На море в Гърция 2016 - III

• 132 301
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,препоръчайте агенция от София от която сте доволни като организация на почивката.Аз ще почивам сама с дете на 10 год. и искам ол инклузив,тенис корт,забавления за детето и организиран транспорт от София,независимо автобус или самолет.Благодаря!

# 631
  • Дъблин
Завърнахме се и ние от Гърция днес и исках да споделя, че миналата неделя ни отне точно 1 ч. 30 мин да минем на Кулата, опашката започваше малко след бензиностанциите от БГ страна. Говореше се, че имало ремонт на едното трасе и затова пунктът работел с намален капацитет, не знам дали е било вярно, но досега сме чакали макс. 15 мин и се изненадахме.
Днес нямаше опашки и в двете посоки.

# 632
  • Варна
Момичета, някое мнение за Anna Maria Paradise, Pefkohori? Искахме в Тасос....но не можем да намерим места за нашия период  Thinking

# 633
  • София
otkrivatel, змия, благодаря ви за мнвнията. Ще го поумувам още малко и най - вероятно ще я изпратя.

# 634
Прясно завърнала се...  Grinning Да споделя как мина нашата почивка. Първоначално имахме резервация за тук:
http://calypso-village-resort.com/

Трябваше да идем два дни по-късно от другите семейства на компанията. И се оказа, че не стигнахме до там. Обадиха ни се много разочаровани - най-вече плажът изобщо не ставал за къпане, не каменист, а скалист бил направо, във виличките било много влажно, чаршафите били пропити от влага и пр. коментари. Казаха, че след първата нощувка тръгват в друга посока и в последствие ни се обадиха да идем направо тук: Villa Sophia   http://www.booking.com/hotel/gr/villa-sophia-ophrunio.bg.html?ai … total;ucfs=1&

Студиото ми хареса. Намира се в края на Офринио. Плажът - на влизане има една доста обширна ивица камъни по цялата дължина, която трябва да преминеш, за да достигнеш до пясъчно дъно. Не знам дали е такъв и в другите райони на селото. Водата - както винаги, чиста. Беше и по-топла, отколкото очаквах  Grinning Чадър и шезлонг, включително с удобен матрак, се ползва срещу консумация на плажа. Хапвахме гироси и тостове на плажа, а вечер тук: https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE … 56585?pnref=story  Сядахме на масите до морето....  Heart Eyes Храната - прясна и вкусна, залагахме на риба и морски дарове. Вече ми липсват вкусотиите им  Mr. Green  Вечер имаше много комари. Като цяло си изкарахме страхотно. В тази връзка искам да попитам, кои са най-добрите пясъчни плажове в северна Гърция, до които има достъп без кола (примерно до прекрасния Амолофи все с автомобил се ходи, а искам да е на пешеходно разстояние до квартира/хотел). Мисля за Керамоти евентуално, но щесе радвам и на други предложения.
Благодаря предварително!

# 635
  • София
Момичета, някое мнение за Anna Maria Paradise, Pefkohori? Искахме в Тасос....но не можем да намерим места за нашия период  Thinking
Пада се на главния път в началото на градчето.Само отвън го видях.Не изглежда зле.Иначе го разглеждахме като вариант за настаняване в Пефкохори

# 636
Здравейте! Записвам се в темата,защото тази година за първи път ще посетим Гърция в началото на септември. Направихме резервация през букинг за Ставрос. Надявам се всичко да е мине нормално и спокойно и да ни хареса,най-вече на малката ние с мъжа ми не сме претенциозни изобщо. Ако можете да ми помогнете с информация за цените в ресторантите,какъв е плажа,абе общо взето всякаква информация ми е от полза.Благодаря предварително!

# 637
Здравейте, сигурна съм, че има информация, но не успях да намеря за плажа в Сарти. Може ли да ми кажете дали е плитък или направо започва дълбоко. Ако и някой хотел похвалите , ще съм благодарна  Laughing

# 638
Aria,писах, писах и нещо се скапа. Пусни търсачката има много писано за Ставрос. Как са цените там тази година за нощувки?
Само с един номер от кредитна карта нищо не могат да ви направят, само да я авторизират, че е валидна. За каквито и операции по нея да се извършат, трябва cvc кода, секюрити кода от гърба на картата, най-вдясно.

# 639
Zoi,намерих стара тема от 2012.Да ти кажа незнам как се борави с търсачката Grinning ама сега ще пробвам.Ами нашата оферта е 35 евро на човек,малката не я таксуват май,на 3 е.Наистина много ми е омотано.До сега винаги тръгвахме към бг черноморието и по пътя решавахме къде да почиваме. Grinning

# 640
Момичета кажете знаете ли как да следя за last minute оферти за Гърция - искам да отидем от 20 до 23 август тъй като имаме повод и ми се ще да е на по готино място но понеже е сезон сега като гледам цените са доста скъпи а пък ние 3 седмици след това ще ходим на почивка на Кефалония за 7 дни и тогава пак ще заминат доста парички. Та идеята е ако успея да намеря готино място в последният момент ще съм много хепи - като търся или на Тасос или на 3 ръкава на Халкидики.

Ако имате отзиви от някое готино хотелче или сайт от който да следя за такива оферти много ще съм ви благодарна.

# 641
Но досега най-високата такса е била 5+ евро. Вече има и 6 евро.
Това къде го видя?
Защото на юг има такси по 3.80-3.90 евро за лека кола и за кемпер и лекотоварен тези толове са в порядъка 7-10 е.
А някой проверявал ли е колко струва да си купиш Eway-постоянно ни набутваха брошурки - ама не разбирам гръцки, дали няма да е по-изгодно?

# 642
Е, има ги и на английски, но Eway си е абонаментна услуга, няма много смисъл, ако минаваш 1-2 пъти в годината. Основно я ползват автобуси и камиони, които изпълняват редовни курсове.
http://www.aegeanmotorway.gr/en/subscription-programs-n-discount … discount-programs

А е и само за толовете по 230-те км на Aegean Motorway.

# 643
  • някъде ... тук ...
Eway е само за Aegean, за другите магистрали не важи. Те си имат други карти.
Според един приятел грък си струва, ако много пътуваш и то по определена магистрала.

Писали сме заедно с Параход.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 17:37 от ЕлиТ

# 644
  • София
Някой от ходилите в Парга да замоля да помогне с готина таверна освен Сакис и Стефанос. Благодаря предварително. В замяна ще ви пусна интересен разказ като се върнеме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт