На море в Гърция 2016 - III

• 132 517
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А вилите дават ли студия за туристи? Мястото наистина е много красиво, ние бяхме само веднъж и бях впечатлена.

# 181
Не видях табели или обяви някакви. То и хора нямаше, само този човек и жена му срещнахме.

# 182
  • София
Не видях табели или обяви някакви. То и хора нямаше, само този човек и жена му срещнахме.
Их, жалко.
Кайлис, благодаря все пак  Peace

# 183
  • Пловдив
А има ли вариант да се стигне до Скиатос, евентуално до Скопелос, но не с ферибот, а с корабче за екскурзия?

Има корабче и от Платаниас, най-южната част на Пелион.

# 184
МОже ли мнение за този хотел? Интересува ме как е храната и удобно ли е за деца

# 185
Относно Калитея искам да знам дали някой знае как е плажа дълбоко ли е ? Миналата година бяхме в Торони и там плажа си е дълбок,а аз съм предпочитам по плитък.Наистина незнам имам резервация за Неос Мармарас,но се чудя дали да я анулирам и да запазя в Калитея просто незнам къде е по хубаво

# 186
В Неос Мармарас е хубав плажа ,даже много ,а ако минете през къмпинга ,който е в края на селцето откъм Елия има  заливче ,с малък  плаж ,около 2 метра ,е има малко пръст ,но е много плитко и спокойно ,на 30 м едва стига до кръста  ,водата е супер и рибки има много е хубаво

# 187
  • София
Относно Калитея искам да знам дали някой знае как е плажа дълбоко ли е ? Миналата година бяхме в Торони и там плажа си е дълбок,а аз съм предпочитам по плитък.Наистина незнам имам резервация за Неос Мармарас,но се чудя дали да я анулирам и да запазя в Калитея просто незнам къде е по хубаво
Ние изкарахме добре в Неос Мармарас преди няколко години. За съжаление, не съм била в Калитея и няма как да направя сравнение. Иначе НМ е приятно градче, с два основни плажа - "градски", който е пясъчен и плитък, и плаж Парадисос. Вторият е по-каменист. До Парадисос е и една от любимите ни таверни на Ситония, която също се казва Парадисос  Simple Smile
http://bg.sithoniagreece.com/sithonia/neos-marmaras/%d1%80%d0%b5 … 1%81%d0%be%d1%81/

Иначе НМ е добра отправна точка за посещение на околни плажове (Ковиу, Калогрия, Ай Янис, и т.н.), ние поне щъкахме непрекъснато напред-назад. До Никити също ходехме, както и 2-3 пъти до Вурвуру. Разстоянията са малки. В НМ имаше доста руснаци и сърби когато бяхме ние, но това вече е типично за Халкидики май.

# 188
  • София
От Волос до Скопелос ще започне нашето пътуване, но хич не е ясен този сайт.
Искам да разбера дали мога да хвана двупосочните отстъпки на фериботите Анес, тъй като маршрута ми е следния:

от Волос до Скопелос (за 5 дни)
след това от Скопелос до Скиатос (за 5 дни)
и накрая от Скиатос до Волос

Но не е става ясно дали важи ли при такъв маршрут отстъпката?

Миналата година нашия маршрут беше същия  Heart Eyes и точно в 5 сутринта пътувахме до Скопелос. Ние не купихме  онлайн, че аз тогава не успях да се оправя със сайта, иначе ще ви излезе поне 15% по-евтино. И да цената, което посочваш е нормална. Иначе от сайта можеш да си купиш за точна дата и час Волос - Скопелос,  Скопелос  - Скиатос  и Скиатос - Волос.  Ние много закъсняхме за ферибота в 5 и имаше време само да вземем билети за ферибота до Скопелос. После от Скопелос си взехме комбиниран билет Скопелос-Скиатос-Волос и мисля, че  беше общо 160-170 евро. Но ако отидеш по-рано за ферибота от Волос в 5 можеш да си вземеш накуп всички билети.

Нашата почивка беше от 20 юли.
Ние на Скопелос бяхме ето тук, включително първото мнение, което излиза е моето. Много гръцки стил място, с каменни подове, дървени мебели и атмосфера на уют (август иначе съм претенциозна 😊) и превъзходна гледка към морето от прозореца.
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Мои снимки от хотела. Имам още много, ама това намерих.

Скрит текст:

От прозореца при изгрев

Ето тук бяхме в Скиатос. Медитерениън стил, на страхотно място - много сме доволни.

https://www.booking.com/hotel/gr/ostria.bg.html?aid=304142;label … 7cbdbbf3df;dcid=5

Скрит текст:

Сватба на  плажа първия ден след пристигането ни в Скиатос.

Ако имаш въпроса дестинациите - питай. Hug

# 189
  • на земята
 Мagnollia,този плаж пред хотела ли е?Хотел Острия така ли?
Благодаря bouquet

# 190
  • София
Мagnollia,този плаж пред хотела ли е?Хотел Острия така ли?
Благодаря bouquet

Да, но хотела го дели от плажа улица, но самия хотел не е на улицата, а към него се отива по една зелена алея за автомобили навътре е от улицата на около 30 метра и така няма никакъв шум от улицата, която си е пътя, който обикаля острова и свързва селото Скиатос с другите части на острова. На самия плаж има един единствен пет звезден хотел, в който беше организирана сватбата. Но плажа е голям,  дълъг и много широк. Пясъчен. Ние бяхме на него само първия ден, като пристигнахме. След това всеки ден ходихме на различен плаж, а те са над 70 пясъчните плажове на Скиатос. В Лалария  ми остана сърцето  Heart Eyes 
Хотела беше много хубав.

# 191
Здравейте, може ли едно мнение за този хотел. Cronwell Platamon Resort  Дадоха ми цена за 4 нощувки 1068 лв. Дали става яденето? Другия който гледам е Poseidon Palace. В него ни излиза 950 лв. all incluziv.Possidi Holydays Resort  - 712 лв. със закуска и вечеря. Ако имате и нещо друго като предложения може да ми препоръчате.

# 192
  • София
В Посиди ще умрете от тъпотия...

# 193
  • Варна
Таис, момичета/момчета, има ли и какви са местата за настаняване в горе споменатото Агиос Николаос??? - нищо не намирам в Booking-а

Момичетата пак ще ми се присмиват , че плещя едно и също.............
Отседнахме 12 дни в Лутра Едипсу и обикаляхме всеки ден , цяла Северна Евия.Местата в Booking-а
се брояха на едната ръка , а в действителност са стотици.Нашата улица беше напреко на крайбрежната , по нея имаше десетина хотелчета с по 30 , 40 стаи , само нашето беше в нета.Масовата цена беше 25 евро за студио 2+1 със закуска .Единствената възможност за предварителна резервация е или през гръцка ТА базирана на място или по телефона ,ако намерите номер отнякъде , може би жълти страници.

# 194
  • София
За Лутра даже си мисля, че и на място без резервация може да се намери. Наистина там има страшно много настаняване за всеки джоб.

Общи условия

Активация на акаунт