Дългото чакане след трансфер - 50

• 73 716
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Момичета да ви питам,от два дни корема ми е срахотно подут и в комбинация с болките който имам е ужасно,а на доктор съм чак др.седмица в петък
Ходиш ли редовно до тоалетна?
Да не е хиперстимулация- от нарастващото чхг е възможно да се усложни.
Най-добре пиши на док или отиди по-рано на преглед.
Аз съм след ЗЕТ и приемам,естрофем,утрогестан,медрол,аспирин протект и нош-па...ааа,забравих и през ден си поставям зарзио.С тоалетната няма проблем

# 61
Момичета да ви питам,от два дни корема ми е срахотно подут и в комбинация с болките който имам е ужасно,а на доктор съм чак др.седмица в петък
Аз съм след ЗЕТ и приемам,естрофем,утрогестан,медрол,аспирин протект и нош-па...ааа,забравих и през ден си поставям зарзио.С тоалетната няма проблем
Тогава не е хипестимулация.
Почивай си повече, ако много те притеснява болката, пиши на док  Peace

# 62
Благодаря ти та.ра  Hug

# 63
Babysun и на мен ми е първи опит, но имам над петгодишен стаж в мъките за забременяване и вече две спонтанни и загубени бременности. Най-лошото е, че се водим още неизяснен стерилитет и почти нищо не остана за изследване. Ако не си правила тромбофилии ти препоръчвам да го направиш. Щитовидната как ти е? Важно е и състоянието на матката и тръби, но те налагат по-инвазивни манипулации иначе честно казано за мен са на първо място спрямо имунологията и тромбофилиите. Защото може да са чисто механична пречка в случай на сраствания, полипи, хидросалпингс или ЕМ.
Скрит текст:
Имах ЧХГ около 6 на 9-ти ден, който после падна до 3 на 11-ти и до 1.7 на 13-ти. Буквално за около два дни се е хванало, защото успях да хвана с пиклив тест растежа на ЧХГ в рамките на няколко часа на 8-ми ден. И точно след теста нещо явно стана, защото в продължение на няколко часа ме боля корем.
Таричка, мен ме плаши най-много вероятността наистина да имам някакво адено и това е проблемът. Въпреки че е само предположение на док, което изказа отдавна и затворихме тази страница. За съжаление и липсата на нещо друго, с което да се сбърка ме ужасява още повече, както и че няма лечение. Иначе щеше да ми е по-спокойно и че просто лигавицата може да е била нещо не много ок или пък дори ембриона. Ще опитам да изтискам някаква информация и за двете, но не очаквам много. Лошото е, че сигурно ще продължа да живея в същия страх и занапред.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 14:41 от 💎Bling-a-ling💎

# 64
Babysun и на мен ми е първи опит, но имам над петгодишен стаж в мъките за забременяване и вече две спонтанни и загубени бременности. Най-лошото е, че се водим още неизяснен стерилитет и почти нищо не остана за изследване. Ако не си правила тромбофилии ти препоръчвам да го направиш. Щитовидната как ти е? Важно е и състоянието на матката и тръби, но те налагат по-инвазивни манипулации иначе честно казано за мен са на първо място спрямо имунологията и тромбофилиите. Защото може да са чисто механична пречка в случай на сраствания, полипи, хидросалпингс или ЕМ.
Скрит текст:
Имах ЧХГ около 6 на 9-ти ден, който после падна до 3 на 11-ти и до 1.7 на 13-ти. Буквално за около два дни се е хванало, защото успях да хвана с пиклив тест растежа на ЧХГ в рамките на няколко часа на 8-ми ден. И точно след теста нещо явно стана, защото в продължение на няколко часа ме боля корем.
Таричка, мен ме плаши най-много вероятността наистина да имам някакво адено и това е проблемът. Въпреки че е само предположение на док, което изказа отдавна и затворихме тази страница. За съжаление и липсата на нещо друго, с което да се сбърка ме ужасява още повече, както и че няма лечение. Иначе щеше да ми е по-спокойно и че просто лигавицата може да е била нещо не много ок или пък дори ембриона. Ще опитам да изтискам някаква информация и за двете, но не очаквам много. Лошото е, че сигурно ще продължа да живея в същия страх и занапред.
Виви, вижда ми се нормално да те наболява корем от цялата случака и лекарствата. Стискай зъби докато дойде лелката. И опитай да ядеш по-леки храни да не усложняваш положението. Моят пък ме притеснява, че е прекалено спокоен. Дори не усещам опъването от преди.
Аааа,НЕ в никакъв случай леката.Вчера ЧХГ беше 378.8 др.седмица съм на преглед да видим дали бебчо ще се покаже

# 65
Ох, Виви извинявай обърках те с друга мацка, не знам какво ми стана, съжалявам  Rolling Eyes Пепел ми на устата

# 66
Всичко е изтрито, никой не е чул и видял Rolling Eyes Опитвах се да отговоря на няколко човека и леко ми се объркаха писанията.

# 67
Здравейте, момичета! Днес ми е 8 ден от трансфера на 2 5-дневни.Възможно ли е толкова късно да настъпва имплантация? Като ходих до тоалетна забелязах съвсем леко зацапване и сега малко ме наболява ниско корема. Това ми е втори опит и се притеснявам да не е и той неуспешен  Cry

# 68
Здравейте, момичета! Днес ми е 8 ден от трансфера на 2 5-дневни.Възможно ли е толкова късно да настъпва имплантация? Като ходих до тоалетна забелязах съвсем леко зацапване и сега малко ме наболява ниско корема. Това ми е втори опит и се притеснявам да не е и той неуспешен  Cry

И на мен ми е 8 ми ден на 5 дневни,имах прецапване вчера.Днес нямам,но имам усещане,че всеки момент ще ми дойде.И корема ми е много подут,то съм и с хиперстимулация , и високо ТСХ...общо взето съм подготвена за неуспех,но въпреки всичко се моля от все сърце всичко да е наред,напук на всички пречки Simple Smile
Много силно стискам палци и на теб  Hug bouquet Praynig

# 69

И на мен ми е 8 ми ден на 5 дневни,имах прецапване вчера.Днес нямам,но имам усещане,че всеки момент ще ми дойде.И корема ми е много подут,то съм и с хиперстимулация , и високо ТСХ...общо взето съм подготвена за неуспех,но въпреки всичко се моля от все сърце всичко да е наред,напук на всички пречки Simple Smile
Много силно стискам палци и на теб  Hug bouquet Praynig
И на мен от вчера започна да ми се подува корема. Моля се всички да успеем и да сбъднем мечтата си  Praynig

# 70
Благодаря ти та.ра  Hug
Здравей! Аз съм по - наоред от теб след ЗЕТ и искам да ти кажа, че ти се подува корема освен от лекарствата и от нарастването на хормона на бременността. Имах и болки ниско в корема, тоест матката и заместих Нош па с  Папаверин. Ако имаш въпроси ми пиши. Стискам ти палци, както и на всички момичета!

# 71
При мен точно така стана Simple Smile

# 72
  • София
При мен точно така стана Simple Smile

И при мен  Mr. Green
Независимо, че имплантацията уж трябва да е около 5-ти ден при голяма част от забременелите момичета около 8-ми ден има зацапване. Понякога малко по-рано, или по-късно. Моето беше точно на 12-ти март, а трансфера на 4-ти. Помня деня много добре, защото зацапването беше още от сутринта и по-скоро в кафеникаво. Целия ден по малко. Просто оцветяване изтичащая утрогестан. Вечерта имахме голямо тържество и цяла вечер танцувах  и бях в много добро настроение - убедена, че точно имплантацията съм усетила.

Стискам ви палци  bouquet

# 73
  • Пловдив
Записвам се да ви следя, дано дойде и моя ред скоро на активно чакаща! Стискам палчета на всички ви!  bouquet

# 74
Благодаря ви, момичета! Успокоихте ме доста  Hug Другата седмица ще си направя теста и ще видим какво е станало. Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт