Избра другата

• 6 798
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, запознах се с едно момче излизахме на срещи и аз много го харесах както и той мен.Той обаче преди 2 месеца скъсал с вече бившата си приятелка,но не спираше да говори за нея ,но ме уверяваше че я е преживял. Тя не е българка и тъкмо си заминаваше в нейната си страна и той я изпрати на летището защото са останали приятели. След това всичко беше страхотно. Държеше се с мен много добре .Излизахме на разходки ходехме на кино водеше ме на ресторанти , дори от време на време живеех при него . За това време през което бяхме заедно аз го обикнах ,мислех само за него.Никога не съм го ревнувала имах му пълно доверие нищо ,че той не искаше още да казва на приятелите си за мен.И така до един ден когато ми каза ,че бившата му приятелка се връща и иска да остане при него докато си намери квартира... Но аз не можех да приема това нещо ,защото въпреки това ,че са останали приятели те преди са имали чувства и са се обичали и на мен няма да ми е приятно тя да бъде при него.Помолих го да измисли някакъв друг вариант ,но той отказа. Той каза че дори и след като тя си намери квартира и се премести когато и да му звънне да излязат на кафе,дискотека,кино той ще приеме защото са приятели и ми каза ако не мога да приема това нещо по-добре да се разделим.Така и стана разделихме се защото аз никога няма да приемма това той да излиза с бившото си гадже пък и той ми каза че за тези 3 месеца през който бяхме заедно той все още не ме обича а само ме харесва.. Съсипана съм не знам как да продължа напред.. дали взех правилното решение ....

# 1
Идеално се е получило, казал ти е истината в прав текст. По добре ли щеше да е, да ви мотае и двете.
Бъди спокойна и другата не обича истински, или поне не уважава като жена, щом 3 месеца се е търкалял по креватите с теб.
Измъкнала си се. Ще ти е гадно, но ще мине.
Трупаш житейски опит, нищо страшно не се случило...няма бебета, забъркани.
Забавлявай се, лято е. Peace

# 2
  • Варна
Мисля, че си взела правилното решение. С времето и ти ще стигнеш до този извод.

# 3
Най-обичам, когато бившата се върне... Sick Не се терзай, отървала си се от един смотльо! Щом до сега не те е заобичал, и след три години няма да те обича. Запълнила си му времето след раздялата!

# 4
Този изобщо не е бил честен с теб. Не може хем да си я прежалил, хем тя да е по-важна от връзката с теб. Накрая ти е казал истината - не те обича, а за другата би направил всичко. Тя разиграва него, той е разиграл теб. Не се съсипвай, а си вземи бележка. Когато има индикации, че мъжът все още има чувства и непрекъснато говори за друга, не се занимавай с него. Клин клин избива, но ако си готов да продължиш напред. А този си е запълвал времето с теб. Неприятна история, но си постъпила страхотно, че си си запазила достойнството. Браво на теб. И недей да тъжиш и да съжаляваш. Сигурна съм, че искаш да намериш човек, който да е на 100% отдаден на теб. Дано скоро го срещнеш!

# 5
Естествено,че е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ .Че ти като направиш такъв компромис сега,той по-нататък ще ти се "качи " на главата.Пък и какво е това-с теб ще бъде когато я няма,ей така да му запълваш времето,а като си дойде "голямата любов" ти къде отиваш...........?Трябваше  да се усъмниш още когато не искаше да те представи на приятелите си.

# 6
Били сте заедно някакви си нищо и никакви 3 месеца и се учудваш, че той не те обича, най-вече след като малко преди да се появиш е приключил връзка ... ooooh!
3 месеца са нищо - та на мен ученическите ми малотрайни връзки са били по-дълги.
Радвай се, че е бил мъж на място и ти е казал истината в очите, вместо да ти губи времето Peace

# 7
Не се терзай, отървала си се от един смотльо!
Защо пък да е смотьло - не я е лъгал, не ѝ е обещавал пръстен, не ѝ е казвал, че я обича... просто я водил на кино и на ресторант, а тя е преспивала с него. Честни отношения, каквито много млади хора имат.
Щеше да е смотльо, ако на нея сваляше звезди само за да я омае да преспи с нея, а тайничко си продължава и с другата.

# 8
Razbit_jivot, ще продължиш напред, спокойно! И решението е най-правилно!

Имала си невероятен късмет, че този човек и бил честен с теб и си узнала истината толкова скоро. Можеше след някоя и друга година и някое и друго дете да му хрумне да се върне при бившата. Трябва всеки ден да благодариш на съдбата, че не се е случило така!

# 9
Но аз не можех да приема това нещо ,защото въпреки това ,че са останали приятели те преди са имали чувства и са се обичали и на мен няма да ми е приятно тя да бъде при него

Показала си несигурност и слабост. Фатална грешка. Малко конкуренция те е уплашила. Мъжкият разум не харесва паниката. Паниката превръща приключението в кошмар. Показала си и неразбиране, което е заприличало на задушаване. В случая си постъпила първосигнално, а не с такт. В крайна сметка ти си партньор, а не паднало дърво на пътя, което ти пречи на пътя.
Дали си взела правилното решение си знаеш единствено ти. Важно е дали този е твоята човек или не. Изиграла си си картите много слабо още при първата глупост/препядствие във връзката ти. Има път назад, има път и напред. Действай.

# 10
razbit_jivot, абсолютно правилно решение си взела и в този случай това е единственото правилно решение. Този човек не е готов за връзка нито с теб, нито  с която и да е друга. Остави го да си ходи по пътя и повече не го мисли. Постъпила си така, както би постъпила всяка жена (момиче), която уважава себе си, за което те поздравявам. Никога в живота си не прави компромиси с такива неща, в една връзка няма място за трети. Самата ти, ако не уважаваш себе си, никога няма да имаш мъж, който те уважава. Остави мъжете да се борят за теб и да те заслужат, нека те да се конкурират  Peace

# 11
Абе... не знам, ама и аз да съм, и на мен гаджето да ми заяви, че бившата му ще живее у тях, ако и да е прясна връзка нашата, няма да съм много хепи. И си го оставям да си живее с уж само приятелката, и си бия камшика на мига.

# 12
За такива смотльовци изобщо не трябва да мислиш даже,отървала си се,да му мисли бившата.

Общи условия

Активация на акаунт