Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Странно, на 8-ми ден уринарен.... а на колко дневни ембриони?
На едно 3 дневно ембрионче
Много е рано за уринарен тест,едно момиче дето си пишем беше с 2 3-дневни.На 13 ти ден кръвният и беше 467,а уринарния и беше отрицателен.Чак на 16 ти ден и излезе втора черта на уринарния.

# 466
Много е рано за уринарен тест,едно момиче дето си пишем беше с 2 3-дневни.На 13 ти ден кръвният и беше 467,а уринарния и беше отрицателен.Чак на 16 ти ден и излезе втора черта на уринарния.
Благодаря за успокоението galetosweet.И аз си помислих че е рано ама доктора ме накара  че и утре пак.

# 467
Благодаря за успокоението galetosweet.И аз си помислих че е рано ама доктора ме накара  че и утре пак.
  Много странен подход на доктора ти,за пръв път чувам да препоръчват толкова ранен тест.Моят доктор всеки път ми казва не по рано от 14 ден,веднъж пуснах кръвен на 10 ти ден и резултата беше 39,9,аз като му звъннах той ми се скара че рано съм го пуснала.След това нещата не се развиха добре и резултата падна.

# 468
  • София/Севлиево
И на мен ми се стува рано за уринарен.Аз такива дори и не правя, направо за кръвен отивам,но моя доктор иска кръвен.

# 469
Момичета от клиниката ми звъннаха че доктора е казал да си направя уринарен тест днес /8 ден след трансфера/ теста е EFN доктора ми каза да сложа Зарзио и утре нов тест да направя и пак да му се обадя

Извинявай, но кой е този доктор ?!  #Crazy

# 470
Момичета от клиниката ми звъннаха че доктора е казал да си направя уринарен тест днес /8 ден след трансфера/ теста е EFN доктора ми каза да сложа Зарзио и утре нов тест да направя и пак да му се обадя

Д-р Димов в Шумен

# 471
  Много странен подход на доктора ти,за пръв път чувам да препоръчват толкова ранен тест.Моят доктор всеки път ми казва не по рано от 14 ден,веднъж пуснах кръвен на 10 ти ден и резултата беше 39,9,аз като му звъннах той ми се скара че рано съм го пуснала.След това нещата не се развиха добре и резултата падна.
ОХХХХ не знам какво да мисля вече от цялата ситуация само се стресирах

# 472

Д-р Димов в Шумен
 Явно много бърза твоя доктор,изчакай си 13-14 ден и пусни кръвен и не се тормози дотогава.Наистина е прекалено рано.

# 473
  • София
Момичета, искам да ви питам след трансфер лежите ли до теста? Аз на предния ми трансфер полежах 2 дни и после си бях на работа, ма сега даже и 2 няма да мога лежа, защото си имам ангажименти с малкия и няма как, колкото и мъж ми да ми помага.Та според вас фатално ли да не се лежи ? Благодаря!

# 474
Момичета, искам да ви питам след трансфер лежите ли до теста? Аз на предния ми трансфер полежах 2 дни и после си бях на работа, ма сега даже и 2 няма да мога лежа, защото си имам ангажименти с малкия и няма как, колкото и мъж ми да ми помага.Та според вас фатално ли да не се лежи ? Благодаря!
Според мен лежането,не помага и доктора това ми каза,да не си променям начина на живот .Когато имах имплантация не съм лежала изобщо.Работех по цял ден и имах много работа.Последния път повече лежах и резултата беше 0.Това момиче дето сега писах за него си ходеше и тя по цял ден на работа и резултата и беше467.

# 475

Radity76 Няма как тестът да ти покаже толкова рано. Аз съм била с 3-дневни ембриони и видях много бледа чертичка едва на 11-ти ден след трансфера. Е, не се разви бременността, но това няма значение в случая. Кръвен може и да покаже, но уринен едва ли....

# 476

Radity76 Няма как тестът да ти покаже толкова рано. Аз съм била с 3-дневни ембриони и видях много бледа чертичка едва на 11-ти ден след трансфера. Е, не се разви бременността, но това няма значение в случая. Кръвен може и да покаже, но уринен едва ли....
Знаам KittyCatty че е рано и аз много се учудих като ми се обадиха да си направя тест и кофти че и утре пак ме кара да правя

# 477
  • Пловдив
Да не те бърка с друго момиче? Логика търся...рано е, на 14 ден пусни една кръв Hug

# 478
 Grinning
Да не те бърка с друго момиче? Логика търся...рано е, на 14 ден пусни една кръв Hug
Grinning armira че ме развесели ми сякаш не ме е  сбъркал  моето име чух по телефона пък знае ли човек.Да със сигурност ще пусна кръвен към 13-14 ден ама ако до тогава ме кара да пускам уринарни съвсем ще изперкам  newsm62

# 479
Много зависи от тестовете и тяхната чувствителност. Аз започнах да ги правя от 3-4 ден, за да проверя изчистването на тригъра първо. На шести и седми ден вече нямаше следа от него. На 7-ми ден следобед вече имах положителен тест. Вярно беше за кратко. Кръвен правих на десети ден и ЧХГ вече беше паднал на 6. Така че на стойност 10-15 ориентировъчно хващат, но много зависи от чувствителността и конкретната марка тест.

Общи условия

Активация на акаунт