"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Забелязахте ли на Галя ноктите  #Crazy. Изгризани до кръв  Sick. В комбинация с вечно мазната напоследък коса, язък и за изкуствените мигли 10 см.   ooooh!

А Симончето не знам вече как да я коментирам...не пожелавам и на най-големия си враг такава дъщеря/приятелка/гадже !!!

# 601
  • Варна
Извинявам се - офисът не се оказа на Бранко. Прогнозата ми не беше вярна този път.
Боят с картофени обелки беше феноменален  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А като гледам Марио най- накрая ще свърши в затвора.
Жалко  hahaha . Мончето сега се сети, че си има гадже. Така като гледам от няколкото стола, на които седи, ще падне на земята и пак ще хленчи ( на Асен най-вероятно ).

# 602
  • София
Този ливанец ще направи услуга на Галя,ако Дани я хване с него.Ще я отърве от тоя кърлеж.

# 603
Да, ноктите на Галя ме впечатлиха и мен. Уж тунингована мадама -силикони, устни, мигли, един тон грим, а маникюра- каруцарски  Peace

# 604
Извинявам се - офисът не се оказа на Бранко. Прогнозата ми не беше вярна този път.
Боят с картофени обелки беше феноменален  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А като гледам Марио най- накрая ще свърши в затвора.
Може и с потрошени крака да се окаже... щом и от карт  ата му ще краде, работата се оказва сериозна, макар че  нали до 400лв имат лимит картите на ден да теглиш,а може и безлимитна да е.Все пак Бранко е голям бизнесмен и може да има такива споразумения с банката Ама вече се усети че на куц кон е заложил с тази хижа

# 605
Този Самир никога няма да й препише жилището. Изобщо не си заслужаваше да се хаби Галя. Много е неприятна тази Рая, вече ми става неудобно да го повтарям, обаче отвратителна физиономия има.
Обаче Галя е много, много глупава жена, въобразява си, че Самир ще я преследва.

# 606
Тая Рая е супер тъпа.Галя я измъкна от тинята, а тя й се дръвчи, вместо да й помогне. Урод. #Cussing out

# 607
Тая Рая е супер тъпа.Галя я измъкна от тинята, а тя й се дръвчи, вместо да й помогне. Урод. #Cussing out
Как да и помогне?Да поеме ливанския меч в себе си вместо нея?

# 608
Аз недоумявам Галя защо позволява Рая да ѝ държи подобен тон - щях да я хвана за опашката и да ѝ покажа вратата ooooh! А този Самир наистина ли е ливанец, доста чисто говори за чужденец?

# 609
Как разговаря с Галя, все едно е под нивото й. А до скоро й се подмазваше усилено. Но Галя си е виновна, изпростя сериозно. Сценаристите са виновни, де Wink

# 610
Брее много нагла Рая...държи сметка на Галя все едно ѝ е длъжна с нещо. Да си търси квартира какво чака?
Симона и тя нагла, ходи да си гукат с Траян, ама и Асен да не изпусне.

# 611
Ами да. Тя с кой ли не преспа.

# 612
Аз това какаду Симона хич не искам да го коментирам, ужасно антипатичен персонаж и актриса Rolling Eyes

# 613
Аз недоумявам Галя защо позволява Рая да ѝ държи подобен тон - щях да я хвана за опашката и да ѝ покажа вратата ooooh! А този Самир наистина ли е ливанец, доста чисто говори за чужденец?
Не е чужденец Самир.Преди беше спряган за младият любовник на Виолета Здравкова.Стоян май се казваше.
http://blife.bg/article-33731

# 614
Ами да. Тя с кой ли не преспа.
Е,да ама тогава ливанеца на нея ще препише апартамента Wink И Галето увяхвааааа.Ще ходи  при Данчо, да и помага с всичко за да се  чувства добре обгрижвана и подслонена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт