Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 108
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • София
kate_p, не се обиждам, аз затова съм написала "според мен" как е.  Peace Нуждите на кожата от хидратация на 20 и няколко години според мен могат да задоволят много други марки. Филорга за мен е по-тежка артилерия и е и с добавен анти-ейдж ефект.

# 166
Петя,много ти благодаря!Ще се насоча към друга марка и продукти Simple Smile

# 167
pacolina_, Филорга не е подходяща марка за толкова млада кожа. Най-рано след 30 можеш да я ползваш според мен.

Без да се обиждаш, но не съм съгласна. Мисля, че е много по-редно да класифицираме кожата според нуждите, а не според възрастта.

И аз не съм съгласна. Кожата започва да старее, тоест да започва да губи колаген и т.н., след 21 годишна въздраст. А за състоянието й, много фактори оказвт влияние. Има кожи на 25, които изглеждат на 45, има и обратното. Има и млади кожи, които се нуждаят от възстановяване на липидния слой, не само от хидратация в чист вид.

И защо да се борим с бръчките, след като те вече са налице, когато с подходящи продукти, може да се постигне превантивен ефект? И не всичко е въпрос на възраст.

Според мен Филорга имат продукти, подходящи и за по-млади кожи, в зависимост от нуждите им.

# 168
Епона,кои са те според теб?

# 169
Така на първо четене се сещам примерно за серума с вит. С. Всяка кожа, без значение от възрастта, би могла да се възползва от полезнините му.
Серумът с хиалуронова киселина също е хубав, аз за съжаление не мога да го ползвам, защото има химичен слънцезащитен филтър в него, а аз правя реакции към тях.
Кожата ми е попринцип смесена, но зимата много се изсушава на места, повяхва и тогава много харесвам как ми се отразява Скин Абсолю, ползвам го откакто излезе за първи път преди няколко години, сега съм на 30.
Лично аз много доволна останах и от Перфект+ серума.
Оптим айс е много леко околочно кремче според мен, което е за хора, без особени проблеми в областта. На мен примерно обаче там ми е критична зона и не ми е подходящ, макар да ми е млада кожата.
Ако имаш пигментни петънца, можеш да ползваш продуктите срещу такива, без значение на възрастта.
Слиип енд пиил служи за лек пилинг през нощта, ако искаш такъв метод да използваш, също е подходящо без нзачение от възрастта.
Маската за ръцете също е хубава.
Има доволни и от продуктие за почистване, без значение от възрастта, зависи дали лично ще ти подхождат.

# 170
  • sofia
Момичета, кажете кой крем е подходящ за нормална към суха кожа, имам зачервявания и доори капилярчета, имам и лунички, но те не са голям проблем, леки бръчки също. В момента ползвам тестер тайм-филър и леко пощипва, иначе сутрин кожата е мека, но с зачервявания. Честита Коледа!

# 171
  • Добрич
Епона,кои са те според теб?

Да допълня казаното от Епона. Според мен и HYDRA-FILLER е добър продукт за всяка възраст.

# 172
Ще споделя как вървят нещата с Филорга.Обадих се на официалния вносител за бг и случих на прекрасна служителка.Помолих за мостри и тя ми ги изпрати безплатно.Получих по две мостри на Hydra-filler, optim eyes, perfect+,sleep and peel, scrub & mask. Изпробвах  всички неща без scrub & mask.
Hydra-fillerне ми хареса,опъваше ми кожата и ми правеше кир ефект.Дадох му няколко шанса,пробвах да го нанасям с пърфект +,без него,сутрин,вечер и т.н. и твърдо мога да заявя,че това не е моят крем
Optim eyes-от него ми се появиха едни бели ситни пъпчици Tired махнаха се няколко дни след като спрях да го ползвам
Sleep and peel-хареса ми неговия ефект,но го ползвам 2 пъти в седмицата,иначе ми идва тежък на поредни ползвания
Perfect+-единственото нещо,което ми хареса и си купих в пълен размер.Прави кожата ми супер гладка и мека Hug

# 173
Здравейте, момичета! Искам да попитам къде проверявате кодовете на Filorga. В сайтовете, където обичайно проверявам я няма марката, а имам сериозни съмнения за един продукт.
Кодът е XYH14-AQ
Продукта е Sleep and peel, обаче крема мирише доста странно....

# 174
  • София
Здравейте, момичета! Искам да попитам къде проверявате кодовете на Filorga. В сайтовете, където обичайно проверявам я няма марката, а имам сериозни съмнения за един продукт.
Кодът е XYH14-AQ
Продукта е Sleep and peel, обаче крема мирише доста странно....
Кодът посочва дата на производство: Август 2015 - жизнен цикъл на повечето продукти, минимум 30 месеца.
Миризмата е леко остра, като на цитруси, на киселини.

# 175
Denis много благодаря за отговора. Аз имах друг Sleep and peel и беше тотално различен и като попиване в кожата и като мирис и консистенция - за това се усъмних. Освен да си взема още един от друго място, за да разбера кой е оригиналният  Blush

# 176
Айде и аз при вас Grinning. Изчетох всички теми до сега, водих си записки, горе долу ми се изясниха нещата Peace. Та питанки няма да има кой знае какви. След 3 месеца ставам на 42, положението не е толкова зле, но лека полека годинките започват да си личат - леки бръчки на челото, двете назо спукащи се от носа и надолу към устата, край очите и т.н. Та на база вашия опит и прочетеното до тук – ще се купува Laughing. Трудно се намират на сносни цени тук в Щатите. Но оня ден направих поръчка от UK и по-бива. Да не казвам, че не всичко го има в официялния сайт на Филорга при нас. Като за начало поръчах Sleep & Peel и BB крема. Имам още малко да доизразходвам от Estée Lauder серума 'Advanced Night Repair' Synchronized Recovery Complex II и Advanced Time Zone Age Reversing Line/Wrinkle Creme Broad Spectrum SPF 15 (от които не видях и грам ефект) и тогава направо вземам  Skin Structure серума и Iso Structure крема. Искрено се надявам да се спогодим, по принцип не съм с чувствителна кожа и не очаквам нещо да не ми понесе, но си имам едно на ум, предвид споделения от вас опит.

Между другото тази сутрин в сайта М§S имаше промоция купуваш един продукт на Филорга и ти дават Iso Structure. Има и код. Ако някой се интересува погледнете. Жалко, че не доставят до Щатите. Така се зарадвах, но за кратко Sad.

Единствено искам да попитам Deep Fill да не би да е заменен с някой друг? Никъде не успях да го намеря. Видях, че повечето не са видяли кой знае какъв ефект от него, но и аз искам да пробвам.

# 177
Между другото тази сутрин в сайта М§S имаше промоция купуваш един продукт на Филорга и ти дават Iso Structure. Има и код. Ако някой се интересува погледнете. Жалко, че не доставят до Щатите. Така се зарадвах, но за кратко Sad
Може ли да дадете някакъв линк и да споделите кода... че аз нищо не намирам  Blush Hug

# 178
Между другото тази сутрин в сайта М§S имаше промоция купуваш един продукт на Филорга и ти дават Iso Structure. Има и код. Ако някой се интересува погледнете. Жалко, че не доставят до Щатите. Така се зарадвах, но за кратко Sad
Може ли да дадете някакъв линк и да споделите кода... че аз нищо не намирам  Blush Hug

Аз виждам това: http://www.marksandspencer.com/l/beauty/FILORGA?OmnitureRedirect=filorga

•Add T233577G to your basket to redeem
•Ends 23:59 8th February 2017
•Offer available at marksandspencer.com, on mobile and in selected UK stores

# 179
  • София
Цените там обаче са по-високи.Аз поръчвам от pharmashopdiscount, в началото на всеки месец пускат и код за 10% отстъпка и цените стават доста прилични.

Общи условия

Активация на акаунт