Да се сърди на Дани, но не.- то не беше кино, общ офис, празнуване...
е сценаристите да разрушат тази хипарска комуна, в която едни хора периодично си лягат един с друг-Дани, Рая, Галя. Те са като филм във филма-едно малко островче, на което всеки си правеше чайчета сутрин безгрижно, докато не дойде собственика на апартамента. Аз, ако бях на мястото на Самир щях да цъфна някоя вечер, когато знам, че тричленното семейство се е събрало и да поразтърся малко спокойствието им. Защото двете жени са учудващо спокойни за хора, които всеки момент ще изритат. Рая упорито продължава да не си търси жилище, но и Галя също не си търси, което вече е смешно. Видя се, че й със секс няма да си го откупи, защото ако правиш секс за апартамент, то първо го накарай да ти подпише документите. Все пак Галя се увери, че при Самир мъжката дума няма тежест, подпис трябва. И все пак, колкото и да изпростя Галя, аз продължавам да съм отвратена от Рая. Предполагам, защото физиономията на актрисата е ужасно противна. Прилича на извънземно, но от някакъв крайно изостанал в развитието си вид.
И продължавам да твърдя,че Данчо е виновен за цялата тая история,защото не е Мъж и ги върти и двете.
Що за наглост да ходи да се моли на Асен и най-нагло го лъже,че няма нищо такова,каквото си мисли...
Ми като си сгафила,поне си признай достойно,не продължавай да мажеш. Ама не,то си е в неин стил.
Пък даже и сцени прави. 
Препоръчани теми