"Системата - 60" - тема 51

• 100 247
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Кьолн
Здравейте момичета!
 Отдавна не съм писала в темата.Нямах време дори до компа да се добера.
 Но толкова се зарадвах като прочетох че Стелето отново пише в темата! Когато препрочитах старите теми тя ми беше една от кумирите за системата.
Добре дошла отново Стели! bouquet

# 61
Добра вечер! Браво на всички за минусите!
Моят отчет за 3 седмици е минус 1 килограм.
Първа седмица- 500 г.
Втората седмица- нережимини вечери и плюс 2 кг. Изчистих ги.
Трета седмица - 500-600 г  на 2 различни кантара .
Като цяло е малко, но аз съм доволна и продължавам системата. Дори и с малки нарушения, все пак има минуси.
Днес:
з- 1кайсия /довърших лунуването/
о- готвен ориз със зеленчуци  със салата, половин купичка кисело мляко, хапка сирене
в- сирене, домат, таратор
Лека нощ  и успешен утрешен ден!
За утре: з-филийка със сладко;о- стар фасул и салата,в- пак ще е млечна.
Лека нощ

# 62
Здравейте!

mozilaHug Hug Hug

Искам да ви се похваля!!! Смених си батерията на кантара и искам да изкрещяяяяя - 5.4 кг. от началото. Страшно много е, но това е надуването от урбазона, което ми причиниха май месец в болницата! Сега започва великата борба при мен! Но няма да се предаваме! В крайна сметка вече знаем какъв е пътя! Simple Smile

Отчет за днес:
з. краставица и сирене (нямах време за нищо друго в нас)
о. салата домати, краставици, кашкавал и сирене
в. Активия и ябълки

Ноооо по-късно днес мисля да пийна малко винце (червено разбира се), тъй че утре минуса може и да го няма, ама до другия понеделник, живот и здраве ще направим по-голям!

nadi_dg - Аз обиколките ще ги меря месечно (някак цифрата е по-стимулираща)  Crazy Crazy Crazy

Ами, момичета, това от мен за сега!

Хубава и системна вечер на всички пожелавам и мнооого минусииии!!!!  bouquet bouquet bouquet

# 63
  • Варна
И така, кантарът ме зарaдва донякъде сутринта, защото след 2 несистемни дни и доста нарушения предната седмица заради МЦ, очаквах много по-голям плюс от 1 кг. Вчера и днес хапвах нещо съвсем леко за обяд- кафе и ядки например, после "обядвам" към 4 и до вечерта само течности. Просто така се получиха нещата покрай работата. След като ви се оплаках, продължавам.  Laughing

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 18:44 от gpym4e

# 64
  • Кьолн
Здравейте момичета!
 Аз се тегля веднъж на седмица.В неделя.Но тази сутрин инцидентно се претеглих защото снощи ми стана много лошо.Обикновено не ми е проблем да не вечерям след 6 часа но снощи щях да припадна и хапнах малко салата зелена, но овкусена.Слава боге нямах плюс. Embarassed
 Менюто ми днес беше:
з-два ръжени сухара с малко кашкавал.
о- ориз с пипер печен
в- една пуешка пържолка на грил тиган.
Момичета имам голям проблем с носенето и измислянето на храна за работа.Направо се изчерпах.Дайте моля някакви идеи!

# 65
  • Варна
Днес закусих в стил "gabiplus" - кисело мляко с пълнозърнести фибри, ядки, кола, пастичка.  Laughing
За обяд - месо с ориз и зеленчуци, за вечеря - зеленчуци на скара със сирене. Вие как сте? Има ли минуси?  Hug

# 66
Днес закусих в стил "gabiplus" - кисело мляко с пълнозърнести фибри, ядки, кола, пастичка.  Laughing
За обяд - месо с ориз и зеленчуци, за вечеря - зеленчуци на скара със сирене. Вие как сте? Има ли минуси?  Hug
Здравейте,
grym4e,аз,тази сутрин се качих на кантара(въпреки,че се зарекох да се тегля веднъж в седмицата,но,не се стърпях,чувствах се толкова леко)и 1кг отгоре.Тъкмо да се отчая и се сетих,че чакам цикъла тези дни,затова ще го препиша на него.За днес:
З-домашна баничка,салата от домати,без подправки,шок.вафли
О-салам,сирене,салата домати и краставици и две филии пълнозърнест хляб
В-сух таратор

# 67
Обядът  ти е несистемен Peace Първо на обяд хляба не е много желателен, а със салам никак. Това не е система. За сухият таратор, ако не е домашен е с всякакви добавки и той не е желателен, ако е направен в къщи , да Peace

# 68
Обядът  ти е несистемен Peace Първо на обяд хляба не е много желателен, а със салам никак. Това не е система. За сухият таратор, ако не е домашен е с всякакви добавки и той не е желателен, ако е направен в къщи , да Peace
За хляба знам,че е нежелателен,но нямах сухари,а последните две  филиики от доста време се подмятаха в хладилника и за това...Аз доколкото разбрах,когато четох книгата единствената забранена комбинация е макарони с месо,картофи с месо,но може да бъркам.Сух таратор казвам на кис.мляко с краставица и копър.

# 69
И хляб, сухари с месо Peace

# 70
И хляб, сухари с месо Peace
Благодаря,за забележката.

# 71
О, има нова тема. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз писах в някоя стара. ooooh!
Та да го кажа и тук, вижте как се възползват от Мириманова ooooh!

# 72
  • Варна
О, има нова тема. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз писах в някоя стара. ooooh!
Та да го кажа и тук, вижте как се възползват от Мириманова ooooh!
Да, писала си в темата за рецепти към Системата и ще те помоля да си изтриеш коментара оттам. Peace

А лично аз писах преди време на Милиманова и тя ми каза, че знае, но нищо не може да направи. Cry

# 73
З мюсли с прясно мляко
О салата домати и краставици,пълнозърнести макарони със сирене
В ориз "Баланс" с моркови и краставичка със сол.
Ако греша някъде,моля да ме поправите! Flutter

# 74
Аз съм 1,5 кг надолу,1,5 кг нагоре. В крайна сметка, на едно ниво цял месец. Но си признавам, че нарушавам и то вечер.
На вас пожелавам много минуси!

Общи условия

Активация на акаунт