НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 106

• 105 434
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета, захванах осми месец на режима, чувствам се идеално:) През последния месец фаствам, бяха ми полезни клиповете, благодаря за труда ви! Не го правя умишлено, просто не ми се яде.
Определено се раздвижиха нещата падна цяло кило, а преди това почти нямах промяна в килограмите. Визуално съм се свила и изглеждам различно. Захарта ми е в норма, надявам се подържа ето на нисък инсулинс фаста да повлияе добре и на ИР. Два пъти седмично съм на 24 часов, останалите дни около 16 часа.

# 226
  • SA
Жаки, радвам се, че се чувстваш добре!
Вече ги нямаш тези епизоди с жажда и пиене на много вода, нали?
Gifty, в темата имаше няколко момичета с хиперфункция на щитовидната жлеза. Чувстваха се добре, дано се включат с лични впечатления, ако все още следят темата.
Мисля, че режима не би трябвало да ти се отрази зле, но не изпадай в прекалени крайности като дълготрайни кетози, драстични въглехидратни ограничения и продължителни фастове. 

# 227
  Здравейте, от вчера реших да започна този начин на хранене. Правила съм я за месец преди две години, но нещо много ме болеше корема. Ще пробвам пак, дано ми понесе по-добре, може да съм правила нещо грешно. Много обичам месо и всички други режими са ми голяма мъка.

# 228
Кам, да чукам на дърво, сега съм добре, пак пия доста около 3л, но поне не изпитвам ужасната жажда.
Но и В са ми на минимум, да речем през ден по една малка ябълка, това е.
Някой напред сподели за окосмение и ИР и аз получих такъв проблем няколо косъмчета  по брадата, дето не ги е имало преди, нямам хормонални проблеми, не съм с наднормено тегло. Не се бях замисляла, че може да е от ИР newsm78
Моят проблем е че ям буквално насила, не ми се дояжда нищо. Ям веднъж на ден около 16 часа или веднъж в 16 и после в 20 ч, едва докарвам 1300-400. Вчера в 16ч ядох пържен дроб, свински гърди и едно кюфте. Днес до 15 не ми се ядеше нищо, все пак ядох 4 бъркани яйца, 20 гр масло, 100 гр сирене, 1 авокадо, малко маслини, един домат. Сега не мога да погледна храна, а трябва да ям нещо, защото това е малко, не искам да вляза в икономичен режим, тъкмо потръгнаха нещата.
 Какво да предприема с тази липса на апетит? За сладко даже не се сещам за щастие.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 19:25 от JACKLIN*

# 229
Какво да предприема с тази липса на апетит? За сладко даже не се сещам за щастие.
почни да тренираш яко и ще видиш как ще ти дойде апетитът  Peace

# 230
Грийн, тренирам три пъти седмично, за кардиото ми е много тежкън, преди тичах по 50 минути, сега ми е невъзможно, нямам сила. Тренирам с тежести, 6 упражнения по три серии всяко, по около 15-20 повторения, редуваме крака, гръб и ръце и корем, това е. Като се храня по- добре съм ОК. И след тренировка не съм особено гладна. Само череши ми се приискаха преди няколко дни, но са много сладки и хапнах около 100 гр. Имам сенки под очите, спя малко 5-6 часа и се събуждам кукуряк:) Може да е пролетна умора или пък от вечно мрачното време, знам ли и аз.

# 231
  • София
Пробвай да смениш схемата на тренировките - например по 7-8 повторения с по-голяма тежест, но по 5 кръга  Peace Това ми хрумва поне на мен  Blush Това че спиш малко, не е добре - случвало ми се е , но в един момент се скапваш Thinking Не всеки може да изкара дълго без въглехидрати. Въпреки прилива на енергия и всички други бонуси, момичетата са се оплаквали от това тук...

# 232
Баронес, ще включа по някой плод да видим, благодаря.

# 233
  • София
Жаки, а зеленчуци ядеш ли?

# 234
Ям, но не много по- скоро гарнитура- един домат и една краставица, не големи. Авокадо всеки ден почти и маслини.

# 235
  • Варна
Здравейте. Започнах на 03.06. това хранене. Съчетавам го с любимото ми - фитнеса.
Не ям месо. Има ли други такива като мен замобичуващи се Grinning ?
Понеже имам притеснения относно усвояемостта на храната (масло, мазни сирена, заквасена сметана, авокадо, яйца и риба от време на време). Вегетарианка съм от 7 години, а в последните 4 ям и риба. Опитах се да си хапна и свинско. Изядох една пържола и .... Не съм ОК с това. Няма как да проям месо.
 Фекалиите ми плаават  newsm78
От два-три дни чувствам главоболие, отпадналост и т.н.
Вие как понесохте адаптацията? 

# 236
Така и не писахте какъв е този крем карамел? В тази тема, каквито и въпроси да задам, все си увисват в пространството.

# 237
  • here, there, everywhere
Така и не писахте какъв е този крем карамел? В тази тема, каквито и въпроси да задам, все си увисват в пространството.
Здравей relight,
Не виждам причина за този тон. Без да съм правила крем карамел и без да съм чела рецепта първото логично нещо което бих направила е да спазвам оригиналната рецепта с мляко и яйца. Единственото, което бих променила е да заменя захарта с подсладител (ако ползваш). Успех.

# 238
  • In transit
Aз бих го нaпрaвилa с кокосово мляко, зaщото имaм непоносимост към прясното.
По същия нaчин може дa си нaпрaвиш и пaнaкоттa - сметaнa или кокосовa сметaнa, желaтин и подслaдител.
В темaтa нaпоследък никой не я следи кaкто преди aктивно, тaкa, че е нормaлно дa минaт дни преди дa получиш отговор.  Peace

# 239
Flepsko, ти вече си прояла месо преди 4 г.

Общи условия

Активация на акаунт