Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 143
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро.Днес е денят,който е един от най-специалните за мен.Моят слънчо става на 8 и много се надявам да го зарадвам с новина за ново бебче.Той от много одавна иска.

Да ти е жив и здрав малчо и много да те радва  bouquet...и ти да го зарадваш днес . Стискам палци Praynig PraynigВесел празник

# 691
Добро утро! Елислава, да ти е живо и здраво детенцето и вие също. Дано имате хубав и запомнящ се ден!
Аз от вчера, че до днес вече почти нямам ПМС, няма ги и кафевите частички зацапване. Един ден има, другия няма, после пак малко...... Не знам това да ме успокоява ли ....... Днес ми е 8 ми ден, дали да не пусна един кръвен тест. Никога не съм се тествала толкова рано, но той ще е готов утре, е поне да знам случва ли се нещо или не.
Та това се чудя аз ......  Thinking

# 692
  • София
Кимби, пускай тест, мила Hug 8 ден си е добре Flutter Стискам палци!

Ели, да ти е жив и здрав рожденикът bouquet Дано му поднесеш най-хубава изненада-подарък Heart Eyes

Аз получих поредното обадане от ембриолозите-от 5 ембриона 2 категорично са за хвърляне, 2 са много добри и 1 под въпрос. Мисля, че добре, не съм максималист, можеше и да е по-зле положението, дет се вика даже и за замразяване може 1-2 да ми останат.
Ще пиша от тела като мине трансфера(запланувана съм за 4 по принцип), надявам се при Персенска чакането да не е толкова много като при Стаменов миналия път, че тогава с тоя пълен пикучен мехур бях забравила и за трансфер и за всичко, само исках да се изпикая Confused Laughing

на всички маци, много целувки и успех  bouquet

# 693
Кимби, успех, ако решиш днес да е теста.
Ели, дано днес празника у вас е двоен.
Буена, айде прибирай номер 2. Wink

# 694
Здравейте момичета! На 7ми ми беше трансфера. Направих тест този понеделеник - положителен! Simple Smile Вчера пуснах отново и се потвърди. Обаче от вчера имам сравнително силни болки в корема, дори и леко зацапване. Отидох веднага на преглед днес. Нищо не се вижда, пък и не се вижда и кървене. От коя седмица се вижда бебчо? Доста съм притеснена.

# 695
  • Пловдив
Предполагам до 2 седмици ще видиш една малка симпатична точица.
За болките не знам..
Като бях бременна от първия до деветия месец все ме болеше... Whistling

# 696
Благодаря за отговора, armira! Притиснявам се тези болки да не навредят нещо. Пия нон шпа, но не отминават. Все едно съм пред цикъл. Страшно съм се шашнала.

# 697
  • София
Добро утро.Днес е денят,който е един от най-специалните за мен.Моят слънчо става на 8 и много се надявам да го зарадвам с новина за ново бебче.Той от много одавна иска.

Елислава, честит ти рожденник, да е много здрав и дано да го зарадваш днес. Hug

П.П. Моя младеж също е на 8  (преди месец стана) и така се вълнува за бебета. Вчера като се прибра тръгна да говори на ембриона  #Crazy. Ядоса се на доктора, защо не ми сложил 2 ембриона, защото искал две момчета бебета, а аз така си мечтая за девойка  Praynig

Но ние с теб каква синхроницация с децата... сега погледнах, че сме си писали в отчетната юнска тема преди 8 години  Laughing

# 698
Благодаря за отговора, armira! Притиснявам се тези болки да не навредят нещо. Пия нон шпа, но не отминават. Все едно съм пред цикъл. Страшно съм се шашнала.

Аз също бях с болки, като в цикъл до 6 г.с. Смених но-шпа(пиех 3х2) с папаверин(3х1) и болките са мн по-слаби, по-скоро усещания. И така вече седмица съм много по-добре. Не се притеснявай Wink Всичко ще е наред Simple Smile

# 699
  • София/Севлиево
Ох,резултата ми още не е излязал.Дали не са ме оставили за понеделник,въпреки че пусках и други неща и те са готови...
Веси, помня те и аз от преди, даже сме се виждали няколко пъти в бебешкия период на децата ни.И дори ми се струва,че миналия петък около 12 те видях в клиниката,но може да съм се припознала...

# 700
Не зная дали болката е голяма или страха ми я увеличава. Но определено не е само усещане. А и кръста започва да ме стяга, особено от едната страна. Чудя се ако не намалее дали да не отида отново утре на преглед.

# 701
Моите болки бяха не като преди цикъл, а направо като в цикъл, т.е доста силни.Пиех си но шпа и като лежах наляво ми минаваше - по гръб и надясно болеше. Сега вече -17 ден след трансфер са доста по - леки.

# 702
Не зная дали болката е голяма или страха ми я увеличава. Но определено не е само усещане. А и кръста започва да ме стяга, особено от едната страна. Чудя се ако не намалее дали да не отида отново утре на преглед.

И моите болки бяха силни, като болезнен цикъл,кръста ме болеше адски много, помагаше малко, ако не лежа по гръб, а на лявата страна...

# 703
Bananarama, и на мен днес ми е 17 ден след трансфер (беше на 7 юни), но болките се появиха от вчера. Като днес са дори още по-силни.

# 704
Bananarama, и на мен днес ми е 17 ден след трансфер (беше на 7 юни), но болките се появиха от вчера. Като днес са дори още по-силни.

При мен на 20 или 21 ден след трансфера се видя сакче. Ембриото беше 5 дневно

Общи условия

Активация на акаунт