"Системата - 60" - тема 51

• 100 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
От няколко дни нямам никакво време и чак сега влизам. Аз тези дни съм в застой, но се надявам на отчетния понеделник да имам минусче. Напоследък храненето ми на обяд е доста еднообразно, но не знам защо ми се ядат само и единствено миш-маш или печени картофи.
з: странджанка с пълнозърнест хляб;
о: печени картофи със сирене, малко диня;
в: салата от домати, краставици и сирене.

# 76
  • Бургас
Влизам рано-рано да чета и да се отчитам, а то какво се оказва - никой не е писал след мен!   newsm78
Та така... За тази седмица съм само минус 200 г, но пък за сметка на това имам по минус 1см на почти всички обиколки (талия, ханш, крака, ръце).
Закуската вече я хапнах (две странджанки с домашен пълнозърнест хляб). Обяда и вечерята ще ги мисля после.

# 77
Здравейте,момичета!
Успешно преминах и втората сесмица,резултата -0,500.Доволна съм LaughingИскам да попитам за обед мога ли да хапна салатка със сиренце и два ръжени сухара?Хубав ден!

# 78
  • Пазарджик/Лондон
Dess, може Hug.

# 79
Нади, Дес, браво за минусите! Аз  се издъних отвсякъде. Вместо минуси, качвам със солидни плюсове. Не спазвам правилата  и съм тотално наказана. Днес лунувам, пък после дано се взема в ръце.

# 80
  • Варна
Нади, Дес, браво за минусите! Аз  се издъних отвсякъде. Вместо минуси, качвам със солидни плюсове. Не спазвам правилата  и съм тотално наказана. Днес лунувам, пък после дано се взема в ръце.
И това се случва. +1 кг, но какво да се прави. Само не се отказвай и не изпадай в дупка, че всичко може да се върне.  Hug
Браво за минусите на другите момичета!  bouquet

# 81
K.A.G.,това ми е мн. познато,от март месец се борех,повече със себе си,от колкото със системата,за това още не бързам да се радвам на "успехите си".За това,ако позволиш един съвет,не се отказвай от системата!Въпреки провалите,опитвай,отново и отново и мисля,че след време,просто ще победиш себе си!

# 82
  • Кьолн
Здравейте момичета?
Не можах да вляза в темата последните дни ,но бях по лекари.
Да се отчета за последната седмица съм -1 кг въпреки че съм в МЦ.
 Менюто ми вчера беше:
з-филия ръжен хляб с малко кашкавал
о-ориз с пилешки гърди
в-два ръжени сухара с малко кашкавал

# 83
Здравейте, милички мои!

Позабравих ви няколко дни, но всеки със своите грижи, знаете как е.

Аз вчера бях с нечовешки огромен плюс от порядъка на 4 кг.  Shocked Shocked Shocked. Това при мен се случва когато задържам течности. А предвид многото ми кг и жегите, това не е учудващо. Днес вече бях свалила 3 кг., но един още боря. Системна съм, макар че вечер продължава да ми е адски трудно. Наливам вода и това е.

За днес отчет:
з. солени бисквити и 4 блокчета черен шоколад
о. не знам (ще видя какво има в магазина след мъничко)
в. таратор.

Нади, Дес, Мозила - Браво за минусите, момичета! Все така. На седмица по 0,5 до 1 кг си е 4-5 кг месечно, което си е изключителен успех!!!

K.A.G. - Кое от правилата те затруднява? Аз да си призная по-често бъркам комбинациите за обяд и може и от това така да заиграх на кантара. Ама за това сме тук - за подкрепа и опора!!! Няма по-лесен режим на хранене от Системата, за това нека малко се помъчим. Въпроса е само да свикнем с ранната вечеря! Нищо друго!

Ако съм пропуснала някой - простете! За сега от мен чао, целувки и хубав и МИНУСОВ ДЕН!!!!!  Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet

# 84
Момичета,един въпрос ме мъчи и за да не сгафя,ще се допитам до старейшините newsm78.За утре ми се полагат две парчета руло Стефани,мога ли да ги хапна за обяд със саладка,или е по-добре,те да са закуската ми?Отново препрочетох разрешените комбинации за обяд и ако правилно съм разбрала месото може да се комбинира с яйца в малки количества,както е в този случай.Моля за вашето мнение!

# 85
  • Варна
Може, Дес Simple Smile За обяд месо не се комбинира с картофи и спагети, със салата може.

# 86
Здравейте, Нади, Дес, Мозила, Друмче, Стелету!
Благодаря за съпричастността! Не съм се отказала, но тъпча на едно място. Сутрин хапвам по нещо малко, защото  не ми се яде. На  обяд съм  най-режимна. Вечер ям предимно сирене, домати, мляко, но и хляб Бонус. Нарушавам и основно правило.  Ако ям до 18 ч., после нарушавам, защото лягам късно и не издържам. Затова  вечерята е около 19 ч.
Вчера ядох и за обяд и за вечеря прясно зеле с домати.
Днешното меню:
з- коричката от пържената филийка на 2-годишната ми внучка, малко айрян
о-1  кюфте с бял сос /фрикасе, но не с пилешко, а с кюфте/, салата домат и краставица, хляб Бонус
в-сирене, кашкавал, домат, хляб Бонус, 1 чаша айрян.
Преди 2 седмици купувах ръжени сухари, но ситуацията пак беше същата, та не вярвам Бонусът да е причината.
 Искам да сваля само 5 кг. Не става и това е! За да ги сваля, май трябва да спра изобщо да ям.
На вас пожелавам големи минуси!  Лека нощ!

# 87
  • Варна
Аз изчистих единият плюс 1 кг Rolling Eyes Напоследък закусвам един сандвич с кашкавал и разни зеленчуци вътре, за обяд - супа със салата или кисело мляко с плодове и ядки и 1-2 оризовки от кафяв ориз, а вечер - малко месо или "Снежанка". Ходих да плувам 1 час онзи ден, а днес слязох със сестра ми от автобуса и вървяхме няколко километра през Морската градина. Wink

Понякога се прибирам по-късно и вечерям към 18-18.30, но нали лятото сме на лятното часово време, пак има ефект. Лягам към 12 ч., така че KAG не се притеснявай  Hug Просто спазвай правилата за вечеря и ще имаш резултат.
И на мен ми омръзна: от 2-3 месеца съм +/- 1 кг и се въртя около 88 кг, но си казвам: "Предното лято беше с 10 кг отгоре, така че се радвай на живота!" Flutter

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:31 от gpym4e

# 88
Здравейте,момичета!Мисля,че благодарение на системата между мен и кантара започват да припламва любов Embarassed.За сега нямам плюсове,само два дни преди Ц задържах кг,а днес имам мн. хубав минус.Ще се отчета в понеделник.К.A.G. аз също лягам късно и боря глада с вода с изцеден лимон и мента,но и само с лимон може да опиташ,ако искаш.УСПЕХ!!!

# 89
Здравейте! Днес имах минус. Малък /300 г/, ама все пак минус.
Днес:
з- малко останала от 7-годишния внук сиренка и чаша боза
о- пак 1 кюфте със сос,  таратор, салата домати
в- сирене и домат, малко кисело мляко
Нарушението е хляб Бонус. Ами не мога  без него!
Но пък вечерях в 18 ч и излязох да походя пеша.
Сега съм леко гладна, но отивам да спя.

А за утре менюто ще е:
з-  2-филийки  Бонус със сладко от вишни
о- яйца със салата
в- нещо млечно
Лека  нощ на всички, които са още будни и може да надникнат в темата.

Общи условия

Активация на акаунт