"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Защото му е малко боя на Марио.  Mr. Green

За двойките-надявам се едната да е Боби и ЛилитУ.

# 661
  • Sofia
   Лили нали я даваха в интрото, че си стяга багажа и казва на Боби, че са приключили, но не стана ясно какво точно е разбрала. Може би за онова момиче от фитнеса, нейната дружка?

# 662
  • ГО
Боби и Лили, Митко и Надето, Галя и паразита, Мона и Асен - четирите двойки, които ще преживеят кризи

# 663
  • somewhere near the sea
Ами то нито една от тия двойки не е "като за свят"- не виждам кой ще ги ожали, че се разделят. Завъртяха нещата така, че да не ти е жал за никого.
Ама пък и ние сме прекалено сурови- сякаш сме безгрешни...И особено сурови сме към жените(много странно). Това е малко като в случаите на изневяра: съпругата вини "другата", че ѝ е отнела мъжа. Като че той е седял със скръстени ръце.

# 664
на мен Дани ми  е такъв смотаняк,че дори не ми се коментира. Peace

# 665
Любовният триъгълник на Рая, Дани и Галя най-сетне има перспектива да се разплете. Тримата ще си кажат истината в очите. ПУУУУУ най сетне доживяхме

# 666
  • Gotham City
Ейййййй гледам тая влюбената в Асен в Съдбите, много ми е анти. 1 път не я видях с оформена прическа, ако искаш да си актриса не е лошо да се поддържаш поне малко, а тя сега с едни маааааазни, маааааазни корени, надолу бухнала и суха коса...за да и се омазнят корените на тая суха коса, бая време е минало от последната баня.

Praynig Дано Боби и Лила скъсат, дано, дано дано! Praynig

# 667
  • София
Ейййййй гледам тая влюбената в Асен в Съдбите, много ми е анти. 1 път не я видях с оформена прическа, ако искаш да си актриса не е лошо да се поддържаш поне малко, а тя сега с едни маааааазни, маааааазни корени, надолу бухнала и суха коса...за да и се омазнят корените на тая суха коса, бая време е минало от последната баня.

Praynig Дано Боби и Лила скъсат, дано, дано дано! Praynig

И аз си помислих същото,като я видях пак. Mr. Green

# 668
  • I Love You 3000
Те в тоя сериал имаше ли някоя с чиста коса изобщо? В тази баня най-много се мотат Кокито и Митко. А и тук-таме Софка (ама тя май само да обере прането) Mr. Green Да им се неначудиш на хигиената. Mr. Green Другите ги дават само като я ползват за секс. (най- вече ломските пришълци(Данчо и Стела) и Галя.

# 669
На мен най противоречивия образ ми е Марио, хем ми е много анти, хем онези сцени с бащата бяха силни. Разбра се защо е такъв. Понякога даже го съжалявам и си мисля как с точния човек до себе со, той би се променил изключително.

Рая не е черна колкото Дани. Беше права в миналия епизод като каза, че всичко което се случва около тях тримата е нелепо и грозно. Не разбирам защо наистина не сложат картите на масата и не вземат решение. Уж в тая седмица.... Хайде да видим.

# 670
  • Gotham City
Е не, майката на Лила кърти, то бива наглост, бива, бива, ама това еее.... типични селтаци са цялото семейство.
Време беше на Боби да му избие на някъде

# 671
Лилиту май яла шоколад и не си е избърсала левия ъгъл на устата Simple Smile

# 672
Не знам, ама Стелчето може да я сполети някое групово изнасилване...тоя нейния като го гледам и слушам... Rolling Eyes

# 673
  • Gotham City
А бе това дето са го избрали за сестра на Мишито, много ми прилича на цигане, някак не се връзва предвид, че родата и не са такива  Rolling Eyes

Хем се подразних на Стела, че си го викна този в апартамента на Марго, хем и Марго не е в позиция много да прави забележки предвид майка и и сина и какво мазало направиха..

# 674
Стела...където я отвее вятъра. Аз дори невидях къде го намери този, къде се запознаха...че го извика в Марго, после пък хукна при него да живее...
Лили отдавна трябваше да си тръгне, да се усети, че Боби не иска същото, което и тя. А той...обичам те...каква обич е това...ходи при Мими ли как беше във фитнеса, не искал деца, имал си Симона, иска да живеят с още 6,7,8  човека, преди излизаха...сега и това рядко правят...егати любовта.

Общи условия

Активация на акаунт