На море в Гърция 2016 - III

• 132 416
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
http://---shorntner223-6M5Y
Хора,ще запазя на Вурвуру, хотел врахос хаус, мнения? Peace
Какво просветление?! Благодаря ти. Мислех,че можем да обменим отзиви тук,особено ако нямаш в момента време да ровиш. След като на някого не му се отговаря ,да не пише,както е редно! Иронията е излишна и ако след всеки пост следват подобни отзиви,смятам че темата е излишна!  Защо ни е тема, като всеки може безкрайно да си рови във всевъзможни други места,пространството е безкрайно и за нас чака!
Моя грешка,явно!!! И не се заяждам, не виждам логика в опита ти за " помощ" !

# 376
В грешка си. Да ровиш точно в тази тема. Не в някоя друга, а в "НА море в Гърция". Горния линк ти дава всички мнения от тази тема в които се е споменавал хотела от питането ти.

да не пише,както е редно!
Защо да е редно да не пише? Тя просто услужливо ти даде всички отзиви в тази тема за
хотел Врахос хаус. По същия начин можеш да сърчнеш с името на латиница и ще имаш всички отзиви давани за хотела в темата.

# 377
  • addicted
Тя ти показа мнения точно от тази тема всъщност, не от "всевъзможни други места в безкрайното пространство". Ти изчака ли линка да се зареди до края?

# 378
В интерес на истината, не изчаках линка, ама честно Blush Blush Blush

И наистина се извинявам, ама моментално за реакцията ми Joy
Благодаря, че сте толкова бързи, както винаги отбор. На работа съм и нямам време да доогледам, нищо лично към никого! bowuu
Хихи Crazy малко понякога се държим като в кокошкарник , за което в ситуацията се извинявам аз ,не само на отговорилата ми първа , а и на последващите  bouquet

# 379
Здравейте.
Искам да попитам дали има възможност за он лайн закупуване на билети за ферибот Игуменица - Корфу? Бих искала да проверя дали ако се закупят он лайн билети в двете посоки има някакво намаление...
Благодаря!

# 380
  • софия
Здравейте, запазили сме си тук http://akti-s.gr/about-us от 01 до 10 юли. Интересуваме  някой ходил ли е в този район, защото ми се струва, че ще е малко диво? Плажа хубав ли е? Има ли хубави таверни наблизо? Благодаря!

# 381
  • Пловдив
Таверни има в Никити и в Пиркадикия , горе в селото Агиос Николаос също,  които са на около 5 км. с кола, плажа- който е на пешеходно разстояние го бива, но в района има много по-хубави от него и почти не сме стояли там. Самата вилна зона Айос Николаос е страшно приятна, за хора които искат почивка в истинския смисъл на думата, далеч от тълпите . Приятни спомени нахлуха в ума ми! Simple Smile

# 382
  • София
Здравейте.
Искам да попитам дали има възможност за он лайн закупуване на билети за ферибот Игуменица - Корфу? Бих искала да проверя дали ако се закупят он лайн билети в двете посоки има някакво намаление...
Благодаря!
Не знам дали има онлайн, но по последна информация от един колега, там на място имало разни различни от официалните фирми, дето идват и започват да ти предлагат ферибот на доста по-ниски цени. Най-вероятно не са много легални, но той ги е ползвал и е доволен, че са спестили доста пари от това. Ние като ходихме преди няколко години нямаше такова нещо, ама знам ли, може пък и да не са винаги там. Иначе по-евтин вариант е ферибот до и от Лефкими, а не до Корфу.

# 383
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча място в Гърция, което да става за морска почивка в началото на август без да се умира от жега? Досега никога не сме ходили в този период там, но тази година тогава ще ни е единственият шанс за море   Sad
Мислих за Тасос, но там сме ходили само през юни, а сме с малко дете и се поуплаших от прочетеното за многото оси в разгара на лятото.
Та, моля за идеи за район, в който сте били в началото на август и се е дишало...  Hug И за да не е толкова лесна задачата - харесваме спокойни места, където не се чува постоянно българска реч...  Laughing

Няма такова място, където да се скриеш от жегата август, просто търси нещо прохладно, а за плажа в ранните и късните часове, това е. Август не е моя месец за море, но ако нямате друга алтернатива.

Ние сме в Ираклица, горещо е доста, но сме в една прохладна, прекрасна къщичка! Аз не съм на плажа, че съм с бебето, но баткото на 3 г, е драснал там от сутринта и оше не са се прибрали, дано не си дойде много изгорял. Само ми пращат снимки да ме дразнят Simple Smile

Таис, пиши като пристигнеш!

# 384
Здравейте!
Имам нужда от помощ:
1.Някой бил ли е в този комплекс в Керамоти
http://sunsetluxury.com/
Ние миналата година бяхме там,но не си спомням да сме го виждали? Rolling Eyes

2.Нормално ли е да ми искат 50% капаро ( за същото място става дума)

Предварително Благодаря!  bouquet

# 385
  • София
Обозначавам се от Скопелос  Grinning
Пътя София-Волос го взехме безпроблемно и хванахме ферито в 11 ч. Щерката безплатно, билетът за моя милост - 23 евро. Евтиния. На фона на миналогодишните дъъълги плавания, сега 3.5 часа минаха адски бързо. Стопанка ни е една мила гъркиня, Ева, която ни чакаше на пристанището Глоса, за да ни докара до хотела. Студиото е чудесно, блести от чистота и е съвсем близо до автобусната спирка, пекарната, магазините и плажа. Ето тук сме:
http://www.mantosrooms.com/

Иначе от това, което видях по време на пътуването до хотела, Скопелос е уау.
А сега отиваме на плаж!  Simple Smile

# 386
  • София
Таис, много приято да е изкарването.
Покажи малко снимки, моля.

# 387
  • София
Благодаря, змия  bouquet
Ще се опитам, така и не съм се научила как става. Качих във ФБ една на щерката на ферито, и една на пристанището в Скиатос. М/у другото, изглежда много добре, поне отстрани и за кратко.

Да отбележа, че нашият хотел го има в букинг.ком, аз през тях резервирах:
http://www.booking.com/hotel/gr/mantos-rooms.bg.html?label=gen17 … 452_2_0_0;m_occ=2

# 388
Някой с прясна информация за пътя до Халкидики, чудя се кой вариант да избера през Кулата или Гоце делчев.т.е има ли ремонтни дейности ?Благодаря

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 16:58 от topolina

# 389
  • София
Привет,
търся райско местенце на Халкидики - Касандра или Ситония с пясъчен плаж, хубав хотел (търся апартамент с 2 стаи - 3-ма възрастни + 1 дете), интересно градче подходящо за малко дете на 1г2м. Благодаря на отзовалите се и прохладен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт