Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 312
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
http://filorga.bg/продукти/deep-fill-50/  Този е със срок на годност-юни 2017

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 14:09 от Silvena

# 301
  • София
Може ли някой да даде линк на deep fill
DEEP-FILL е спрян от производство преди 2 год., 2015г., и няма засега аналог.
Ако попаднеш на такъв продукт, провери срока на годност и дали е продукт на Филорга. Wink

Да ми препоръчаш някой продукт който поне малко се доближава като действие на този. Интересуваме за запълване и връщане на плътност-другият на който съм се спряла е  скин струкчър. някакви отзиви за него и за каква възраст е. аз съм на 38 и дали е подходящо.

# 302
  • София
Дами, имате ли отзиви за Nutri-Filler балсам за устни? Колебая се дали си заслужава и има ли някакъв ефект върху устните освен омекотяване?

# 303
Момичета, sleep and peel е на привършване и се чудя с какво да го сменя. Сещате ли се за нощен крем със сходно действие?  Peace

# 304
  • Велико Търново
Дами, имате ли отзиви за Nutri-Filler балсам за устни? Колебая се дали си заслужава и има ли някакъв ефект върху устните освен омекотяване?

Аз го ползвам вече повече от месец, но само вечер - придава лек цвят/но моите устни са мнооого бледи/,  сутрин понякога слагам, плъмп ефект не виждам, омекотяване - да. Аз лично не бих повторила покупката Peace

# 305
  • София
Мерси, ще го пропусна тогава Hug

# 306
  • София
И аз имам лип филър. Не е вълшебен. Прост балсам за устни по своя ефект.

# 307
        Имате ли впечатления от новата серия?

# 308
Момичета, в чуденка съм между Нутри филър и Изо структуре (и двата са за зряла кожа)На 42г. съм и искам нещо за стягане на контура. Какви са Ви мненията за тези два продукта Thinking

# 309
  • София
Изо структура е за стягане на контура. Нутри филър е подхранващ, за кожа бедна на липиди. Аз съм ползвала само първия крем от тези двата, не е сред любимците ми, но аз проблеми с контура все още нямам, така че не бих могла да кажа доколко е ефективен точно за тази цел.
Препоръчвам да си вземеш тестери от няоя аптека, преди да поръчаш. Опитай и Тайм Филър (на мен ми харесва повече от изо структура като консистенция). Peace

# 310
Много ти Благодаря за разяснението. Тайм филър имам и го използвам за дневен, ще взема изото за нощен Heart Eyes

# 311
Момичета, в чуденка съм между Нутри филър и Изо структуре (и двата са за зряла кожа)На 42г. съм и искам нещо за стягане на контура. Какви са Ви мненията за тези два продукта Thinking

Ползвала съм и  двата продукта, аз лично съм доволна. За стягане на контура си направи комбинацията от серум skin structure и крем iso structure

Nutrifiller също е много добър за зряла кожа, аз го предпочитам в студените зимни месеци.

# 312
На 42 съм. От 2-3 зими усещам, че кожата ми има нужда от подхранване, хидратацията в студа не ѝ е достатъчна.
Имам Нутри филър, много ми харесва, но ще го прибирам за по-хладно време, защото върху него слагам крем с фактор и ми идва повече подхранването.
Ползвала съм и 2-3 тестерчета от Изо- структур, планирам покупка. Лично аз усещам след нанасянето стягащ ефект, доколко ще е ефективен при дългосрочна употреба не знам, но ще си го купя.

И аз съм на мнение, че е хубаво да се комбинира серум с крем, какви точно, зависи според индивидуалната нужда.

Да благодаря специално на ani_d, а и на всички останали за насоките! bouquet
Слийп енд пийл ми стана любимия нощен крем, сменям понякога със Слип рековър, но самостоятелно нанасен, без серум ми е недостатъчен.
Трябва да пробвам и UV защитата на Филорга, но за момента имам 3 други.

Чудя се на Хидра филър за лятото, под UV защита, какво ще кажете?

И още нещо, къде да съхранявам Нутри филър, до есента, отворен е, в кутията му само или в хладилник?

# 313
  • София
Скрит текст:
На 42 съм. От 2-3 зими усещам, че кожата ми има нужда от подхранване, хидратацията в студа не ѝ е достатъчна.
Имам Нутри филър, много ми харесва, но ще го прибирам за по-хладно време, защото върху него слагам крем с фактор и ми идва повече подхранването.
Ползвала съм и 2-3 тестерчета от Изо- структур, планирам покупка. Лично аз усещам след нанасянето стягащ ефект, доколко ще е ефективен при дългосрочна употреба не знам, но ще си го купя.

И аз съм на мнение, че е хубаво да се комбинира серум с крем, какви точно, зависи според индивидуалната нужда.

Да благодаря специално на ani_d, а и на всички останали за насоките! bouquet
Слийп енд пийл ми стана любимия нощен крем, сменям понякога със Слип рековър, но самостоятелно нанасен, без серум ми е недостатъчен.
Трябва да пробвам и UV защитата на Филорга, но за момента имам 3 други.

Чудя се на Хидра филър за лятото, под UV защита, какво ще кажете?

И още нещо, къде да съхранявам Нутри филър, до есента, отворен е, в кутията му само или в хладилник?
На тъмно и по-хладно, но не в хладилник.
Може да го ползваш и лятото, след излагане на слънце. Напр. аз съм доволна от комбинацията - преди излагане на слънце Хидра филър, след слънце - Нутри филър.

# 314
Благодаря, denis., бих могла, но само за нощен. Дори и до кварталния магазин, не излизам лятото без 50-ти фактор. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт