"София - Ден и Нощ" - 11

• 81 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Дават Ани в Съдбите Peace

Приятелите на Софи дано да ги разкарят
Коя Ани ? newsm78

# 211
Дават Ани в Съдбите Peace

Приятелите на Софи дано да ги разкарят
Коя Ани ? newsm78
На Коко бившата

# 212
  • Sofia
   На Коки бившата приятелка, която сега в "София – Ден и Нощ" е бременна уж от друг.

# 213
Малее... да чукам на дърво, обаче Рая да няма рак на гърдата? Бучка имала... аз само с това я свързвам  Sad Sad

# 214
Май почивката на Галя и Дани ще остане за далечното бъдеще...

# 215
  • София
Рая е голям миндил, с извинение. Точно сега го съобщи, нали, преди да заминат. Въобще как не й е неудобно да продължава да живее при Галя, думи нямам.

На Софи приятелчетата са егати противягите, съществуват ли такива измети наистина?

Горкия Димо, сложи си таралеж в гащите със Софка, само мизерии. На негово място вече да съм си намерил друго място.

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 22:35 от Marleen

# 216
  • Sofia
Все по-абсурдно става "сериалчето"  Sick.Ама,го гледаме,де  Crossing Arms hahaha
Софи-то да се мята на татуиста и да ги разкарва тия идиоти  Thinking

# 217
Все по-абсурдно става "сериалчето"  Sick.Ама,го гледаме,де  Crossing Arms hahaha

Точно седя, гледам и се чудя, мога ли да изпадна по-надолу като зрител  #Crazy и как е възможно все още да си причинявам да гледам този абсурд  Sick Joy hahaha

Галя  каква мазна и сплескана косица развяваше  ooooh!

# 218
Ех че нагла тая Галя беше ми паднала в очите но сега още повече приятелката и не е болна и место да се радва нея я интересува екскурзията която Рая им даде е по нагла от нея няма :Х  #Cussing out

# 219
  • София
Ех че нагла тая Галя беше ми паднала в очите но сега още повече приятелката и не е болна и место да се радва нея я интересува екскурзията която Рая им даде е по нагла от нея няма :Х  #Cussing out

Приятелката й първо отдавна не й е приятелка. А и нищо й няма.
И защо точно с Дани трябваше да иде на лекар?Няма ли с кой друг? като е толкова притеснена да си беше спазила часа предишния ден.
Рая е завършена манипулаторка.

Ей, как се паля , сама си се чудя на акъла:)))

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 23:02 от Marleen

# 220
  • Sofia
И защо точно с Дани трябваше да иде на лекар?Няма ли с кой друг?

Е, в сериала постоянно се акцентира на факта, че Дани е най-близкият човек на Рая – нормално е, ако ще ходи с някого на прегледа, това да е той. Peace

# 221
  • София
Така е.
Галя да го разкарва тоя мухльо Дани.не е за нея.
Иначе вечно ще е в сянката на онеправданата жертва Рая.

# 222
  • I Love You 3000

Точно седя, гледам и се чудя, мога ли да изпадна по-надолу като зрител  #Crazy и как е възможно все още да си причинявам да гледам този абсурд  Sick Joy hahaha
[/b]
Галя  каква мазна и сплескана косица развяваше  ooooh!

+1 Истински мазохисти сме  Mr. Green

Аз го спирам от време на време, но понякога няма какво да се гледа. А и като вали навън и не можеш да излезеш.

Уха, Галка изгоря  Peace

# 223
И защо точно с Дани трябваше да иде на лекар?Няма ли с кой друг?

Е, в сериала постоянно се акцентира на факта, че Дани е най-близкият човек на Рая – нормално е, ако ще ходи с някого на прегледа, това да е той. Peace

Подкрепям те  Peace

# 224
Какво стана с Галя накрая?
Защо избяга от дискотеката?

Общи условия

Активация на акаунт