Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 148
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
И аз не го знаех, затова се запасих с безкофеинова Лаваца. Но се оказа, че при самото преработване има много химия, а тъй като смятайки, че е безвредно, човек се налива та се олива, всъщност се "трови" здравословно.  Спирай го. По - добре си пий по една чаша нормално, отколкото по няколко чаши от безкофеиновото.

# 451
Момичета,за сега нещата са добре,но доктора каза,че ако болките не спират ще ме приеме за наблюдение....искам да попитам дали на някой му трябва Зарзио,че имам цяла инжекция,а както знаете на мен вече не ми е на мен вече не ми трябва
Запази зи зарзиото за друг опит.Сложи го в хладилника и няма да имо проблем.

# 452
Аз съм с хомозиготен D/D за ACE и хетерозиготен 4G/5G за PAI. Нямам никаква терапия с АП или Фракси.

# 453
Кристи, нали знаеш въпрос на доктор и виждане Tired В крайна сметка резултатите само показват предразположеност към проблеми. Вече какво ще се случи е друго. По-важното е да има сериозен контрол. На мен лично не ми стиска да карам без. До тук всяка моя бременност приключва зле. Колекция тръгнах да си правя. Само най-гадните варианти дано не ми се случват, както и на никой друг. Не, че и като имаше терапия единия път нещо се промени. Всъщност може и да е имало ефект никой не знае. С две думи шубето си е шубе. Аз си държа на инжекцийките, а времето ще покаже колко има смисъл и до кога.

# 454
  • София/Севлиево
Както скоро писах в една друга тема, с успешната си бременност (напълно нормална ,зачената при наличие на доказан луф,вероятно съм била с по-късна О)изобщо не знаех, че имам тези неща,дори не четях и изследвания не правих.Бях до толкова смела, че дори не си правих ФМ,само БХС в 12-та г.с. и после в 7 месец един по- обстоен преглед на 3Д да видим дали всичко му е наред на младежа и беше.После обаче бебе номер 2 не стана доста дълго и започнах да се "ограмотявам" и така стигнах до извода, че трябва да си направя изследвания за тромбофилия(след като нямах други проблеми),оказа се че имам това PAI 4G/5G хомозигот по мутантен алел, но явно е било достатъчно да ми направи проблем.Освен това от приема на ХЗТ(естрофема) кръвта ми започна супер бързо да се сгъстява и сега на 15.06.ходих да се консултирам с проф.Паскалева.Тя ми каза аспирин от деня на ЗЕТ и Фракси от 5-6 г.с., но моя доктор ми каза най-добре Фракси от утре и никакъв аспирин.Надявам се да ми помогне, миналия петък правих и вливка заради леко завишени Т клетки с НК активност(през зимната ми бременност,точно преди да загубя бебето ми бяха 23% при горна граница 12), сега 2 месеца след  аборта бяха 15 и ,за да съм аз спокойна, док ми назначи вливка с Липо-нещо си...Дано всички тези мерки доведат до желания резултат.

# 455
Ако не се лъжа наскоро накъде из темите се коментираше, че хепаринът влияе на имплантацията и не трябва да се почва веднага от трансфер. Предполагам затова и доцентът е назначил на Магнетик няколко дни по-късно клексана. Скоро и аз ще се виждам с него отново и ще поразпитам по-подробно. Който има повече инфо нека се включи. Хубаво е да обменяме опит и назначения от различни източници.

# 456
Аз започнах фраксипарина преди трансфера и сега съм бременна в 6 г.с. Аспирин пия през ден(вечер).

# 457
Кристи, нали знаеш въпрос на доктор и виждане Tired В крайна сметка резултатите само показват предразположеност към проблеми. Вече какво ще се случи е друго.
При мен Стаменов, генетиците от Надежда, Русев, Сигридов, независим ангиолог...всички казаха няма нужда. Вярно, Русев и Сигридов бяха в малко заварено положение, защото се консултирах с тях на по-късен етап, но всички други казаха, че съм ОК. Не знам доколко вливките повлияха в началото обаче.

# 458
Интересна е тази тема с генетичните изследвания. На мен все още си ми е странно как докторите разбират в какъв момент е важно да се включи терапия. newsm78 Явно е наистина много индивидуално.

# 459
В началото е малко на тъмно, а на по-късен етап може да се следи кръвопотока.

# 460
Да, явно Блинк! Важното е да има адекватен лекар, който да улови нещата на време.

# 461
  • София
Вивияна, бъди спокойна. Аз два дни след операцията имах кървене, което продължи дълго време и имах болки, на моменти доста силни. Това не е цикъл,  това е изчистване на организма след абразиото, което се прави на матката за да бъде изчистена и да не стане някое възпаление.
От болницата предпочитат да наблюдават пациентките, защото при извънматочна бременност нещата винаги са по-сложни.
Съветвам те да пишеш на модератор за да те насочи как да си влизаш в профила. Аз също съм имала проблем. Пробвай да влезеш вместо с потребителско име с имеил.

По отношение на кафето.
Непосредствено след трансфера - до 5-6 ден го избягвайте. После може слабо с мляко, което да се пие бавно. Като стане имплантацията ще видите как ви се променят усещанията и желанията. Аз преди забременяването пиех по 3 кафета на ден - силнички с малко мляко. След положителния тест пиех мляко с малко нес  кафе,  защото от еспресото ми ставаше гадно. И сега не ми е много вкусно кафето. Минават понякога 5-6 и повече дни без да пия никакво кафе и не ми липсва.

Пожелавам ви на всички по същата причина да не ви се пие кафенце  bouquet bouquet Tired

# 462
Момичета от клиниката ми звъннаха че доктора е казал да си направя уринарен тест днес /8 ден след трансфера/ теста е EFN доктора ми каза да сложа Зарзио и утре нов тест да направя и пак да му се обадя

# 463
  • София
Странно, на 8-ми ден уринарен.... а на колко дневни ембриони?

# 464
Странно, на 8-ми ден уринарен.... а на колко дневни ембриони?
На едно 3 дневно ембрионче

Общи условия

Активация на акаунт