"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Лили не е лоша, но за годините си е доста глупава и инфантилна. Да, за някои неща, за които не спира да намила като латерна, може и да е права, но не се усеща, че те са неприложими при Боби. Ако не й липсваше мозък отдавна щеше да е стигнала до извода, че Боби не става за семеен мъж, какъвто тя всъщност търси.
Все пак го играе блондинка  Laughing На мен ми е забавна с нейното желание да ходят на театър, на балет, реално погледнато и двамата не си ги представям на подобни мероприятия  Mr. Green
Хич не ми е забавна. Толкова е неориентирана, живее си в някакъв неин свят и ни приема, ни предава. Боби е някакъв застаряващ рокаджия, дето живота му е неспирен купон, а тя се чуди какви смешни пуловерчета и гоблени да му окачи. И това с балета изби рибата. Не я слуша главата, милата.

# 406
Сегашното Лили хич не ми се връзва с този балет и театър, с онова Лили, с което се запозна Боби - разнасящо табли с питиета по маска, сутиен и бикини. Че и натискането започна още в таксито на път за дома ѝ  Crazy

# 407
Сегашното Лили хич не ми се връзва с този балет и театър, с онова Лили, с което се запозна Боби - разнасящо табли с питиета по маска, сутиен и бикини. Че и натискането започна още в таксито на път за дома ѝ  Crazy
Аз това съм го пропуснала  newsm78

# 408
Нещо не мога да им хвана програмата. Мислех, че го дават вторник, сряда и четвъртък, сега пък гледам днес го няма, но ще го има в петък  newsm78
Много тъпо. Не гледам почти телевизия, едно нещо да харесам и те да се гаврят с него. Имат си спортни канали, от какъв зор тук ще ги дават тези мачове Crazy

# 409
  • Sofia
   Футбол не гледам никакъв, но за Световното и Европейското винаги правя изключение. Хич не ми и липсва тая боза. Naughty

# 410
  • I Love You 3000
Сегашното Лили хич не ми се връзва с този балет и театър, с онова Лили, с което се запозна Боби - разнасящо табли с питиета по маска, сутиен и бикини. Че и натискането започна още в таксито на път за дома ѝ  Crazy

Ти остави това, ами мен ми стана смешно като взе да си бръсне краката. Нали е козметичка? Теодора и София и двете с големи баджаци се махат с ленти. А това дребното  - професионалист се маха с мъжка самобръсначка. Laughing Laughing Laughing

# 411
   Футбол не гледам никакъв, но за Световното и Европейското винаги правя изключение. Хич не ми и липсва тая боза. Naughty
Хубаво де, но на мен ми липсва  Mr. Green нищо против спорт, обаче хем си имат отделни канали, хем ни тормозят и нас. Нужно ли е? Не може ли да има за всеки Tired
Скрит текст:
Ако играе България на световно или европейско, да, но иначе не го гледам, мъжът ми и той не е по мачовете.

# 412
Човече, ай стига се оплаква, за завиждане си, сега даже е по-кеф, хем ще си пуснеш 2-те серии наведнъж, че даже и почти без реклама Laughing. Аз така едни Столичани ще наваксвам, ама не ми стига времето.
А с футбола, тези от Нова и мен ме дразнят... Мача на Кубрат, не го дадоха, след това финала за купата не излъчваха по Нова, а по спортните им канали, но сега понеже мачовете се излъчват по БНТ и те излъчват...
Да ви кажа, че видях Софи на живо. Ми както са казали хората телевизора качва някое и друго кило. Въобще не е толкова едра и пухкава като на екран. Всъщност тя в сравнение с началото на филма сякаш е поотслабнала. Синът ми ме бъзикаше, що не съм си взела автограф  Simple Smile

# 413
Това със самобръсначката беше гадно, нормално е да се сърди Боби, много нехигиенично.

Трудно се издържа Коко, а сега още един  #2gunfire  Абсолютно задължително е Боби да го изгони. И пари му дават и какво ли не, а той е пълен дебил.

# 414
  • somewhere near the sea
Сегашното Лили хич не ми се връзва с този балет и театър, с онова Лили, с което се запозна Боби - разнасящо табли с питиета по маска, сутиен и бикини. Че и натискането започна още в таксито на път за дома й  Crazy
Тъкмо нещо подобно се канех да напиша. Нещо не го изкусуряват образа на Лилянка. Видяхме вкуса ѝ към дрехи, нежелението ѝ да излезе и да разглежда Париж, само защото не може да излезе с един и същи тоалет. Смешните ѝ напъни за икономии. Вкусът ѝ за обзавеждане на стаята, липсата на смислен изказ... И изведнъж- опера и балет. Shocked Според мен искат да я изкарат някаква снобарка.

# 415
  • София
Мен Теодора адски много ме дразни,като почне да се лигави и да се прави на интересна.Лиляна е като цвете пред нея.

# 416
  • Gotham City
Мен Теодора адски много ме дразни,като почне да се лигави и да се прави на интересна.Лиляна е като цвете пред нея.

И двете са ми един дол дренки

http://hotarena.net/revniva-mutra-spria-sofiia-den-i-nosht-kade- … -macka-ot-seriala

Не би не учудило да е вярно Whistling

# 417
...хем ще си пуснеш 2-те серии наведнъж, че даже и почти без реклама Laughing...
Оплаквам се, защото се бях настроила за тази вечер, гадове  Naughty Mr. Green

Не би не учудило да е вярно Whistling
И мен...

# 418
Ааа, тези мачове трайно ще ми нарушат вечерния комфорт!  Crossing Arms
Искам си сериала, привързах се към него, а героите ги чувствам като домашни любимци.

Преди няколко дни видях Стела на улицата - не знам сериите, които текат в момента отпреди колко месеца са, но ми се стори, че тя вече не е с този недохранен вид. Трябва и да е фитнесувала, защото под тесния панталон се очертаваше някаква мускулатура. Simple Smile

А вчера в рамките на няколко часа срещнах поне 2-3 девойки, които изглеждаха досущ като Софи - в прическа, телосложение и облекло много напомняха на нея. Софи да е станала модел за подражание на тинейджърки с недотам съвършени форми?!

# 419
Mesmunda, едва ли. По-скоро някои момичета си живеят с модните тенденции от преди 3-4 години Peace

Общи условия

Активация на акаунт