"Системата - 60" - тема 51

• 100 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте на всички!!!Приемате ли нови членове в редиците си?
Здравей, добре си ни дошла! Heart Разкажи малко повече за себе си и твоите мъки с килограмите? Simple Smile

# 676
На 35 год.съм.Допреди 2 год.нямах чак такива проблеми с килограмите върирах от 62-66кг.,но от 2 год.започнах само да качвам.Достигнах 83кг.който съм в момента.Пробвах почти сичко и гладна стоях и на фитнес се записах и сякакви диети пробвах и няма и няма.Няма да излъжа ако кажа че се чувствам едва ли не отчаяна.Случайно попаднах на вашия режим,изчетах всичко много внимателно и реших да го пробвам.

# 677
  • София
На 35 год.съм.Допреди 2 год.нямах чак такива проблеми с килограмите върирах от 62-66кг.,но от 2 год.започнах само да качвам.Достигнах 83кг.който съм в момента.Пробвах почти сичко и гладна стоях и на фитнес се записах и сякакви диети пробвах и няма и няма.Няма да излъжа ако кажа че се чувствам едва ли не отчаяна.Случайно попаднах на вашия режим,изчетах всичко много внимателно и реших да го пробвам.
А изследвния прави ли си , че е странно да качиш ей така от нищото или е от лакомия като при мен? Иначе за мотивация аз все повтарям че не ен лошо да се прочете книгата. Simple Smile Успех ! Пиши повече.

Хубав уикенд на всички!

# 678
От лакомия е определено!Смених и работата си и сега по цял ден седя седнала на едно място.

# 679
Избутах голямата част от задачите за деня, вече съм отново в леглото. Аз съм така, от... цял живот. Но така и не свикнах, помагат ми само много силни обезболяващи. И аз се надявам някой ден след като родя да ми мине, но уви... може да ме изпревари критическата (пробваме от 3 години - всякакви изследвания - уж, всичко е наред, но за сега само болка и разочарование - ще пробваме още няколко месеца и после ще сменяме стратегията).

Gpym4e, пускай рецепти, с удоволствие ще ги изпробваме!

Ден 013:
з(8:00): орехи с ръжен двоен сандвич с масло и сирене.
о(12:00): пилешка супа и руло Стефани с гарнитура ориз (имаше и няколко зрънца грах - игнорирах ги)
в(18:00) кисело мляко с ябълки и портокал с канела.

# 680
  • Варна
Здравейте пак от мен!

Добре дошла на Кота. Това е страхотен режим, ще ти стане любим Simple Smile

А ето и рецепта за японски шницел:

Скрит текст:

Утре съм на народни танци, че закъснях с махането на коледните килограми.

# 681
  • Варна
Пиле по тайландски - много ми хареса, но на приятелят ми подправките му дойдоха в повече:
Скрит текст:

Който пробва, да споделя после мнение Simple Smile

# 682
Днес ми беше първия ден на режима,ще споделя менюто си ако има грешки да ме коригирате.
з.Кроасан
о.бъркани яйца
в.печен пипер с кисело мляко и чесън

# 683
kota1 честит първи ден! Хубавото на менюто ти е, че е балансирано - имаш 3 еднакво незасищащи хранения (за мен е по-добре менюто да е по-засищащо).

gpym4e, чудничко, ще пробвам нещо идната седмица!

Ден 014:
з(10:30): ръжена филия с масло и сирене + шепа орехи
о(14:30): печени кестени, тиква и фалафели със сос
сз(17:00): сок от цял лимон и портокал
в(17:30): задушен лук и ябълки със свинско (изядох и ябълките, нищо, че с тях е несистемна вечерята)

В момента съм гладна, но почти не съм пила течности през деня. Започвам вечерния си ритуал с литър+ чай Simple Smile)

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 22:00 от Лебед

# 684
Добро утро !За днес менюто мисля да е следното
з,пържих мекици и мисля да изям една
о.пиле с ориз
в.кисело мляко с ябълки

Искам да попитам някой от вас взема ли аминокиселини докато спазва режима и ако да какви са резултатите.Аз много сериозно обмислям вариянта да запомна да ги вземам прочетох доста за тях и мисля че ще помогнат доста в битката с килограмите,се пак имам да смъквам цели 20кг.

# 685
Аз не бих приемала, каквито и да е добавки ако нямах наистина нужда от тях (пия магнезий). Що се отнася до аминокиселините, те подпомагат възстановяването (след тренировка) на мускулите, но само, когато се взимат с високо калорична храна. По принцип, тялото произвежда това, от което се нуждае, а всичко останало е добре да се вземе от храна.
Иначе, менюто ти изглежда добре.

# 686
  • Варна
Мириманова препоръчва да се пият витамини, но никакви хранителни добавки и химии Simple Smile Аз в момента не пия нищо. Ако усетя неразположение на стомаха, пия 2-3 дни пробиотици и се чувствам отлично.

# 687
Днес съм с малко нарушение, но не си го слагам на сърце - щото все пак е неделя и са минали вече две седмици от началото, та...

Ден 015:
з(10:30): овесени ядки с орехи, сирене и масло
о(16:30): шкембе чорба и много мазно, солено кисело зеле със свинско
в(18:00): топка черен веган сладолед

# 688
Здравейте!Днескашното меню ще е
з.Една мекица останала от вчера и една вафла
о.картофена супа
в.кисело мляко и 2-3 мандарини-незнам мандарините дали са разрешени.
Мислех,че ще имам проблем с ранната вечеря,но за сега тия 2 дена минаха без проблем.Не огладнях.Дай боже се така да е.

# 689
kota1, за този вариант на вечеря можеш да консумираш всякакви цитрусови плодове. Според мен, менюто ти продължава да е твърде нискокалорично. За първите дни става, но ще ти е трудно да издържиш по този начин година.

Ден 016:
з(11:30): две ръжени филии с масло, сирене и орехи
о(14:30): таратор + свинско с ориз
в(20:00): задържат ме днес твърде много - мислех, че ще съм си у дома вече. Та... като се прибера - вероятно, ако съм гладна ще ям кисело мляко с ябълки + портокал с канела - като най-лека вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт