Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,за сега нещата са добре,но доктора каза,че ако болките не спират ще ме приеме за наблюдение....искам да попитам дали на някой му трябва Зарзио,че имам цяла инжекция,а както знаете на мен вече не ми е на мен вече не ми трябва

# 436
Момичета да ви питам вие с какви генетични носителства сте? Аз съм хомозиготно носителство 4G-4G. Благодаря ви предварително за отговорите.

# 437
  • София/Севлиево
Аз съм със същото PAI 4G/5G.Другите ми са  в норма.

# 438
Вивиана кураж миличка Hug Вярвай че си в добри ръце и всичко ще се оправи  Hug

Безкофеиново кафе може да се пие. Аз съм на такова от половин година и скоро пих с кофеин и ми се разтрепериха ръцете. Явно отвикнах. Проблема е че повечето марки са с отвратителен вкус. Само Лаваца ми харесва, но е по-скъпо.

Елислава успех!!! С фраксито ще го задържиш  Wink не се притеснявай.

Магнетична казаха ли ти от какво зависи дали ще спреш клексана в 12 седмица? Кръвни ли ще правят? И кои точно?

Скрит текст:
Аз бях на фраксипарин до 12 седмица. Док ми го спря без изследвания newsm78. Малката след 4ти месец от бременността започна да изостава малко с обиколка на коремче и глава. Но не фатално и нищо не предприехме.
Скоро научих от една мама че при нея като е почнало да изостава детето са искали пак да и дадат хепарин, но тя отказала. Бебето до преди раждането е било доста изостанало в размера на главата newsm78

# 439
Ейнджъл, на всеки 3 седмици от започването на клексана, пускам коагулация (протромбиново време, АРТТ и фибриноген) и отделно Сигридов ще види на цветен доплер как е кръвотока към матката. Ще му занеса и изследванията и написаното от доцента за тромбофилията и на база това предполагам ще прецени  Thinking  Отделно, имам алергия към АП и няма как да го премам него, ако ми махне клексана  Whistling
След 23,06 ще напиша какво точно сме коментирали и дали ми е спрял терапията   Peace

# 440
Ейнджъл, на всеки 3 седмици от започването на клексана, пускам коагулация (протромбиново време, АРТТ и фибриноген) и отделно Сигридов ще види на цветен доплер как е кръвотока към матката. Ще му занеса и изследванията и написаното от доцента за тромбофилията и на база това предполагам ще прецени  Thinking  Отделно, имам алергия към АП и няма как да го премам него, ако ми махне клексана  Whistling
След 23,06 ще напиша какво точно сме коментирали и дали ми е спрял терапията   Peace

Извинявай, че питам отново, но с какво носителство си?

# 441

Дунди, по късно ще ти пиша, че документите не са в мен, а днес съм тотално изветряла и не помня  Whistling Ако намеря в пощата ще пиша и по-рано  Hug

Едното, което намерих е това : Повишена НК активност. Повишени ТЛА. Хетерозигот по мутантен алел на PAI и MTHFR (и двата).

# 442

Дунди, по късно ще ти пиша, че документите не са в мен, а днес съм тотално изветряла и не помня  Whistling Ако намеря в пощата ще пиша и по-рано  Hug

Едното, което намерих е това : Повишена НК активност. Повишени ТЛА. Хетерозигот по мутантен алел на PAI и MTHFR (и двата).

Супер си, Магнетична - ще чакам да ми пишеш и на лични става!  Hug

# 443
Dundy
Скрит текст:
Аз съм хетерозиготен генотип 4G/5G за PAI, I/D (ACE) и А/G за 66А>G (MTRR). Терапията ми е АП преди и след бременност и фракси ежедневно след положителен тест при контролиране на дозите. Последното се налага от кумулативния ефект за PAI и ACЕ. Има и инжекция Б12 ежемесечно.
При следващия опит мисля да настоявам за фракси след трансфер.

# 444
Здравейте момичета,не знам какво става,но ми пак трябваше да си направя нов акаунт.Пише.че ми е забранено да пиша и коментирам....а забравих аз съм viviqna29.

Нееднократно нарушавате правилата на форума. Имате регистрирани и активни повече от един акаунт и непрекъснато регистрирате нови. Не отговаряте на личните съобщения на модератор. И така от седмици. Правилата в този форум важат с еднаква сила за всички - независимо от физическото или психическото му състояние. Съветвам Ви да се свържете на лични съобщения с мен, с другия модератор или с администратор, за да се изясни ситуацията и да се намери решение. Не отговаряйте тук, в темата. В противен случай ще загубите всякакъв достъп до форума. Оставям текущият Ви профил активен още 36 часа, за да имате възможност да отговорите. Лек ден!

# 445
Dundy
Скрит текст:
Аз съм хетерозиготен генотип 4G/5G за PAI, I/D (ACE) и А/G за 66А>G (MTRR). Терапията ми е АП преди и след бременност и фракси ежедневно след положителен тест при контролиране на дозите. Последното се налага от кумулативния ефект за PAI и ACЕ. Има и инжекция Б12 ежемесечно.
При следващия опит мисля да настоявам за фракси след трансфер.

Hug Благодаря ти за инфото. Чудя се кога при мен би трябвало да се включи фракси и АП? newsm78

# 446
Само 4G/4G ли имаш? Какво друго имаш изследвано newsm78

# 447
Виви, моля се за теб, момиче! Бъди силна!
Елислава, добре дошла отново, и тоя път до края! Боди фракси и си пей. Аз ще съм на фракси и АП до след раждане живот и здраве. Ако някой лекар навремето беше изписал на майка ми антикуагуланти, сега тя щеше да има 3 деца, а не едно. Та си го бий до края!
Ангелче, радвам се да си те видя, мила. За кафето само да ти кажа, че за да извлекат кофеина от кафето използват мнооооооого химия, която е много по - вредна от действието на кофеина, така че по - добре пий нормално кафенце. Мойте шкафове са пълни със Синя Лаваца, която не пипам въобще. Замених кафето с мляко с какао, колкото да убия навика, и чат пат сърбам по някоя глътка кафе.

# 448
Само 4G/4G ли имаш? Какво друго имаш изследвано newsm78

Ами на изследването ми пише Инхибитор на Плазминогенния активатор - PAI 4G-5G Хомозиготно носителство 4G-4G. И че не мога да усвоявам фолиева киселина на 70%. Долу в резултатите пише, че се препоръчва профилактика поради повишен риск от тромбофилия.

# 449
Благодаря Магнетична  Heart Eyes HugПри мен на цветния доплер всичко си беше наред. Явно затова не съм имала до края хепарин. Т.к. чух че може да е причина за мънички бебенца се чудих, дали при нас спирането му е било причината.

Шошии  Heart Eyes Hug не го знаех  това за безкофеиновото  Thinking И аз се наливам с него, а иначе правя пречистваща и противовъзпалителна диета  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт