"Системата - 60" - тема 51

• 100 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, влизам д се оплача , вчера  и  днес не съм пила кафе. Реших че почивните дни са подходящи да да го спра. И друг път съм го спирала, но толкова зе не съм се чувствала. Не знам какво да правя и как ще отида утре на работа. Повръща ми се главата ме боли и се усилва със всеки час , и много ми е вие свят Sad .  За храна не ми се мисли, закусвах едно парче тиквеник, обядвах салта с домашен хляб и сока от 2 лимона за целия ден. Това е нищожно количество за мен. Готвя се за житния режим , но  не знам как да преценя дали изобщо да гоправя Sad От една страна имам нужда от пречистване, а от друга да не си навредя с рязка промяна ..... Режима и пречистванията не са  ново за мен , но последните 3 години нищо подобно не съм правила и не помня изобщо как започнах ,беше много леко чувствах се прекрасно ,  а сега.........

# 706
Lagertha, замени кафето с по-лек стимулант - например зелен чай и малко по-малко го разреждай.
Що се отнася до режима, то трябва да е твое решение, само знам, че ако не тръгнеш с усмивка в един такъв драстичен режим - почти е сигурно, че ще се натовариш с повече минуси, от колкото с плюсове.

# 707
  • София
Лебедче ,благодаря за бързият отговор! Бях забравила за зеления чай, скоро изхвърлих едно пакетче , но ще си купя пак (hug)
А ти как си днес, писала си само номера на деня?

# 708
  • на острова на мечтите
Според последни проучвания, кафето има много полезен ефект за алцхаймер и други неблагоприятни състаряващи организма фактори.

# 709
Lagertha, оправих си менютата : )) Иначе съм повече от чудесно! Не се самонавивам, но две деления на колана си отидоха, спазвам без да се вторачвам в "запетайките" на режима, днес се гледах в огледалото по бански и много се харесах! Система е прекрасна, а аз с всеки ден, все повече заприличвам на себе си : ))))!

# 710
  • Варна
Браво, Лебед, супер си. Радвам ти се    отдалеч

# 711
  • София
Еха Лебед, това си е много мотивиращо, браво!
Дани а ти системстваш ли ?Как си? За кафето аз имах доста дълъг период без него и знам как се чувствах, затова сега упорствам, въпреки че днес съвсем се скапах .

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 09:43 от Lagertha

# 712
  • Варна
За кафето аз имах доста дълъг период без него и знам как се чувствах, затова сега упорствам, въпреки че днес съвсем се скапах .
А защо искаш да го спираш? Просто го намали до 1-2 дневно. Кофеинът също изгражда зависимост. Аз го усещам. Много обичам кока кола и борбата ми е да я намаля. Засега имам успех. Успях да я огранича до 1-2 седмично, но ми е трудно да я откажа съвсем. Disappointed
Не пиша тук, защото не мога всяка вечер да съм по Системата. Я ще излезем с приятели, я нещо друго... Някак си още не мога да намеря мотивация, а гаджето не ми помага много, като казва, че и така ме харесва. И все иска компания в хапването. Снощи му правих, но без да ям и аз, но не знам дали всеки път ще имам волята.

# 713
  • на острова на мечтите
Еха Лебед, това си е много мотивиращо, браво!
Дани а ти системстваш ли ?Как си? За кафето аз имах доста дълъг период без него и знам как се чувствах, затова сега упорствам, въпреки че днес съвсем се скапах .
Да бе,тук съм. Само дето не пиша.
Книгата ,от която взех информацията е на Д.Чопра "Супер храна". Кафето има благоприятен ефект за Алцхаймер, предпазва от ракови заболявания, Паркинсон, диабет 2. Препоръчва от 3 до 5 кафета най-много. В Италия,където се пие много кафе са и най-големият брой столетници. Свекър ми караше кола до 90 години. Тук 100 години са си в реда на нещата. Така че,за мен кафето е удоволствие и зареждане. С ниско кръвно съм и предпочитам кафе пред кока кола,шоколад ( изобщо не обичам 😊) . Обичам го без захар,но и чай приемам по същият начин,без захар или родсладител.
Слизам плавно надолу. При мен менопаузата е главният фактор за проблеми с теглото.

# 714
  • Шумен
Здравейте момичета! bouquet

Лебед, браво! Все такива думи да се чуват!  Hug

И аз съм чувала за кафето, че е полезно. Е, сигурно има и вредни страни, ама всичко е в мярката. Пустата мярка, дето все не мога да я нацеля.

За днес:
з - мюсли с кисело мляко
о - гъби с картофи яхния (не съм сигурна тука дали може)
сл.з. - 2 малки ябълки
в - кисело мляко с ябълки

# 715
  • София
По въпроса с кафето, аз така или иначе пиех по едно малко само сутрин, спирам го заради житния режим.

В момента съм по- добре, надявам се и утре сутринта да съм по- добре от тази сутрин. Сетих се че трябваше да пия малки джинджифилов сок, той ще ме ободри. Пих чай и лимонов сок .

mistake добре ти е обяда. А вечерята ти е една от любимите ми , както и к.мляко с грейпфрут Simple Smile

# 716
Благодаря ви и аз момичета!

Ден 023:
з(9:00): 3 парчета кекс
о(12:30): шопска салата с пъстърва на скара
сз(17:00): чаша сок от зелени ябълки
в(19:00): кисело мляко със сухари

Хубава и спокойна вечер!

# 717
Как сте, системки? Днес кантара отчете - 2,6 кг за 2 седмици и половина.Доволна съм.
Менюто:
З: баница с чаша компот от вишни(отдавна ми се ядеше купешка), 20 гр белен слънчоглед и 1 банан
О: зелеви сърми с ориз и кайма
В: риба на фурна.
Лебед, поздравления за дупките на колана и за плуването.Аз редувам йога и Руми Илиева като спортни занимания.Свалени килограми до тук 24 остават още толкова.Стартирах от 108 в момента съм 84.Целта ми е да стана към 60 кг.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 09:42 от liberta_fr

# 718
  • София
Момичета, днес съм много по- добре от предните 3 дни. Не съм летяща и кипяща от енергия, но съм като всеки друг ден пила кафе, но без да съм пила Simple Smile

Продължавам с подготовката за житния режим и ще ви изоставя за малко! Около месец.
Не се предавайте, като се върна дано видя само минусчета и много усмивки по постовете в темата Sparkling Heart.

Хубав ден!

# 719
  • Кьолн
Здравейте! Отново се връщам към най-любимия ми режим! Започвам други,но не са ми на сърце.
Преди време редовно си четях старите теми.И сега виждам познати момичета! Радвам се че отново пишете в темата!
И така първи ден.Моля стискайте ми палци! За всичко имам воля,но за кг нямам.

Общи условия

Активация на акаунт