"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, тези дни все съм навън и не успях да гледам тв, но и във вбокс и в новаплей последния епизод е от петък  newsm78 Снощи не е ли имало епизод?

# 556
Голям кахър я подгони Галето... Сега как ще обяснява на Данчо,че апартамента не е неин?И где ще живеят?

# 557
  • Бургас
Голям кахър я подгони Галето... Сега как ще обяснява на Данчо,че апартамента не е неин?И где ще живеят?
Споко. СуперБранко е тук  Laughing

# 558
Момичета, тези дни все съм навън и не успях да гледам тв, но и във вбокс и в новаплей последния епизод е от петък  newsm78 Снощи не е ли имало епизод?
не, не е имало, днес е първия за тази седмица

# 559
Споко. СуперБранко е тук  Laughing
[/quot ]
Вярно !Ще прибере и тримката в хижата и с Данчо  ще си менкат  женките Simple Smile

# 560
  • I Love You 3000
Чудя се кой ми е по - непотребен образ в този сериал - Марио и Бранко или Теодора. Ама като че ли двамата ми печелят точки. Какво има да им дават още на тези? Ей в такъв момент мога да понеса поредната глупост на Коки или Симона. Само да не дават тези тримата! Безсмислени са ми.

# 561
Ломските пришълци няма къде да живеят, офис ще наемат ooooh!

# 562
Горката Галя. От 2 стола, та на земята.  Mr. Green
П.п. Райчето доста подмолна. Whistling

# 563
  • Gotham City

smile3532
Горката Галя. От 2 стола, та на земята.  Mr. Green
П.п. Райчето доста подмолна. Whistling

Нищо ново   Mr. Green

# 564
  • I Love You 3000

Да се чудиш, от къде пари? Най - много да вземат да го ползват за дом после. Тя Рая и без това си поспива в бара от време на време Mr. Green

# 565
  • Gotham City
Интересно ми стана с какво ще го обзаведе  Thinking

Отиването на Симона в бара с тениската на Манчестър Сити ми напомни
https://www.youtube.com/watch?v=UyIrXH-ITw4

Joy Joy Joy

# 566
Аз не го гледам много, много, но днес русото момиче като до тръгваше от квартирата звучеше една много хубава песен, някой сеща ли се коя беше?

# 567
Не съм гледала сериала от супер много време. Днес по изключение - и Рая отново супер много ме издразни с това, че вдигна телефона на Дани, откъде-накъде?!
А Бранко мазника откъде се появи отново направо не знам.

# 568
Софийската пожарна от тинейджъри ли е? Някъв тийн екип нещо...?  Crazy

# 569
Косата на Галя е ужасна - мръсна, сплъстена, има спешна нужда от боя и шампоан Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт