"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 701
  • 739
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Между другото колко добре се вписваше Стела в компанията на връстниците си, много сладко ми изглеждаше Simple Smile

# 376
  • Бургас
Какво му харесват толкова на Дани, трудно ми е да го проумея,
И на мен хич не ми харесва. Прилича ми на кокер шпаньол или на мопс. Още се чудя на кое повече.

# 377
  • I Love You 3000
Какво му харесват толкова на Дани, трудно ми е да го проумея,
И на мен хич не ми харесва. Прилича ми на кокер шпаньол или на мопс. Още се чудя на кое повече.

hahaha hahaha hahaha hahaha Ох, много ти благодаря  hahaha hahaha hahaha

От както съм го загледала сериала усещам , че ми прилича на някоя порода куче, ама с тия новите породи така и не ги запомних. Жив мопс си е! 1 към 1 !

Ще припадна от смях Joy Joy Joy

# 378
Гяля го започна.. веднага си легна с Дани Peace

Когато Галя си легна с Дани Рая нямаше нищо общо с него. А след това Рая многократно се целува с Дани , когато той вече имаше връзка с Галя. Не че той е света вода ненапита, но ако говорим за Рая и Галя определено Рая е доста по подла.

# 379
  • София
Гяля го започна.. веднага си легна с Дани Peace

Когато Галя си легна с Дани Рая нямаше нищо общо с него. А след това Рая многократно се целува с Дани , когато той вече имаше връзка с Галя. Не че той е света вода ненапита, но ако говорим за Рая и Галя определено Рая е доста по подла.

Ама без да иска  Mr. Green

# 380
Галя взе да ми става и тя противна.Уж голямата света вода ненапита ,а какви ги върти и тя.Тя си знаеше ,че има чувства още между Дани и Рая ,сама си се натресе,сега какво очаква?! Thinking Тъпо беше да казва на моделчето да бъдел по-настоятелен.Само едно не мога да разбера ,какво дири в апартамента на Галя още Рая като очевидно не се понасят вече двете. newsm78
Тоя Коко е абсолютен идиот.Нищо смислено в целия му образ.
Като цяло сериите последно време са голяма боза.

# 381
  • Sofia
Абе,ЛилитУ много се вталила,какво краче обади  Shocked

# 382
  • ВАРНА
Братовчеда на Софи е пълно копие на Коки по държане и маниери и същият нехранимайко!

Да ни е честит коки 2 в сериала Mr. Green

# 383
  • Бургас
Коки като говори си клати главата като някоя стара баба. Прилича на онези кученца, увиснати в такситата, с клатещите се глави. Пълен олигофрен.

# 384
  • Sofia
Боби ми мяса на Бойко Борисов  Whistling,овъртя розАвите гащи.Лили с нейния килим увисна  hahaha.Ох,много са ми смешни...малко бъбрече била  hahaha.Боби щял да умре от зор,160 кила да вдига.

# 385
Сега хващам епизода - какъв е този с Галя, който я заплашваше на масата?

# 386
Братовчеда на Софи е пълно копие на Коки по държане и маниери и същият нехранимайко!

Да ни е честит коки 2 в сериала Mr. Green
Оххх само втори Коко ни трябваше  ooooh! ooooh!

# 387
Бившият й, от когото е апартамента Peace

Едит: Боби, какъв СМС писа, че се разсеех и не гледах Thinking

# 388

Че ще се радва да се види с онова момиче но накрая го изтри не и го прати до колкото разбрах и също така изтри съобщението на момичето

# 389
  • Sofia

"ще се радвам пак да се видим", но май не го изпрати и направо й изтри номера на девойката  newsm78. Гузно му стана.

Общи условия

Активация на акаунт