Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Много зависи от тестовете и тяхната чувствителност. Аз започнах да ги правя от 3-4 ден, за да проверя изчистването на тригъра първо. На шести и седми ден вече нямаше следа от него. На 7-ми ден следобед вече имах положителен тест. Вярно беше за кратко. Кръвен правих на десети ден и ЧХГ вече беше паднал на 6. Така че на стойност 10-15 ориентировъчно хващат, но много зависи от чувствителността и конкретната марка тест.
Sure check взех ако има и по добри сподели

# 481
  • София
Момичета, искам да ви питам след трансфер лежите ли до теста? Аз на предния ми трансфер полежах 2 дни и после си бях на работа, ма сега даже и 2 няма да мога лежа, защото си имам ангажименти с малкия и няма как, колкото и мъж ми да ми помага.Та според вас фатално ли да не се лежи ? Благодаря!
Според мен лежането,не помага и доктора това ми каза,да не си променям начина на живот .Когато имах имплантация не съм лежала изобщо.Работех по цял ден и имах много работа.Последния път повече лежах и резултата беше 0.Това момиче дето сега писах за него си ходеше и тя по цял ден на работа и резултата и беше467.
Благодаря ти за окуражителните думи Simple Smile)) Очаквам в петък да ме викнат на трнсфер, пък каквото сабя покаже, дано всички имаме късмет!!!

# 482
В такъв случай не очаквай да покаже. Той е с чувствителност 25. Чувствителните са по 10. При двете ми предишни бременности винаги са ми излизали същите едва доловими черти ии то чак на 13-14 ден след овулация. Само при едната съм правила кръвен и то два дни по-късно и беше над 80. Много време си мислех, че при мен просто засичат късничко при по-високи стойности около 30-40. Но сега след случилото се по-скоро си мисля, че тогава се е вдигнала стойността по-рязко и при първия незабележим тест ЧХГ може да е бил по-нисък.

# 483
Много зависи от тестовете и тяхната чувствителност. Аз започнах да ги правя от 3-4 ден, за да проверя изчистването на тригъра първо. На шести и седми ден вече нямаше следа от него. На 7-ми ден следобед вече имах положителен тест. Вярно беше за кратко. Кръвен правих на десети ден и ЧХГ вече беше паднал на 6. Така че на стойност 10-15 ориентировъчно хващат, но много зависи от чувствителността и конкретната марка тест.
Sure check взех ако има и по добри сподели
Това момиче с резултат 467 точно шуър чек му показа отрицателен,с по висока чувствителност са престо и ББ-ТЕСТ

# 484
Винаги съм ползвала чужди тестове. Нямам опит с тукашните, който има може да сподели. За Престо съм чувала, че дават често изпарителни.
Всичко е много от относително и индивидуално. При всеки стойностите се покачват различно. Само кръвните са важни.

# 485
Момичета нормално ли е 16 ден след трансфер все още да имам спазми като за пред цикъл?

# 486
Благодаря ви момичета за утрешния тест ще взема друг вид

# 487
  • София
На мен на 8 ден на 5 дневни ми показа бледа черта, едва видима, но теста беше от най-евтините, по 2 лв. На шуър чек 3 дни след това може да се каже, че нямаше втора черта. А на 9 ден кръвния показа чхг над 60. Т.е. мисля, че е безсмислено да се правят уринарни толкова рано и то на тридневни. Както е коментирано вече Simple Smile даже моя лекар беше против да се прави преди 14 ден на трансфер и кръвен тест.
Elena, нямам много опит. Сигурно е нормално, но предполагам взимаш но шпа или нещо подобно?

# 488
На мен на 8 ден на 5 дневни ми показа бледа черта, едва видима, но теста беше от най-евтините, по 2 лв. На шуър чек 3 дни след това може да се каже, че нямаше втора черта. А на 9 ден кръвния показа чхг над 60. Т.е. мисля, че е безсмислено да се правят уринарни толкова рано и то на тридневни. Както е коментирано вече Simple Smile даже моя лекар беше против да се прави преди 14 ден на трансфер и кръвен тест.
Elena, нямам много опит. Сигурно е нормално, но предполагам взимаш но шпа или нещо подобно?
Елба и аз съм на мнение че е рано и безмислено но нали съм изпълнителна изпълнявам нарежданията на доктора

# 489
  • София
Rady, разбира се, че си слушаме лекарите. Просто да си знаеш и да не се притесняваш излишно.

# 490
Момичета нормално ли е 16 ден след трансфер все още да имам спазми като за пред цикъл?
Да. Ако не взимаш но-шпа, сега е момента да почнеш.

# 491
Още от първия ден пия но-шпа, но не помага особено.

# 492
Още от първия ден пия но-шпа, но не помага особено.

Аз съм в 6 г.с и още имам спазми и болки все едно съм в цикъл. И кръста ме боли. Пия но шпа 3х2 на ден. Забелязала съм ,че ако си почивам болките спират. Някои момичета споделиха, че са имали болки до 12 седмица. Успокой се! Всичко е наред! Simple Smile

# 493
Елба и аз съм на мнение че е рано и безмислено но нали съм изпълнителна изпълнявам нарежданията на доктора

Мисля, че си даваш излишно парите за уринарни тестове и си докарваш повече стрес, но ако ти харесва да си тестваш ,поне не вреди:))) успех!
Аз ако съм на теб ще отида директно на кръвен утре или в понеделник.

# 494
Аз бях една от тези с болки до 13-а седмица. Така че няма страшно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт