"Системата - 60" - тема 51

• 100 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Немога да намеря никъде книгата нито в интернет нито по книжарниците.Вие откъде си я купихте?

# 691
  • София
Немога да намеря никъде книгата нито в интернет нито по книжарниците.Вие откъде си я купихте?
Аз я имам мисля сканирана, довечера ще ти я пратя някак. Иначе и аз мисля че ядеш малко.

Аз не се отчитам , но се опитвам да внимавам в парвилата, не вечерям винаги в 6 , но е добре, и след като цикъл си замина ми е по- леко Simple Smile А салатите ме зареждат много. Вчера на обях дапнах салата със спанак , после се чувствах прекрасно. Simple Smile

Целувки и прегръдки на всички! Имайте хубав ден!

# 692
https://lookaside.fbsbx.com/file/Kniga%20sistemata-60%20%281%29. … Q3TjIoMMWypu57dbQ
Дано се отваря.

# 693
Здравейте момичета,
само минавам да ви нагледам и да стисна едни палци.

За себе си, откровено си признавам, че нямам воля за диета в момента. Но така или инче не ям много поради липса на адекватна организация и си задържам теглото.

# 694
bebok_86, Jillian  здравейте момичета! Радвам се да ви видя!

Ден 017:
з(11:30): ръжен сандвич с масло, сирене и орехи (изключително вкусно, засищащо и удобно)
о(14:00): салата зеле и моркови, голяма порция леща на яхния и картофено пюре с яйце
в(19:30): кисело мляко, ябълки, портокали и разбира се канела! (най-лесно ми е с тази вечеря... особено, когато не съм подготвила друго - утре ще я сменя)

# 695
bebok_86 не мога дя го отворя
Днескашното ми меню беше малко по-обилно
з.4 сухара с лютеница
о,чарвена леща-незнам дали и много системна
в.3 сухара с кисело мляко

# 696
Исках де ви питам коя от вас от колко време е на режима и колко е свалила до сега?

# 697
# 698
kota1, като всеки режим и тук е много индивидуално. Прочети книгата, виж и самата тема. Там има част "НАШИТЕ УСПЕХИ" - ще видиш някои от тях, но те са много повече. Момичета и зрели жени свалиха много килограми и най-вече обиколки! и все още ги държат, но не са в тази графа.
Силата на този режим е в постоянството и малко са хората, които са били постоянни и не са се е преборили с излишните килограми освен ако не са имали здравословен проблем. Въпреки многото свалени килограми, аз съм един от представителите на неуспелите без здравословен проблем. Така и не съумях да задържа свалените килограми. Причината е само една! И това съм си аз.
Днес не мисля за Системата, не я отразявам, нямам нужда да меря килограми. Тя е като една добра патерица към прохождането ми! Та, свалянето на килограмите не е най-важното нещо. Най-важно е човек да се чувства добре, да поддържа добър мускулен тонус и да живее живота си пълноценно.

# 699
Ден 018:
з1(7:30): сандвич със сирене и орехи
з2(9:30): курабия
о(12:30): огретен
сз(14:00): сладкиш - бишкоти, тиква, банан
в(21:00-23:00): кисели краставички с две горни бутчета от пиле

# 700
bebok_86-много ти благодаря за книгата,успях да я отворя и започнах да я чета.Менюто ми за вчера беше
з.Кроасан
о.Чарвена леща
в.Свинско печево ва фурна-без никакви гарнитури
За днес още назнам,купих се елда и може би ще сътворя нещо с нея.Днес е 6-тия ми ден не системата  ни съм се теглила реших,че ще го правя на седмица веднъж.

# 701
Ден 019:
з(9:00): вафла (нямаше нищо друго под ръка, а исках да закуся)
о(14:00): много хубава купешка баница със спанак (замислих се, защо може паста, а точени кори - не?)
в(21:30): няколко свински ребърца

Най-важното за деня - плувах (добре де, плациках се) и съм пила твърде малко вода (даже май няма и литър).

Ден 020:

з(9:00): тутманик + сметаново изкушение с шоколадени овесени ядки, компот от праскови и пудра захар
о(13:00): грах, царевица с малко карфиол, морков и т.н., яйце с картофени кюфтета
в(18:00): плодове и зеленчуци (вероятно на сок)

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 14:42 от Лебед

# 702
Какво става с вас, момичета, системствате ли?

Вчера вечерях късно, към 20:30 - пилешки сърца с телешки език и двете в масло

Ден 021:
з (11:00): котешки езичета
о (13:00): кекс - беше предвиден да е към закуската
в (18:00): кисело мляко с чаша сок от моркови

Продължавам с плуването!

# 703
  • Шумен
Здравейте момичета Hug

Аз пак се довличам в темата. Преди се сринах, заради проблеми в работата. Но все още ги имам проблемите и търся нова работа. Положението при мен е още по-отчайващо. Имах страшно много работа и 3 седмици буквално по 16 часа не съм мърдала от компютъра. Това тотално обездвижване и яденето от нерви си казаха своето. Възвърнах си всички килограми, които бях свалила и качих още. Стигнах 121,3кг. Започна пак да ме боли гърба. Просто осъзнах, че винаги ще си намирам оправдание. Обещах си, че вече аз ще съм на първо място, ще се стремя да проявявам повече егоизъм, а  семейството и работата после. Определено мотивацията ми куца.

bebok_86 - благодаря за книгата! И аз се възползвах от линка. Вече я започнах и се надявам да засили мотивацията ми.

Менюто ми за днес не е без нарушения, но от утре (за кой ли път) ще гледам да съм по-стриктна.
з - кафе със захар (всъщност закуска нямаше)
о - воденички, сварени + салата айсберг, домат, зелен лук
в - крекери от кафяв ориз и свежо сирене

Днес, за тонус, тропнах половин час с Лесли.

П.С. Ами къде на тази нова версия са скрили опцията за зачеркване на текст? Виждам само опции за удебелен, наклонен и подчертан текст... 

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 17:09 от mistake

# 704
mistake, добре завърнала се! Този път ще е напълно успешен и без сривове! Все пак ако се появят, ще са леки, такива, след които бързо да възстановиш системстването.

Няма никъде копче (или аз не съм го срещала), но пишеш [s ]задраскан текст[ /s] (без интервалите).

Ден 022: (като всеки почивен ден... не съвсем системен, но поне се опитах, малко от малко)
з(10:00): ръжен сандвич с масло, орехи и сирене
о(15:00): свинско шишче със зеленчуци и свински ребра
в1(19:30): портокал с канела (много ми се ядеше - съжалявам, че го изядох - въобще нямаше вкус, добре, че беше канелата)
в2(20:00): телешко (за момента не ми се яде, но... вероятно ще ям)

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 19:37 от Лебед

Общи условия

Активация на акаунт