Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Първо говорят за сериала.

Повтарят мотамо новината на Бирсен.

После говори Башак. Обяснява за благотворителната разпродажба. Кои известни имена са предоставили свои дрехи. Казва, че има и маркови облекла, има и много неща, дело на турски дизайнери.

Споменава, че тя е почитател на черното и бялото, не обича много шарени десени. Но това лято били модерни жълто, синьо, изобщо било пъстро лято.

После я питат за проекта на Къванч

Башак: Аз нищо не знам. Трябва лично него да попитате. Аз съм тук за разпродажбата. По-добре да не влизам в други теми. Знаете, че не коментирам неща, свързани с неговите проекти.

Коментарите в студиото

Водещата: Колко е елегантна и изтънчена!

Мъж 1: Много мила, много сладко говори и обяснява.

Мъж 2: Двамата имат много добра връзка с медиите. Башак започна да свиква с тях. Сега е по-известна, има по-голяма отговорност, омъжена е за известна личност. Виждате, че вече й задават въпроси и за съпруга й. Където и да отиде вече не може да избяга от микрофоните. Може би беше добре да си свали очилата, по-добре щеше да бъде.

Мъж 1: Е, така е по-артистично.

Жена: Но все пак е на открито, слънцето грее. И аз не мога да гледам на слънчева светлина. Иначе обичам да гледам хората в очите, когато разговарям. Но навън, може би затова не свали очилата си.

Мъж 2: Последно ги видяхме в Чешме. Оттам излязоха снимки. От тях лъхаше любов.

Жена: Много естествени бяха.

Мъж 2: Доста наивно, простодушно отговори на въпроса за проекта на съпруга й. "Това не е моя тема, не е моя работа." Естествено, че знае. Като съпруг и съпруга със сигурност разговарят каква роля ще играе, с кого ще играе, но добре отговори. "Тук съм по съвсем друг повод".

Мъж 1:  Говори за работата на Башак и Дениз като стилисти в ЗП. Нарече я "невероятна", предизвикала много интерес и коментари.

Мъж: Къванч взе правилното решение в точното време. Стои плътно зад съпругата си. В обществото ни нямаше никаква негативна реакция, никой не каза "Ааа, как може". Да,  сърцата на няколко  момичета бяха разбити, отиде си техният рицар на бял кон, но толкова. Всички познаваме Къванч. Той е изключително умен, с характер, с достойнство. Сега започва нов сериал. Ще сложи край на дългото очакване на зрителите да го видят отново.

Жена: Това е доста стресиращо, нали? Започваш нов проект, голямо име си, ставаш фокус на всички критики. Всеки гледа какво ще направиш. Има хора, които се молят сериалът да се получи, други очакват да се провали, за да могат да започнат с критиките. Много стресиращо положение.

Мъж 1: Ако му дадат да играе романтичен мъж, красавец, малко бабаит, хулиган, ще се получи, но в историческа роля - не. Може евентуално във филмов проект.

Мъж 2: Зрителите понякога имат определена представа за един актьор и искат да го гледат само в една роля. КСШ беше хубав проект, но зрителите не успяха да го разберат, не успяха да схванат връзките между героите. Имаше и други актьори, които се провалиха в  исторически сериали. И Къванч нямаше шанс.

После показват днешните морски снимки.

Башак щяла днес да се присъедини. Била в Истанбул. Щели да се насочат към гръцките острови.

Едното заглавие било Къванч Ялъту вместо Татлъту. Има игра на думи.

"Ялъ" означава мазен, дебел. Коментират, че журналистката на статията била много жестока.

Водещата казва "Видели лека гънка на корема и веднага го писали  "дебел"

После се питат имал ли Къванч документ за управление на морски плавателен съд. Всички трябвало да бъдат много внимателни с тези забавления. Спорят той ли кара лодката, човекът до него ли.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 14:47 от varna_2

# 616
Варне Hug

Скрит текст:
ще ти се отблагодарявам по някакъв начин Wink Hug

и една снимка от преди 10 год. Simple Smile

# 617
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Варне  Hug и аз съм ти много благодарна, че не ни оставяш в недоумение какво пишат или говорят за нашето момче, страшно мило от твоя страна  love001 Наистина,  благодаря ти от сърце, че го правиш и то за актьор, който не ти е любимец  bouquet bouquet bouquet
Много се радвам, че харесват и уважават младото семейство и не мислят Башак за вещицата, която проваля Киво  Mr. GreenСъгласна съм и с мнението им за КСШ, и аз смятам, че хората там не го разбраха ... напразно го развалиха в последствие, за да им угодят ...
Пък този или тази, който е написал , че Киво е мазен или дебел , просто няма връзка с главния мозък  ooooh! ooooh! ooooh! Как можеш да кажеш за човек с такава фигура, че е дебел  newsm78  Е, тялото му не е каквото беше, както когато играеше Кузей, но и сега си изглежда супер момчето. Пък и винаги може да стане същия, само да поиска  Laughing
Айре  Heart Eyes благодаря за видеото! Много добре си изглежда момичето, на мен ми харесва!
Снеже  Hug  wavey

# 618
Фенче Heart Eyes и на мен ми хареса мнението им за КСШ, значи и някои турци мислят така!!
Киво -мазен и дебел не е Naughty Naughty
ама със сигурност не тренира в момента, няма изявени мускули и плочки, като някои негови по-млади колеги Mr. Green Mr. Green
но като реши винаги, може да ги постигне Peace
даже ми се струва, че Башак влиза по-често в залата за тренировки Wink

# 619
Айре  Heart Eyes и без плочки нема го върнем  Joy Joy Joy
Невероятното ни момче във всичките му превъплащения за тези 10 години, откакто снима, страхотен клип открих!

# 620
Айре  Heart Eyes и без плочки нема го върнем  Joy Joy Joy
Невероятното ни момче във всичките му превъплащения за тези 10 години, откакто снима, страхотен клип открих!

мда, страхотен е  newsm10 smile3501
може фенките Hugна Туба да му фърлят по едно оче, да видят колко уникално различен е , във всяка една негова роля!!

уффф остава ми да гледам само Американците на Черно море Whistling

лекинка Hug

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 23:15 от Airra

# 621
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Нека денят ни започне с една страхотна усмивка

Айре  Heart Eyes Американци на Черно море май не е превеждан  newsm78 Поне не беше, когато аз го гледах. Гледах картинки и то само с Киво  Laughing

# 622

Добро утро!

Цитат
Водещата: Колко е елегантна и изтънчена!

Много съм съгласна с това определение. Много точно! Мисля, че го бях споделила вече веднъж - за мен Башак е класна дама!

По повод една скорошна сватба между Кенан и Синем си задавам въпроса дали въпросното момиче, ако беше булка на Къванч щеше да бъде приета  в семейството му!? Защото не мисля, че проблем е само фактът, че Башак е имала вече един брак. А и други причини, породени от подобен манталитет. Това, което превежда Варна ме радва, защото разбираме какво е отношението към Къванч-Башак в Турция. Иначе имахме достъпни само мненията на  нашите "фенки" и на рускините. Както е писала и Фенчето:

Цитат
Много се радвам, че харесват и уважават младото семейство и не мислят Башак за вещицата, която проваля Киво  Mr. Green

Що се отнася до фенството пак ще цитирам Варна:

Цитат
Аз имам алергия към вманиачени фенове. И се усещам, че негативното ми отношение към феновете неволно се прехвърля и върху любимците им, макар че никак не е справедливо, защото повечето актьори са здраво стъпили на земята.

На мен така ми опротивя един добър, иначе, техен артист. Добър, но и странен. Със странно поведение извън снимачната площадка. Това го забелязах след като "ме принудиха" да прогледна.

Айри, много ми харесва освободеното ти "държание" и бисерите, които ръсиш!

Цитат
охх на втората снимка, все едно, че Киво разхожда харема си по море 35 35 35

Такова фенство харесвам - освободено, със закачки, дори и лека критика, ако трябва.

Изборът на Туба за партньорка в сериала ми допада. Дори предполагам, че е и стратегически. Две любими, техни звезди на едно място намаляват риска от нисък рейтинг. Така си мисля.

# 623
Привет, дружки Hug
Фенче Heart Eyes, мисля, че Американците го има преведен вече ВК Peace
Орси Hug, радвам се , че пишеш bouquet
харесаха ми мненията ти Simple Smile
аз към Киво(колкото и да го обичам) винаги съм била леко шеговита и не му спестявам, ако нещо не ми харесва Peace
все пак не е слязъл от Олимп Mr. Green
нямам представа великите родители на Киво, коя снаха биха приели newsm78, може би Азра Peace
но пък това, което си мисля, като гледам някои неща, които излизат в медиите и в СМ е, че м/у Киво и Башак има много силна връзка и наистина се обичат истински  Peace

Миси Heart Eyes Wink

нова/Сонгюл

зад кадър Grinning

и нашата Зерин

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 10:04 от Airra

# 624
Орси  Hug Айрич  Heart Eyes wavey
Орси, аз все пак си мисля, че точно защото Башак е разведена не я искат родителите на Киво. Голяма драма  Mr. Green А пък, ако имаше и дете, лелеее ... Не съм допускала никога, че са толкова задръстени, ама ... Евала на Къванч, че послуша сърцето си, а не се съобрази с мнението за Башак дори и на семейството си. Защото и аз като Айрето мисля, че между тях има много силна връзка и той наистина много я обича, за да направи това. Няма как да знаем дали всичко е точно така, само съдим по поведението на семейството му, може и да не е толкова зле положението  newsm78 Поне се надявам  Peace
Сега изгледах 3 серия с нашата Хазар във ВО ... ами да ви кажа откровено, гледам го единствено заради актьора, който е истинския Мерт, не зная как се казва, но е страхотен. Другите никак, ама никак не могат да ме грабнат, а и този сценарий с държането на Джансу с шефа и ми е бая измислен ooooh! Кой работник ще си позволи такова поведение с човек, който му е шеф ? Сигурно няма да се съгласите с мен, ама аз да си кажа  Laughing Хазар ми харесваше много повече като игра в КГ и ПО, тук ми е малко ... как да кажа, не може да ме убеди, не и вярвам ... Не зная дали ще продължа да гледам ... Номер 309 за сега ми харесва доста повече, може би ще следя него.
Да ви покажа един колаж, който много харесах

Айре  Heart Eyes може и да са го превели вече мило, не зная. Но, не е нищо особено, да знаеш  Laughing

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 13:00 от queen_fenka

# 625
Фенче Heart Eyes, и аз не съм въодушевена от ВО и го зарязвам Peace
тоя 309 май няма бг превод, нали?
чудя се дали да не гледам Сладко отмъщение newsm78 Светлето го беше харесала
или да си пусна нещо старо Whistlingили игрални филми.....
туй да ми е проблема Mr. Green

преди малко загледах последната серия на Ашка, ами голяма тъпня, на половината съм Confused Confused

да знаеш, че довечера трябва да стискаш палци и да ми пуснеш Фреди Naughty Laughing

хубав следобед Hug

# 626
Айре  Heart Eyes олекна ми, да знаеш ... мислех, че аз нещо не съм ред, защото не мога и не мога да харесам този Енгин ...та си мислех, дали за това не мога да ги харесам, но явно не е само това ...
№ 309 са започнали да го превеждат вече, ще ти пусна линк, като го качат в тубето  Peace И той не е кой знае какво, но поне е забавен и искрено се смея с него.
Нямаш грижи за мача, ша ти пускам Фреди на килограм, ако искаш  hahaha помощ от горе е това  Mr. Green
Скрит текст:
Божеее, току-що научихме много лошо нещо  #Crazy #Crazy един от най- близките приятели на ММ имал разсейки по цялото тяло и не му давали повече от седмица  ooooh! ooooh! ooooh! А го лекуваха уж от пневмония  newsm78 Ужас! Та ще ходим да го видим днес  Sad Sad Sad

# 627

Ох, Фен, ужасно е това в скрития текст!

Относно ВО. Скоро четох някъде точно същото мнение. Дали не беше пак ти...!?

Цитат
Кой работник ще си позволи такова поведение с човек, който му е шеф ? Сигурно няма да се съгласите с мен, ама аз да си кажа

Този Енгин нашумя покрай участието си в сериала за Фатмагюл. Русоляв и синеок. Това прави впечатление на кОмшите от шоубизнеса, но не е актьор с големи заложби.  

Още не съм си дала компютъра на поправка. Няма звук. Ще трябва да го стегна за есента, защото сериалите с участието на Къванч и Халит смятам да ги проследявам тук. Ако не он лайн, то поне сериите с превод, когато излязат.

Да добавя нещо, което видях в една приятелска там тема:

Цитат
    " Ay Yapım uzun zamandır üzerinde çalıştığı projeyi neredeyse Kıvanç Tatlıtuğ üzerine kurmuştu. Tatlıtuğ’un ekrana döneceğini epeydir biliyorduk ama yakın zamanda rol arkadaşının da Tuba Büyüküstün olacağı bombası patladı. Büyüküstün imzayı attıysa önümüzdeki sezonun en güçlü ekran çiftini uzun bir aradan sonra birlikte izleme fırsatımız olacak."

Преводът с Гугъл, макар и мнооого "перфектен" се разбира, че тандемът между Туба и Къванч ще е мощен. 

Цитат
     " Месеци строителен проект работи по за дълго време бяха създадени за почти Къванч Татлъту. Знаехме, че за дълго време, но наскоро се завърна към Tatlıtuğ'un роля екран в Tuba Büyüküstün би бомба избухна приятели. Ако Büyüküstün подписи в двойката след дълга пауза през следващия сезон ще имаме заедно е най-мощният възможност гледане на екрана.

Тия са на моето мнение!

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 15:19 от ORS/KRISI

# 628
Фенче Heart Eyes,
Скрит текст:
съжалявам за приятеля ви Sad
за ВО, не е въпроса до Енгин Йозтюрк, на мен сюжета ми е малко измислен Confused
я кажи "Аромат на ягоди" хубав ли беше? Simple Smile

Орси Hug
дано си оправиш техниката до есента, че ни чакат емоции, живот и здраве Wink
ама чакай да видим Туба дали ще подпише, да не вземе в последния момент да се откаже Whistling

рускините вече обсъждат превода, ако е платен, ще става по-бързо, сигурно за една нощ Crazy Wink

Скрит текст:
Так. Сейчас назрел момент опросный😈
В преддверии Киво-сезона, просим наших жителей высказать свое мнение вот по какому вопросу...☝👇
Жаждете ли вы смотреть серии планируемого сериала с Кивушкой и Тубой с переводом нашей группы? 😷😷
ВАЖНО! ☝
Смею напомнить дорогим зрителям: так как наша группа до сего момента ВСЕГДА осуществляла для жителей бесплатный перевод, естественно, все делается на добровольных началах при наличии возможности и свободного времени у переводчиков и люда, накладывающего субтитры... поэтому, если за перевод сериала возьмутся на платной основе другие сообщества, возможно, перевод будет осуществлен у них быстрее.⏰
Нам интересно знать, в этом случае вы будете ждать наш перевод или осматривать предлагаемый другими группами?👀🆘

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 19:02 от Airra

# 629
Орси  Hug Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря ви, дружки!  Hug Hug Наистина съм потресена! Жена му каза, че не им дават никакви надежди ... всичко е станало за няма и месец  ooooh! Отслабнал е до неузнаваемост, а стомаха му е подут като топка, явно от черния дроб е тръгнало ... Тази година навърши  50 ... Но, да не ви разстройвам и вас, извинете ме  Praynig
Айре  Heart Eyes той и сценария ми е измислен, но поне ГГ можеха да ме задържат пред екрана, както стана с Елчин и Баръш - и там тъпни, ама ги гледам заради двойката  LaughingНо, пък на други им харесва, въпрос на вкус е всичко. Аромат на ягоди беше сладко сериалче,комедийно, но нищо кой знае какво. Но Демет и Юсуф бяха много сладки.
Орси, оправяй техниката, че ни чакат хубави моменти, дай боже  Praynig Някъде четох, че Туба била подписала още в средата на юни  newsm78
Айре, свиркай, когато започне мача  Peace
Лина  Hug от темата за Туба е намерила един хубав клип на бъдещата двойка, ама не бил харесан от рускините  Laughing

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 19:48 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт