"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз хич не се съмнявам, ако Самир отправи същото неприлично предложение към Рая, последната хич няма да се замисли и терзае за морала си като Галя...
Тя бе беше ли в подобна ситуация с Марио? Не помня за какво беше, но не прие.

Помня, че спа с Марио, после я изгониха от квартирата, после му се натресе в апартамента и след това Галя изгони него, а Райчето миличкото остана  Mr. Green Оправя се момичето в живота, не може да му се отрече.

# 631
Аз хич не се съмнявам, ако Самир отправи същото неприлично предложение към Рая, последната хич няма да се замисли и терзае за морала си като Галя...
Тя бе беше ли в подобна ситуация с Марио? Не помня за какво беше, но не прие.

Какво не е приела? Марио я изнудваше за секс, който Райчето предварително му беше обещала, ако Марио разкара бившата приятелка на онзи (забравих му името). Не виждам подобна ситуация...

# 632
Според мен не само Рая е лошата.Всички имат огромна вина.Каква е тази връзка?Всеки с някой се целува,изневерява,а Галя за единия апартамент се продаде.Рая и каза всичко, точно и ясно!И аз да съм и на мен ще ми кипне.Да искаш един човек,той да иска друг,а другия всъщност да го мами. ooooh!

# 633
Най - много ме потресе, че вика на Галя "На ти шоколада!" и то супер злобно. Поне да си прикрива чувствата, а не толкова явно да злобее.
Ако съм на Галя щях още като се сваля с Бранко да я изгоня. А не да я търпи, хем знае, че и с Дани се е целувала.

# 634
Стоя и се чудя само кой нормален мъж ще се впечатли от това, че няква пикла пие като стар чичка и се съблича в заведение? Thinking Симончето нали за това се излагате като кифладжийка, а Траянчо беше супер впечатлен... Мен това би ме отвратило...

# 635
Какво не е приела? Марио я изнудваше за секс, който Райчето предварително му беше обещала, ако Марио разкара бившата приятелка на онзи (забравих му името). Не виждам подобна ситуация...
Имам предвид, че отказа дори като я заплаши. Имам предвид, че не казва "Да" толкова лесно.

# 636
Стоя и се чудя само кой нормален мъж ще се впечатли от това, че няква пикла пие като стар чичка и се съблича в заведение? Thinking Симончето нали за това се излагате като кифладжийка, а Траянчо беше супер впечатлен... Мен това би ме отвратило...

+1

Траян 25 годишен пожарникар, а с вид и акъл на 18 годишен. :Д

# 637
Снощи Дани за първи път се държа като мъж и каза истината на Галя, че не може да живее на едно място с Рая, защото не може да и устои.

Съответно на Галя трябваше да и светне лампичката, че тя е излишна, но не.
Хванала се е за него и не го пуска, каквото и да става. #2gunfire

# 638
  • Бургас
Снощи Дани за първи път се държа като мъж и каза истината на Галя, че не може да живее на едно място с Рая, защото не може да и устои.

Съответно на Галя трябваше да и светне лампичката, че тя е излишна, но не.
Хванала се е за него и не го пуска, каквото и да става. #2gunfire

На мен ми е странно как Галя изведнъж се влюби в тоя урунгел Дани. Уж страдаше за Бранко, много го обичаше, а на другия ден вече беше лудо влюбена в мопса. Още по-странно ми е как прие нормално изявлението на Даню. Каза й в прав текст, че има чувства към Рая, ама оная не реагира. Явно от толкова унижения тотално й се е смачкало самоуважението.

# 639
Чета ви от първата тема и едва сега пиша. Много се издразних  на Рая вчера. Преди много и симпатизирах, но вече много ме дразни. Когато тя имаше нужда от подкрепа я получи в лицето на Галя, когато имаше нужда от рамо да поплаче- пак беше Галя. Сега Галя има нужда от приятел, а тя забравя всичко. Все пак когато Галя и Дани се събраха  я попитаха има ли нещо  против- тя отрече. Какъв и е сега проблема! Защо е в тази квартира пак не мога  да разбера?! А Галя.... Дани и призна за чувствата  си към Рая и тя го прие  newsm78
Коки и братовчеда на Софи вече ми идват в повече

# 640
Галя не е помогнала чак толкова на Рая , колкото пишете.
Още с пристигането на Рая (когато там живееше и Марио) Галя веднага започна на мрънка за наем, съответно Рая нямаше доходи и Галя реши да и помогне.
Така и помогна , че я вкара в един омагьосан кръг, от който дълго не можеше да излезе.
Направи я стриптизьорка, караше я да се снима гола по реклами и т.н , но нищо чудно , ето Галя с този подход с апартамент се е уредила Sunglasses
Имаше един кратък период когато бяха по-близки и това е когато Рая беше със Светлин, но това че бяха близки не означава , че и е помагала или е направила кой знае какво за нея. Wink

# 641
Мноого е нагла Рая,не стига че ста с Бранко и нямаще очи да си каже истината,не стига че живее при Галя и зад гърба и се натска с Дани, а си позволява да и държи такъв тон. ooooh!

# 642
Като в оная песен:Аз търся тебе-ти търсиш друг.Той пък търси друга, тя пък търси друг Simple Smile

# 643
Точно  Joy . Така чеееее,всички са един дол дренки! Stop

# 644
  • somewhere near the sea
Ама какво като е спала Рая с Бранко? Нали го направиха след раздялата на Него и Галя? Въпреки това той е табу, така ли?
В тоя смисъл Галя също спи с Дани, но не е наглост това? А тонът ѝ на Рая е заради Дани, защото той я мотае. Бъдете справедливи!

Общи условия

Активация на акаунт