Звездни компромати - 287 част

• 152 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Още една звездна раздяла - Зейн Малик и Джиджи Хадид са се разделили.

# 301
  • bad@ss
Меси е безобиден , защото прилича на шушумига, смешен е ...не дразни със самочувствие и
народа се индетифицира с него ..Така си му натрескаха златните топки ..Обаче хеле пък да покажеш самочувствие и тялото ти да
го излъчва и без да говориш ...това не се прощава,

Joy Joy
Всички нац. капитани, треньори и журналисти по света - смачкани шушумиги.

# 302
# 303
  • Варна
Забелязвате ли на Риана тялото как става все по-женствено, с меки форми Heart Eyes Красива е :lol
Аз съм обратното.
Изобщо не ми харесва тялото й,
Не ми е секси.

# 304
# 305
  • bad@ss
И аз същото си рекох  Sunglasses
И много популярна Алинчето  Flutter

# 306
  • Пловдив
Ама каква тьотка е станала Shocked Rolling Eyes Аз я помня като състезателка, сега - мамаша.

# 307
  • Бургас
Ама каква тьотка е станала Shocked Rolling Eyes Аз я помня като състезателка, сега - мамаша.
Типично за повечето рускини - като млади са слаби и красиви, обаче после става мазало.

# 308
# 309
  • На топло
[/quote]
Типично за повечето рускини - като млади са слаби и красиви, обаче после става мазало.
[/quote]
Като всички жени, които не се подържат и лапат на корем, от коя държава са няма значение.

# 310
  • Бургас
Да, ама при рускините и англичанките прави доста впечатление. Не знам какво лапат, ама стават големи батали след 35.

Прочетох "Голди Х. се развежда" и очите ми станаха на палачинки

# 311
  • На топло
Да, ама при рускините и англичанките прави доста впечатление. Не знам какво лапат, ама стават големи батали след 35.
Ядът много пирожки  Grinning имат много вкусни тестени неща, от които аз директно качвам 3кг.
Колкото и да е красива физически Амбър, почна да ми става много противна. А Джонито ми е вече симпатичен, въпреки идиотските си роли.

# 312
Много бивши гимнастички имат проблем с теглото, защото след годините ограничения  контролирането на апетита трудно им се удава.

# 313

Прочетох "Голди Х. се развежда" и очите ми станаха на палачинки
Същото прочетох и за.

# 314
Да, аз също така се оправдавам  Mr. Green  Не съм бивша гимнастичка, но ми се наложи да пазя сравнително строга диета 2 години. Четири години след това още съм в режим бясно наваксване  Blush
Та ги разбирам жените... Не знам как успяват да се теткосат, на плажа лятото всички рускини ми изглеждат стройни и хубави.

Общи условия

Активация на акаунт