Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Към снимката на Фенчето. Wink

Цитат
Кыванч Татлытуг сейчас находится в отпуске перед началом съёмок в новом проекте, в котором он исполнит главную роль и его партнёршей будет Туба Бюйюкюстюн. После того, как актёр отдохнул в Бодруме, он отправился в Бозбурун на яхте со своими друзьями Танем Сивар и её супругом Эдемом Дирвана. Кыванч попал в объективы фотокамер за рулём быстроходного катера во время морской прогулки с друзьями.

Хубав ден! bouquet

# 601
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Снежи  Hug благодаря за кафето и разяснението за снимката!  bouquet
Аз пък ще ви поздравя за 1 юли с една невероятна песен, станала емблематична за този първи юлски ден!

И други вече са убедени, че това ще да е новата двойка  newsm78

Хубав слънчев ден!  Hug

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 09:04 от queen_fenka

# 602
# 603
Терзи  newsm51 благодаря, мила!

С Гугулето почти нищо не схванах, но и тук говорят за Туба като за новата партньорка на Киво  Peace Все един от двамата щеше да опровергае новините, които се носят из нета, ако не беше истина, не мислите ли ? Или нарочно си трайкат  newsm78 Ще се разбере, рано или късно, не остана, празниците свършват скоро ...

# 604
Здравейте Hug
Терзи, мерси за новините bouquet
Снеже bouquet
Фенче Heart Eyes, за песента bouquet
не знам за кои празници говориш, ама аз разбрах за някакви през септември newsm78
знам, че сега е техния Рамадан и не може да се яде и пие вода през деня Whistling
ха Simple Smile дали Киво ги спазва тия правила?? Rolling Eyes

иначе навсякъде, където се пише за Киво, се споменава и Туба, като бъдеща негова партнъорка!
голям майтап ще е, ако накрая е някоя друга Whistling ooooh!
вчера четох, че някои фенки на Туба(които харесват Аси и КПА) не искат Туба да приема тази роля ooooh!
пишело се, че това е сериалът на Къванч....
ами то дефакто си е така, сценаристките подготвят този сценарий от миналата година, още тогава Ранини писа, че работят за Киво Peace
а , че Туба е звезда от ранга на Киво-спор няма Peace

Цитат
Капитан Кыванч

Кыванч Татлытуг, который в новом сезоне сыграет главную роль в проекте компании "Ay Yapım" в паре с Тубой Бюйюкюстюн, заряжается энергией на отдыхе. Актер сначала отдыхал в Чешме, потом в Бодруме, а после отправился в Бозбурун. Вместе с Танем Сивар и Эдхемом Дирвана, а также компанией друзей Татлытуг попал в объективы камер на быстроходном катере.

Находясь за штурвалом, актер получал удовольствие. Как оказалось, катер, стоимостью около 450 тыс. лир, Татлытуг приобрел в прошлом году. Также стало известно, что Башак Дизер, оставшаяся в связи с делами в Стамбуле, сегодня отправится к мужу в Бозбурун. Пара продолжит отдых, их следующей остановкой будут Греческие острова.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 10:34 от Airra

# 605
Айре  Heart Eyes благодаря за превода!  bouquet
Да, главно феновете на Туба и Енгин роптаели, че главно името на Къванч се пише в туитър, все едно, че Туба била някакъв придатък, поне така пишат момичетата от темата на Туба  Hug Ама какво негодуват, като все още не е ясно със сигурност дали Туба е подписала  newsm78 Пък и хората чакат Киво на екран от две години, за него стана известно, че ще се снима в този сериал, че сценаристките пишат сценарий именно за него, за какво се дразнят, не мога да разбера ? И дето казваш - те са еднакво любими и известни, имат си доволно много фенове ... И когато се разбере със сигурност, че именно Туба ще е неговата нова партньорка, със сигурност ще се пише толкова и за нея  Peace Наистина ще е голям майтап, ако ни пързалят  hahaha
Е, много я харесвам с тази прическа ...

# 606

Честито второ полугодие! Честит първи юли!

В очакване на новия сериал и с вяра в доброто сътрудничество между Туба и Къванч.

# 607
Орси, благодаря bouquet

Фенче Heart Eyes, каквото и да говорят ми е бана не Mr. Green
важното е да се получи нещо качествено, гледаемо и успешно!!

едно скромно календарче  Wink

да ни е здрав и позитивен новия месец!! bouquet

# 608
Орси  Hug bouquet
Айре  Heart Eyes а, да не мислиш пък, че на мен много ми пука?  hahaha
Пожелавам ви прекрасен ден и един поздрав с много сладка за мен двойка  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:00fcaca7&p=playlist&id=1825745&order=date
До довечера!  bouquet

# 609

Да, главно феновете на Туба и Енгин роптаели, че главно името на Къванч се пише в туитър, все едно, че Туба била някакъв придатък.

Ох, това е супер досадно.

Те актьорите са по-скромни от феновете им, които се превъзнасят, сякаш става дума за холивудски знаменитости.

Имах доста забележки към сценария на Карадайъ, но трите години, в които се излъчваше бяха за мен едно страхотно преживяване, най-вече заради невероятно позитивната нагласа на феновете на Кенан и Берг от самото начало. Никога не съм виждала толкова добронамерени фенове като тези на Кенан. Нямаше никакви сравнявания с предишни негови партньорки, нямаше "Ох, какво беше с Джансу, как се целуваха, как се гледаха, откъде ни я натресоха Берг", нямаше надувки от типа "Кенан е звездата, добре, че е Кенан". Нямаше мрънкане колко зле играел единия, пък какъв безподобен актьор е другия.

Затова и в повечето случаи двамата заедно получаваха награди.

Оттогава стискам палци моите любимци, освен на хубави сценарии, да попадат и на партньори с широкоскроени, а не вманиачени фенове. Тогава излъчването на всяка серия е празник.

# 610
Варне Hug
разбирам те, че си имала много хубави емоции с КД, с Берг и Кенан, но съгласи се, че причината е била и в това, че сценарият хич не е лош, а двамата играеха прекрасно и режисурата беше отлична Peace

така, че ако ще  Туба да има най-позитивните фенове, въобще няма да ме топли.... ако сценарият е тъп и ако режисъорската работа не струва(както се случи, за мен Peace с другия сериал на Сема и Ейлем)
а, ако сериалът е супер, въобще няма да ми пука, какво говорят феновете на Туба, в глобален мащаб Peace
е тук в темата ще ми пука Wink

и нещо много по-сериозно Peace

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 13:20 от Airra

# 611
Айрре,  Hug напълно съм съгласна.  Peace Едва ли от позитивността на феновете зависят наградите за даден сериал или актьор, още повече, че рейтингът не се прави само от фенове.  Peace

# 612
Айрре,  Hug напълно съм съгласна.  Peace Едва ли от позитивността на феновете зависят наградите за даден сериал или актьор, още повече, че рейтингът не се прави само от фенове.  Peace

охх на втората снимка, все едно, че Киво разхожда харема си по море Joy Joy Joy

и ново видео от днес Peace

Башак я снимат доста отблизо и си изглежда много добре Peace
чух, че коментаторите казаха след това: чок гюзел Mr. Green

Варне Hug, плийз, има ли нещо интересно? Praynig

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 13:44 от Airra

# 613

Не, аз не казвам, че феновете и техният позитивизъм правят рейтинга и раздават наградите.

Просто е много по-приятно в такава обстановка да следиш проекта на своя любимец.

Не да четеш грозни коментари и ехидни подмятания.

Аз имам алергия към вманиачени фенове. И се усещам, че негативното ми отношение към феновете неволно се прехвърля и върху любимците им, макар че никак не е справедливо, защото повечето актьори са здраво стъпили на земята.

# 614

Не, аз не казвам, че феновете и техният позитивизъм правят рейтинга и раздават наградите.

Просто е много по-приятно в такава обстановка да следиш проекта на своя любимец.

Не да четеш грозни коментари и ехидни подмятания.

Аз имам алергия към вманиачени фенове. И се усещам, че негативното ми отношение към феновете неволно се прехвърля и върху любимците им, макар че никак не е справедливо, защото повечето актьори са здраво стъпили на земята.

ама разбирам те за какво говориш Peace
тук във форума се сещам за едни такива Whistling Mr. Green

newsm78

написали, че бил по-дебеличък ooooh! Whistling

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 14:29 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт