Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 142
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • София/Севлиево
Мили мои резултат ЧХГ 158 ден 7 след трансфер на две 5-дневни.Майчице, тоя път е в пъти повече.Сега рева и не мога да повярвам.

# 706
  • София
Честито, Ели!!! Страхотен резултат!!!

На мен ми мина трансфера, слагаха ми лепило за пръв път, върнаха ми един перфектен ембрион и замразихме другите 2 (дано не се налага да ги ползвам).В момента лежа в колата от един час хаха и чак сега ще тръгвам.Реших поне в колата да се опна за малко, че това ще ми е лежането!
Пожелавам на всички чакащи хубави ЧХГта bouquet

# 707
Елислава, прекрасен резултат, браво, следях те , та от страни ми се виждаше ,че рано е за теста, но браво, резултата е прекрасен Hug Hug bouquet

# 708
  • София/Севлиево
Буена, теб не те ли караха да лежиш в клиниката веднага след трансфера.Мен ме държаха час и половина и после в къщи пак си лежах.

# 709
Елислава браво  бе момиче честитоооо  Grinning   bouquetТолкова се развълнувах и аз сякаш резултат от моя тест видях Grinning

# 710
Браво Елислава чудесн резултат, пожелавам скоро и плодното сакче да видите. Hug

# 711
Леле, Ели, страхотно, поздравявам те за резултата. Успех до финал този път. И ако не се похвалиш в нашата групичка на октомврийките, ще ми позволиш ли аз да те похваля Simple Smile)))

# 712
  • София/Севлиево
Похвалих им се във фейсбука Simple Smile За тук може и ти Simple Smile

# 713
А, видях аз току що Simple Smile Ох, много се радвам, още веднъж успех!

# 714
Елиии, честито, момичеее! Заслужи си хубавия резултат! Този път без проблем до края!!! Стискай кълки и пази бебо!

# 715
Елислава, браво Heart Eyes Все така да расте и успешен пухкав финал на края.
Много се радвам, че темата се разви в положителна посока. В тази едва ли ще се вредя, но се надявам в следващата отново да съм в редиците на чакащите Praynig
Успех на всички чакащи момичета и все така да ни радвате и вдъхвате надежда  Hug

# 716
Браво ,Ели супер резултат ,следях те отсрани много се радвам ,пожелавам ти безпроблемна бременност и живо и здраво детенце!  Hug Аз още си чакам датата за кръвния тест ! Стискайте палчета за сряда  Praynig

# 717
bаmbi, правилно ли те следя..ще пускаш кръвен на 17 ден на 5 дневни ли  Rolling Eyes

# 718
Да точно така на 17 ден ще го направя защото лабораторията тогава ще работи ,а и сряда е хубав ден така знам от моята баба   Simple Smile знам ,че ще е малко късно ,но пък се надявам на високо ЧХГ  Hug

# 719
Поздравявам те за търпението  bouquet пожелавам ти да е толкова висок, че направо на преглед да ходиш за сакче smile3525 с пиклив предполагам няма да се занимаваш ?!

Общи условия

Активация на акаунт