Дългото чакане след трансфер - 50

• 74 143
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Блинг, наистина за едното доказване няма смисъл. Дано независимо дали имаш или не- съвсем скоро да стигнеш до успешния опит  Hug
Моите ембриони са от две стимулации. Ти в Малинов ли си, чела съм, че там се прави ТВЛ? Ще обсъдя с док оставащите ни варианти, а те са диагностични хистеро и лапаро и ПИД на ембрионите. Малко ме е страх от тези неща, но няма начин, каквото е нужно ще го направя.

# 91
Да, там съм. Добре е наистина да помислиш за тях. Финансово не е малка сумата, не са и толкова леки като моите, но в името на каузата всичко се преглъща. Ели също мина по тези стъпки, предполагам няма да има нищо против да даде едно рамо чисто психологически. До някаква степен и аз й повлиях специално за лапарото. И се радвам, защото в крайна сметка имаше смисъл и се откриха проблеми. Неприятно е, че в много случаи се стига до тези манипулации чак след няколко неуспешни опита. А те могат да открият чисто механични пречки. Но пък не може да отречем, че не са детска игра. Моето лапаро е нещо съвсем друго, не случайно се навих два пъти да мина през него. Едва ли бих била толкова смела, ако трябваше да направя стандартно лапаро и хистеро и то просто като превенция преди почване на процедура. Помня едно време как се дърпах само за едната ЦС.

# 92
Ще го обсъдя с док, имам му доверие, ако кажа, че не ме е страх ще излъжа, но искам да съм сигурна, че няма проблем там, преди да направя ЗЕТ. Все си мисля, че там ще изскочи нещо, не може просто да не става. Другият, по-лош вариант е ембрионите да не са читави, но засега няма да го мисля  Wink

# 93
Момичета, знам ,че трябва да пиша в темата за предстоящ ЗЕТ, но тук сте с повече опит и по - активни. Та ЗЕТ на естествен цикъл.. 10-ти ден, доминантен фолукул 14мм, лигавица мизерни 4 и малко..........  думите на доки "щом има доминантен фолукул лигавицата ще расте още"...е колко да расте за 10дни 4мм, за още има няма седмица.......моля за вашето мнение, защото аз директно клоня да отказвам ЗЕТ-а този месец. в сряда пак преглед... Crossing Arms да добавя, че не приемам абсолютно нищо !

# 94
Alja, миналия път с естрофем достигнах заветните 7,8мм. Сега очкаваха чудо сигурно.. Rolling Eyes
Забравих да отбележа, че ми правиха бипсия, надсраскване или там каквото е, което подмопагало да се подобри лигавицата. може за това не ми дадоха този път естрофем, а на ЕЦ.

# 95
Учудвам се, защото и с естрофем не е била много, какво са очаквали без  Rolling Eyes
Виж как ще е в сряда, а ще имаш ли прегнил?

# 96
та.ра, нищо няма да имам, щели да следят кога ще настъпи О, за да даде ММ материал, тъй като имам замръзени Я и евентуално да бъдат оплодени. аз съм с ПКЯ попитах възможно ли е да стигна до О, а ми отговориха с въпрос колко дни ти е цикъла ?!
аз направо мисля в сряда да си вземе историята, и лятото в България да се консултирам  Tired

# 97
В коя клиника си?
Малко странен подход, имаш време да реагираш, като проследите ову, ще видиш колко ще порасне лигавицата и ще прецениш. Но ако е под 7, аз не бих се съгласила.

# 98
аз съм в чужбина. тук касата поема 3 пункции , и ЗЕТ за колкото имаш материал. за това все още се мъча тук, иначе ако беше с плащане отдавна щеше да започна в България. а една позната първия път роди момченце, а сега на второто инвитро чака близнаци, в същата клиника, в която съм и аз. та за това все още се занмавам тук Tired

# 99
Според мен има шанс да нарастне лигавицата, особенно ако си с по-дълъг цикъл.

# 100
Има шанс, да, аз съм с ПКЯ и цикълът ми е мн дълъг, съответно около 14 ден, когато уж е прието като стандартен за овулация, при мен всичко е малко и тънко  Wink

# 101
Но все пак фоликула е вече 14 мм, което значи ову след около 4-6 дни. Ако е след 6 успява да навакса, но до 4 дни едва ли. Имаш време да му мислиш.
Не знаеш ли на ква големина на фоликулите правиш ову. Аз съм на 22мм.

# 102
Здравейте момичета!много се чудя дали да пусна пак ЧХГ,вие ме посъветвахте след като стана 378.8 да не се боцкам повече,но съм на доктор чак в петък.Не съм се боцкала от 02.06 сутринта,а нещо мира не ми дава да видя какво става.Вие какво ще кажете?

# 103
Виви, според мен си чакай прегледа, ЧХГ ти е добре и всичко е наред Hug

# 104
Виви, според мен недей. Само ще се изнервиш повече. Стойностите вече нарастват с друго темпо и няма да може да ги сравниш с предните. Ако толкова нямаш търпение по-скоро отиди другаде на преглед. Би трябвало да са над 1000 и нещичко да се вижда вече. Работи върху търпението, че тепърва ще става по-зле и ще живее от преглед за преглед, а те няма как да са през пет дни.

Общи условия

Активация на акаунт