"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Gotham City
Тая Рая е супер тъпа.Галя я измъкна от тинята, а тя й се дръвчи, вместо да й помогне. Урод. #Cussing out
Как да и помогне?Да поеме ливанския меч в себе си вместо нея?

Къде е проблема? Тя като нейния любим - само с Пор Фавор не е спала.
Изключително нагла, в началото и нея и Симона харесвах визуално, но с тези персонажи дето имат, не мога да ги гледам вече, мазни са ми, гнусни чак.
Ако на мен така ми говореше Райка, щеше да лети по стълбите и да си получи багажа, както Бранко си го получи

# 616
  • Варна
Аз недоумявам Галя защо позволява Рая да ѝ държи подобен тон - щях да я хвана за опашката и да ѝ покажа вратата ooooh! А този Самир наистина ли е ливанец, доста чисто говори за чужденец?
Защото се чувства виновна за това, че е спала със Самир. А той наистина доста чисто и правилно  говори за чужденец. Според мен щеше да е "по-страховит" ако беше някоя тукашна батка с много връзки.
В крайна сметка Рая се държи така заради Дани, но беше права за едно - решението на проблема не е в това да се тръшка на дивана.
Мончето пък не мога да я разбера за какво се тръшка, и каква целувка беше това? Асен отблъсна Цвети и тогава лъсна Симона. Ще кажеш, че не го е видяла това.

# 617
Аз това какаду Симона хич не искам да го коментирам, ужасно антипатичен персонаж и актриса Rolling Eyes

На мен лично актрисата, която играе Симона, е много красива (само за ролята й на Симона използва тези цветни кичури, висящи от косата й. Споменавам го, защото аз лично бих взела една ножица да ги отрежа)

Така че всеки си има свой собствен вкус за красота.

# 618
  • София
Аз се чудя на Галя как все още не е измела апартамента с Рая и не я изхвърлила на улицата.Как и позволява да и държи такъв тон и да и чете морал,точно тя,която се натискаше с гаджето и под носа и. ooooh!

# 619
  • Варна
Аз се чудя на Галя как все още не е измела апартамента с Рая и не я изхвърлила на улицата.Как и позволява да и държи такъв тон и да и чете морал,точно тя,която се натискаше с гаджето и под носа и. ooooh!
Или ако Рая имаше малко усещане, щеше сама да си бие камшика.

# 620
  • Бургас
А Симончето не знам вече как да я коментирам...не пожелавам и на най-големия си враг такава дъщеря/приятелка/гадже !!!
Да, пази Боже такава дъщеря. Такова рядко говно е. Боя й е малко. И тоя плазмодий Асен - не можел да се откачи от нея. Мазохист и половина.

# 621
Аз не го гледам много, много, но днес русото момиче като до тръгваше от квартирата звучеше една много хубава песен, някой сеща ли се коя беше?
Evanescence- My immortal
Тя е, благодаря bouquet

# 622
И аз се изненадах Рая от къде това самочувствие да държи тон на Галя . Преди това се цупи, че завари Галя и Дани, хвърля шоколада "На ти шоколада", проста, неблагодарна и рядко нагла персона. Чуди стойки на Дани като че тя му е гадже, самозабравя се Рая.

# 623
Тая Рая е супер тъпа.Галя я измъкна от тинята, а тя й се дръвчи, вместо да й помогне. Урод. #Cussing out
Рая сама се измъкна, Галя я набута в тинята (в стриптийза). С такива приятели врагове не ти трябват.

# 624
Само като видя наглото поведение на Рая и ме избива на агресия. С голям кеф бих й забила 2 шамара.

# 625
  • somewhere near the sea
Галя най-сетне разбра, че няма безплатен обяд.
"Ти не го познаваш, той е опасен"-каза тя на Рая. Е, ти като го познаваш защо му се върза и веднага отиде в стаята му? Дани ѝ призна какво чувства, тя продължи да лъже.

Рая била неморална, че се влюбила отново в бившето си гадже. Галя каква е?

Срещала съм доста момичета като Симона. Съжалявам Асен, но и него много го промениха напоследък. Дали е от бокса newsm78 box (шегувам се)

# 626
Сцената в която Рая се прибира а Самир си тръгва и Рая влиза при Галя и и държи сметка че в апартамента вече идвал кой ли не беше повече от абсурдна. Рая може да се държи така ако апартамента е неин а от нея само чуваме как пита дали да си търсила нова квартира и грам не и пука че Галя ще си загуби жилището. Аз изобщо не разбирам Галя защо я търпи още и не разбрах как Рая още стои като се дразни да ги гледа заедно.
Просто много нелогична и абсурдна е цялата ситуация и Рая грам не я е срам че се целува с бившето си гадже а живее при приятелката му. Като иска да се бори за него най-нормалното нещо на света е да се изнесе от апратамента на Галя и да си разкрие картите.

# 627
Както може да си търси офис, така може и квартира... Симона за 1 ден си намери (Асен помогна), но все пак има ли желание, има и начин.
А тя нашата Рая наглее, живее в чужд апартамент, като държи сметка кой влизал, кой излизал, прави физиономии, че Дани е в апартамента с Галя и ходи да се целува с него... Галя не ѝ е виновна в случая...Дани е...той незнае какво иска. Хем имало химия между него и Рая, хем пък гадже с Галя...че какво им пречи да са заедно, като има химия? Избягал бил от нея...ми да си намери Рая квартира и да не се виждат и толкоз...те ми се наврели в един апартамент, офис общ искат да наемат, натискат се само, като се видят... абе само ме дразнят  Crossing Arms
Дани, който няма работа и незнаино от къде плаща наем на Боби, ще наема офис да си държи техниката и ще помага на Галя да плаща вноски, макар че те нейните вноски са в натура, та Дани няма да свърши работа...ама Рая съвсем спокойно може да помогне...ама каквато е хитра накрая тя ще стане хазяйката на апартамента и Галя ще трябва да ѝ плаща наем. Joy

# 628
Аз хич не се съмнявам, ако Самир отправи същото неприлично предложение към Рая, последната хич няма да се замисли и терзае за морала си като Галя...

# 629
Аз хич не се съмнявам, ако Самир отправи същото неприлично предложение към Рая, последната хич няма да се замисли и терзае за морала си като Галя...
Тя бе беше ли в подобна ситуация с Марио? Не помня за какво беше, но не прие.

Общи условия

Активация на акаунт