"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 151
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Галя също спа с Дани, след като Рая беше разделена с него.  А това, че този сульо хем го боли, хем го сърби и не може да вземе решение- къде е вината на Галя?
Да се сърди на Дани, но не.- то не беше кино, общ офис, празнуване...

# 646
Най-доброто, което може да се направи, за да спрем да спорим и да се караме  Wink е сценаристите да разрушат тази хипарска комуна, в която едни хора периодично си лягат един с друг-Дани, Рая, Галя. Те са като филм във филма-едно малко островче, на което всеки си правеше чайчета сутрин безгрижно, докато не дойде собственика на апартамента. Аз, ако бях на мястото на Самир щях да цъфна някоя вечер, когато знам, че тричленното семейство се е събрало и да поразтърся малко спокойствието им. Защото двете жени са учудващо спокойни за хора, които всеки момент ще изритат. Рая упорито продължава да не си търси жилище, но и Галя също не си търси, което вече е смешно. Видя се, че й със секс няма да си го откупи, защото ако правиш секс за апартамент, то първо го накарай да ти подпише документите. Все пак Галя се увери, че при Самир мъжката дума няма тежест, подпис трябва. И все пак, колкото и да изпростя Галя, аз продължавам да съм отвратена от Рая. Предполагам, защото физиономията на актрисата е ужасно противна. Прилича на извънземно, но от някакъв крайно изостанал в развитието си вид.

# 647
# 648
Ама какво като е спала Рая с Бранко? Нали го направиха след раздялата на Него и Галя? Въпреки това той е табу, така ли?
В тоя смисъл Галя също спи с Дани, но не е наглост това? А тонът ѝ на Рая е заради Дани, защото той я мотае. Бъдете справедливи!

Аз предлагам темата да се казва "Да убием Рая с камъни!"  Joy Laughing hahaha
Все още си й симпатизирам аз на Райчето,въпреки че не одобрявам всичко ,което прави. В крайна сметка в последния епизод я чух да казва,че и тримата се държат ужасно и това,което правят е гадно.  Peace И продължавам да твърдя,че Данчо е виновен за цялата тая история,защото не е Мъж и ги върти и двете.

Доста се възмутих от Симона.  #Crazy Що за наглост да ходи да се моли на Асен и най-нагло го лъже,че няма нищо такова,каквото си мисли... ooooh! Ми като си сгафила,поне си признай достойно,не продължавай да мажеш. Ама не,то си е в неин стил.  Outta Joint Пък даже и сцени прави.  Tired

Марио мисля,че вече се наигра и трябва да си получи заслуженото след тази кражба. И той е един паразит.  Close

# 649
  • somewhere near the sea
Съгласна съм, че в тройката главният виновник е Дани. Киното, офиса,целувките - все негови инициативи. Защо само Рая ви е черна, не разбирам.

Бранко трябва вече да е разбрал, че е теглено от сметката. Аз като обикновен картодържател имам смс-известяване, което ми праща съобщение за всяко движение по сметката ми. Ако искат да е реално, Бранко трябва да получи подобен смс и да разбере, че някой му е дръпнал от парите.

# 650
Дори да са пропуснали смс-известяването,поне дават ,че редовно плаща с карти и не носи пари в кеш,така че се надявам в следващия епизод да има развитие и Марио да си получи заслуженото,защото прекали.  Naughty А кога ще е следващия епизод?  newsm78

# 651
Би трябвало днес да има епизод, след като ще има Съдби на кръстопът.

# 652
  • somewhere near the sea
Има го в програмата newsm10

# 653
Имаше и реклама, в която се виждаше, че ония младежи, с които се запозна Стела, нещо я дърпаха в някаква стая  Confused

# 654
Изневяра и раздяла в „София – Ден и Нощ”

Скрит текст:
Три двойки ще преминат през тежки изпитания в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ”, които NOVA ще излъчи във вторник, сряда, четвъртък и петък от 22.00 ч. Пътищата на двама души окончателно ще се разделят, а предателство и изневяра ще разклатят други две двойки в риалити сериала.

Появата на малко момиченце ще изостри отношенията между Митко и Надя и ще постави на дневен ред въпроса готови ли са двамата да бъдат истинско семейство и да поемат грижите за едно дете.  

Трудности предстоят и за Боби и Лили, които ще осъзнаят, че мечтите им са прекалено различни. Ще успеят ли да съхранят връзката си или ще се откажат да се напасват? Рая, Дани и Галя най-накрая ще поставят картите на масата. Тримата ще си кажат тежки истини и ще си отправят още по-тежки обвинения.

И докато някои се борят за любовта си, забавният тандем в квартирата – Коко и Митко, ще влезе в яростна битка за нов автомобил. Изкушаващата награда ще ги изправи в серия от комични състезания, а съдия в оспорваното състезание ще бъде най-новото и не по-малко щуро попълнение в квартирата – братовчедът на София – Миро. Играта между двамата приятели бързо ще се превърне във въпрос на мъжка чест и изпитание на волята и силите им. Кой ще бъде победителят?

Гледайте „София – Ден и Нощ” – тази седмица във вторник, сряда, четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.

# 655
Охо цели 4 дни ще има епизоди! Супер!  Party

# 656
На мен ми стана смешно как тези от НОВА са написали Изневяра и раздяла в...все едно нещо нечувано и невиждано ще видим в предстоящите серии Joy Joy Joy

# 657
  • Дубай
Ха, нищо ново изневяра че те постоянно си изневеряват.Едната двойка най -вероятно ще са Мони и Асен, втората Данчо и Галя.Надето  най- вероятно ще вземе малката си сестра, а Митко ще се уплаши ,че няма да се справи

# 658
Марио е мръсник . Защо винаги гледа да прецака някого ???

# 659
  • somewhere near the sea
Двойките, за които стана дума са Боби и Лиляна и Митко и Надя

Общи условия

Активация на акаунт