"София - Ден и Нощ" - 11

• 81 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
И аз мисля, че го излъга, че е ок.
Ама можеше сама да отиде на преглед, нагла е.

# 241
Ама можеше сама да отиде на преглед, нагла е.
Тя можеше изобщо да не казва какво й е. Определено тя прецака почивката.

# 242
кОКО Е КИТКА В СРАВНЕНИЯ С ДРАЗНИТЕЛИТЕ ФРЕНДОВЕТЕ НА сОФКА  ooooh! не ги дишам  ooooh! Има ли някакво инфо за Траян  newsm78

# 243
Мисля ,че Рая е бременна ,за това излезе разплакана от кабинета,ама не каза на Дани.Цялото това трио Дани-Рая-Галя ми писна и дани и ГАля не си подхождат,да се остават.Само ми е интересно като се вземат с Рая пак при Галчето ли ще живеят  hahaha

От преглед за бучка в гърдата, едва ли може да се установи бременност.   Wink
ми в тоя сериал всичко е възможно ,може да са й взимали кръвни изследвания ,не знаем какво са й правили  Laughing

# 244
И аз мисля, че Рая скри нещо.

Галя си е в правото да се сърди, но от друга страна тя сама си е виновна. Защо се набута в отношенията между Дани и Рая. Абсолютно наясно беше, че там нищо не е приключило.
Не е един път видя как Дани на първо място мисли за Рая, но тя се е запънала като магаре на мост, ми отдръпни се бе майка му стара, остави ги на мира. #2gunfire

# 245

И "уж" щеше да му връща парите.
Когато става въпрос за пари, той се гърчи като червей: при първа възможност, не обещавам, ама... Беше смешно, когато каза на Галя, че ще й се реваншира с обиколка на Италия. И после пред камерата: не съм сигурен, но ще направя всичко възможно.

# 246
  • ГО
Никога не бих прецакала гаджето си заради собствения си нагон  Sick
Туй Миши, не може 5 дена без секс ли, бе?
Още повече, че разбра за баса и можеше да прояви малко разбиране.
Ще има пак да му гледаме идиотиите на тоя Коко  Sick

Аз също останах с впечатлението, че Рая скри нещо. Очаквах, че пред камерата ще си каже какво е, ама - не.
Ще видим какво ще излезе от там.
Супер тъпо от нейна страна да им развали пътуването. Няма значение, че тя им го подари.

# 247
В най-лошия случай ще се окаже някой фиброаденом и ще я оперират. И аз смятам, че скри нещо.

# 248
Естествено че беше много тъпо да им развали почивката, точно преди да тръгнат реши да влачи Дани по прегледи. Голяма лисичка си е и това е! Да не дава господ , но каквото и да ѝ беше едва ли имаше проблем да изчака два дни. Ако съм на мястото на Галя никога не бих простила, каква емоция ѝ беше, събираше багаж, еуфория, ама Дани трябва да държи ръчичката на бившата си.

Мишенцето и то голяма драма, няколко дни без секс и вече имал си друга и всякакви драми. Явно аз нещо не съм в час. А и наистина като разбра за баса, трябваше да подкрепи гаджето си, а не да му върти номера.

# 249
  • И аз не знам къде
Не съм гледала последните епизоди,но Дани и Рая са си съвършена двойка, и двамата еднакво противни ,неосъзнати и егоистични. И двамата вечните жертви,никога не поеха своята вина с твърдост,вечно неразбрали ,  винаги наранени . Как пък един път не се замислиха колко хора са наранили те самите. Какви незначителни мишки са в живота и как сами си вредят с безмислените стъпки в живота,които избират.
София - тотално и съсипаха персонажа с тези "приятелчета" . Гледах накрая,че щяла да е в затвора,ако не са били те  ooooh!  да те спасят тези отрепки , мале,мале     Само не разбрах защо се извиняваше така,какво е направила?

# 250
Ама тя Рая не го е замъкнала на сила Данчо в болницата.  newsm78 Той е решил,че е важно да е до нея и е отишъл,за което евала,защото е важно в такъв момент да имаш някой до себе си. Peace  Защо тя да е прецакала почивката? Колкото до това,че можело да почака-не съм съгласна. И аз съм била в такава позиция (слава Богу нямаше нищо) и е немислимо да се измъчваш 2 или 3 дни заради почивката на съквартирантите ти.  Crazy   Извода отново ми е ,че вината си е в него.  Crossing Arms
Мишенцето и мен ме издразни.Ако съм на Митака на мястото ще я пратя при Коки да й задоволи неотложните нужди занапред.  Twisted Evil Та това са 5 дни,не са месеци.  #Crazy
Софка каква беше съкрушена,все едно не знам какво е станало.  ooooh!

# 251
  • Бургас
Доколкото помня Рая им подари почивката.. можеше да не им я подари, така че Галя няма право да се цупи. Яко не беше Рая никаква почивка от Данчо нямаше  да види.. Naughty

# 252
  • Lost in a fairytale ...
На мен ми е интересно кой работи в бара, аджеба  Rolling Eyes

# 253
Доколкото помня Рая им подари почивката.. можеше да не им я подари, така че Галя няма право да се цупи. Яко не беше Рая никаква почивка от Данчо нямаше  да види.. Naughty
Ама, пак заради Рая, не отидоха на почивка. Wink Laughing

# 254
Да,тя щото опря пистолет в главата на Данчо и му каза-идваш с мен,никаква почивка...  ooooh! Stop И ако Галя беше Човек,щеше и тя да е до Галя в този момент.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт