Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 112
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Дами, в търсене на нов околоочен крем съм и от много четене най - накрая стигнах до тази тема  bouquet
На 29 съм, работя между 10 - 12 часа дневно пред монитор или забила нос в документи, рядко имам възможност да спя повече от шест часа, в резултат на което кожата ми около очите е доста суха и в последните месеци се появиха бръчки ( не пачи крак, а по - скоро под очите). Кой крем на filorga бихте ми препоръчали - optim eyes или time filler eyes?

Аз бих ти препоръчала HXR EYE CREAM. От години търся околоочен, който да въздейства на леките торбички, които имам и при мен поне действа.

Взех си и EYES ABSOLUTE . Като целта ми горен клепач. Поне засега не мога да кажа дали има ефект да лифтира горния клепач.

Благодаря  bouquet

# 151
  • Варна/Лондон
Момичета, препоръчайте ми кой крем да си взема за видимо повяхнала кожа, с наченки на бръчки. Особено на челото, много ми е суха кожата, и там направо си имам по-дълбоки бръчки. За торбичките прочетох по-горе.Simple Smile

# 152
  • София
Аз пък влизам в темата да изразя възторга си от крема Пигмент уайт. При мен има фотошопващ ефект. Избистри ми лицето значително за само няколко дни ползване. Много е плътен , но попива и не оставя мазен филм.

# 153
Аз пък влизам в темата да изразя възторга си от крема Пигмент уайт. При мен има фотошопващ ефект. Избистри ми лицето значително за само няколко дни ползване. Много е плътен , но попива и не оставя мазен филм.

+1 И аз съм доволна и намирам подобрение - избледняване на петната за 2-3 седмици ползване. Харесвам и новия Nutri-filler lips - прави това , което обещава. 

# 154
Здравейте,
От известно време се интересувам от козметичните продукти на Филорга.Изчетох почти всичко написано тук от самото начало.Немога да реша с кои продукти да започна.Преди няколко дни си поръчах Мезо маската и пачовете за очи-все още не съм ги пробвала,очаквам всеки момент да ги получа.Насочила съм се към слийп енд пийл за нощен,оптим айс-околоочен,хидра хиъл серум.Двоумя се между хидра филър и тайм филър мат за дневен.Също така мисля да опитам скраб маската,ейдж пийл и пяната за почистване.
Досега не съм ползвала силна козметика,но започвам да забелязвам нужда-тънки линии около очите и под тях,по-дебели такива на челото.От няколко дни ползвам Витамин С серум и чувствам кожата си по-изгладена.На 32 съм,имам суха кожа,когато не си доспя/а това е доста честичко напоследък-имам малко дете/ кожата ми е повяхнала,очите подпухнали и с тъмни кръгове.Дори смятам да започна с мезотерапия с НА на Филорга.
Та идеята ми е-с кои продукти е добре да започна,мога ли да започна с всички продукти едновременно или е по-добре да ги вкарвам в дневния режим един по един?Какви козметични процедури правите?

Благодаря!

# 155
  • София
За LED Booster-а - не е бил наличен известно време, поради смяна на формулата. Хубавата новина е, че ще продължи да се предлага.  Peace

пупу_пипи
Всичко, което си избрала е подходящо, само за ТФилър МАТ - първо пробвай мостра.
Ако си със суха кожа по-добре избери ТФилър или Хидра Филър  Peace

# 156
denis
Благодаря!

# 157
Момичета, може и да е питано но не откривам Blush
На Филорга от Ензо някой поръчвал ли е и има ли проблем?
Гледам че цените са по ниски и съм се насочила към ензо, но се двоумя за ментета ooooh!

# 158
  • София
Bibi,аз наскоро поръчах от там Sleep&Peel, ползвам го и не виждам някаква разлика с другият.Мисля,че са ок нещата от там.

# 159
  • Бургас/Пз
От енцо два пъти съм поръчвала Хидра филър и Мезо Маската на Филорга, не съм имала съмнения относно качеството.  Peace

# 160
Благодаря Ви  bouquet

# 161
Може ли мнения за Hyal defence, добър ли е с цел превенция? Нямам филъри, а искам нещо с цел забавяне на първите признаци?

# 162
Здравейте!Имам нужда от съвет.На 23 съм и имам нужда от нощен,дневен и околоочен крем(имам тъмни кръгове).Въпросът ми е имат ли Filorga подходящи кремове за тази възраст и кои са те?Кожата ми е по-скоро суха,лесно се опъва от студа или след измиване дори с вода само,акнетична Peace

# 163
  • София
pacolina_, Филорга не е подходяща марка за толкова млада кожа. Най-рано след 30 можеш да я ползваш според мен.

# 164
  • Добрич
pacolina_, Филорга не е подходяща марка за толкова млада кожа. Най-рано след 30 можеш да я ползваш според мен.

Без да се обиждаш, но не съм съгласна. Мисля, че е много по-редно да класифицираме кожата според нуждите, а не според възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт