Повтарят мотамо новината на Бирсен.
После говори Башак. Обяснява за благотворителната разпродажба. Кои известни имена са предоставили свои дрехи. Казва, че има и маркови облекла, има и много неща, дело на турски дизайнери.
Споменава, че тя е почитател на черното и бялото, не обича много шарени десени. Но това лято били модерни жълто, синьо, изобщо било пъстро лято.
После я питат за проекта на Къванч
Башак: Аз нищо не знам. Трябва лично него да попитате. Аз съм тук за разпродажбата. По-добре да не влизам в други теми. Знаете, че не коментирам неща, свързани с неговите проекти.
Коментарите в студиото
Водещата: Колко е елегантна и изтънчена!
Мъж 1: Много мила, много сладко говори и обяснява.
Мъж 2: Двамата имат много добра връзка с медиите. Башак започна да свиква с тях. Сега е по-известна, има по-голяма отговорност, омъжена е за известна личност. Виждате, че вече й задават въпроси и за съпруга й. Където и да отиде вече не може да избяга от микрофоните. Може би беше добре да си свали очилата, по-добре щеше да бъде.
Мъж 1: Е, така е по-артистично.
Жена: Но все пак е на открито, слънцето грее. И аз не мога да гледам на слънчева светлина. Иначе обичам да гледам хората в очите, когато разговарям. Но навън, може би затова не свали очилата си.
Мъж 2: Последно ги видяхме в Чешме. Оттам излязоха снимки. От тях лъхаше любов.
Жена: Много естествени бяха.
Мъж 2: Доста наивно, простодушно отговори на въпроса за проекта на съпруга й. "Това не е моя тема, не е моя работа." Естествено, че знае. Като съпруг и съпруга със сигурност разговарят каква роля ще играе, с кого ще играе, но добре отговори. "Тук съм по съвсем друг повод".
Мъж 1: Говори за работата на Башак и Дениз като стилисти в ЗП. Нарече я "невероятна", предизвикала много интерес и коментари.
Мъж: Къванч взе правилното решение в точното време. Стои плътно зад съпругата си. В обществото ни нямаше никаква негативна реакция, никой не каза "Ааа, как може". Да, сърцата на няколко момичета бяха разбити, отиде си техният рицар на бял кон, но толкова. Всички познаваме Къванч. Той е изключително умен, с характер, с достойнство. Сега започва нов сериал. Ще сложи край на дългото очакване на зрителите да го видят отново.
Жена: Това е доста стресиращо, нали? Започваш нов проект, голямо име си, ставаш фокус на всички критики. Всеки гледа какво ще направиш. Има хора, които се молят сериалът да се получи, други очакват да се провали, за да могат да започнат с критиките. Много стресиращо положение.
Мъж 1: Ако му дадат да играе романтичен мъж, красавец, малко бабаит, хулиган, ще се получи, но в историческа роля - не. Може евентуално във филмов проект.
Мъж 2: Зрителите понякога имат определена представа за един актьор и искат да го гледат само в една роля. КСШ беше хубав проект, но зрителите не успяха да го разберат, не успяха да схванат връзките между героите. Имаше и други актьори, които се провалиха в исторически сериали. И Къванч нямаше шанс.
После показват днешните морски снимки.
Башак щяла днес да се присъедини. Била в Истанбул. Щели да се насочат към гръцките острови.
Едното заглавие било Къванч Ялъту вместо Татлъту. Има игра на думи.
"Ялъ" означава мазен, дебел. Коментират, че журналистката на статията била много жестока.
Водещата казва "Видели лека гънка на корема и веднага го писали "дебел"
После се питат имал ли Къванч документ за управление на морски плавателен съд. Всички трябвало да бъдат много внимателни с тези забавления. Спорят той ли кара лодката, човекът до него ли.

Наистина, благодаря ти от сърце, че го правиш и то за актьор, който не ти е любимец
Е, тялото му не е каквото беше, както когато играеше Кузей, но и сега си изглежда супер момчето. Пък и винаги може да стане същия, само да поиска
благодаря за видеото! Много добре си изглежда момичето, на мен ми харесва!

помощ от горе е това