снимаясь, покажет такое же счастье, как и в своей личной жизни, то будет огонь."

От този превод за Туба пък, излиза, че си приличат с Киво до някъде  Peace

"Она не любит говорить «я, я, я». Туба не любит быть заметной. Если было бы возможно, то она и интервью не даст. Она это делает ради нового сериала "20 минут". Удивительная женщина. В мире, где все хотят быть в центре внимания , она может сказать: «Мне то что от ваших правил!» Мне это нравится! Будто Туба Буюкюстюн «вынуждена быть известной». Ничего общего с признаками звездной болезни. Она живет в своем мире. Напомнила мне о Маленьком принце. Немного грустная и одинокая. Не доверяет незнакомым людям, не сдается. Из-за того, что ее родители работали, она росла с бабушкой, это чувство одиночества - индивидуальная особенность, которую она унаследовала с тех пор. Но не считайте, что я говорю об отрицательном одиночестве. Наоборот, это делает ее творческой и отличает Тубу от других. У нее есть собственный богатый внутренний мир. Внутри она богаче и красивее, чем снаружи."
Журнал Hurriet.
Светле  Hug thumbsup
Много се надявам да му се получи дизито на Киво  Peace А ако играе с Туба мисля, че ще им се получи, все повече се навивам , дори се радвам, че тя е с къса коса, така повече ми харесва честно казано  Peace Съвременна модерна женска визия има, казвала съм ви, че с дълга коса малко ми селянее, въпреки, че е красива жена със страхотна коса. Сема и Ейлем няма как да съчинят нещо невиждано до този момент, важното е да е смислено и интересно. А ако ги харесат като двойка , няма как да не се получи. Много откровено тъпи сериали се гледат единствено заради двойката. Предполагам, че заради това се обвиняват главно после главните актьори, все едно са виновни, че не се е получила химия между тях. Всеки един актьор е преживявал поне веднъж преждевременно спиране на сериал, с какво Киво е по-различен ? Той сам казва, че никой не е застрахован в това отношение, за това си мисля, че е наясно с риска, който ще поеме и си е направил добре сметката. Не случайно преработват сценария двете дами. А и защо от сега да  се притесняваме дали ще е гледаем сериала му ? Защото веднъж вече е претърпял неуспех ? Защо трябва да се повтори ? Ако той се опасява от това, то не би снимал повече ... Аз съм оптимист до край, пък, каквото е писано, ще стане ... Дори и да се повтори неуспеха на КСШ не мисля, че Киво ще се откаже от работата си, нито ще е първият, нито последният ... Все едно МЙ да спре да се снима след неуспеха на последното му дизи ... И на Бурак Й. не му провървя с Чучулигата, пък с Кара Севда жъне успех - всичко е толкова субективно, не могат да се правят прогнози. Аз лично, съм решила повече да не се тормозя нито от избора на партньорка, нито от нищо, просто си чакам кротко и вярвам, че всичко ще е на 6 , момчето ни е талантливо Peace

# 372

Просто защото има двойни стандарти, Фенче.

При Мурат Й. фокусът беше върху Мерием. Медиите направо го водеха "сериалът на Мерием". И след провала му всички критики се изсипаха върху нея. Направо я отписаха.  Laughing

А Бурак не е звезда от голям мащаб.

Не съм съгласна, че простотии се гледат заради хубави двойки. Тук обикновено за пример се дава "Любов назаем". Но кой знае защо не се отбелязва, че от 11 пункта в началото от дълго време рейтингът им гравитира около 4 пункта. А едва са направили един сезон. Даже и турската публика не е толкова проста.

Но съм абсолютно съгласна, че няма какво да се драматизира и предварително да се мисли успешен ли ще бъде, няма ли да бъде. Има живот и след неуспешен сериал.  Joy

# 373
Привет  Hug радвам се, че темата се оживи!!
Гости Hug, Снеже Hug, хубави снимки Peace
Миси Heart Eyes Hug, значи снимката на Башка не е от сега, помислих, че пак са задули някъде Wink
Светле Hug, споделям ти мнението, че Киво би се чувствал много по-сигурно, когато има човек до себе си, който да го подкрепя и да му дава стимул  Peace
Фенче Heart Eyes thumbsup
Варне, тенкю за участието ти в темата ни bouquet
може пък сериалите на Киво и на Берг и Халит да са в един ден Wink

и аз да кажа нещичко Whistling
Туба ми харесва с къса коса и нямам нищо против да е с такава визия в сериала, с дълга коса ми е сладникава, така е шик и прическата й придава характер Peace
За СЦ на Сема и Ейлем, Варне, да ти кажа, на 50 серия на КД съм и нямам почти никакви забележки....има леки недомислици, но те са простими за жанра Wink
не очаквам от С§Е някакви чудотворни истории, но си мисля, че СЦ ще е издържан, интересен и гледаем или поне така се надявам, все пак са имали достатъчно време да го мислят Peace
Също така при участието на двете звезди Киво и Туба съм почти сигурна, че сериалът няма да бъде спрян преждевременно, Керем Чатай прави продукциите си в много голяма степен за износ.
КПА имаше плачевен рейтинг през много голяма част от излъчването му и не го спряха, дори се счита за успешен, така, че нещата са много субективни.

Малко ме притеснява тоя режисъор, искаше ми се да е някой с който Киво е работил Whistling
това, което си мисля за СЦ е , че ще е пак някоя трудна любов, както в КД и, че може би няма да има любовни триъгълници newsm78

Днес е ден на бащата в Турция Simple Smile Да е честит празника на татко Ердем!! Wink

дано скоро Киво празнува и той!! Praynig

# 374

Варне, тенкю за участието ти в темата ни bouquet
може пък сериалите на Киво и на Берг и Халит да са в един ден Wink

Не вярвам да са в един ден, защото нашият вероятно ще е в понеделник, а по Стар ТВ той е запазен за Парампарча.

Нали по Стар Тв ще е на Киво сериалът или не съм разбрала?
........

Че ще има втори мъж, който да провокира ревност или втора жена съответно, можеш да бъдеш сто процента сигурна.  Joy

В "Перла" нямаше ли?

Общи условия

Активация на акаунт