Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 313
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас/Пз
Пробвах ББ-то от тестер, страхотно се държи, не изсушава, не се събира, не се окислява, но и най-светлия цвят ми е тъмен. Sad
При мен е точно наобратно всичко , което си написала  Mr. Green Това е един от малкото продукти на Филорга, с които не се разбрах.  Confused

# 286
Петя, то хубаво ББ за лятото, но аз точно тогава не ползвам, а и тен на лицето избягвам, че много петна ми излизат.

Нутри филъра го тествам вече два дни в околоочната, нямам проблем, но все пак смятам да се сдобия и със специалния за областта.

Пъпките от мезо маската ми излязоха в областта на челюстта до скулата и на челото.

Впечатленията ми от марката са добри, но така или иначе кожата си иска сериозно внимание, само плеснато кремче не става, в това съм се убедила през годините. А и не вредят реалистични очаквания. Няма вълшебни кремове. Laughing

# 287
Не успях да намеря тестер на Мезо маск и си я поръчах. Днес с  нетърпение се намазах, постоях 30-40 мин. и я измих, обаче челото и цялата дясна половина на лицето ми бяха с обрив, все едно комари са ме нахапали. В срок на годност си е. Сега вече, след час-два се успокои почти напълно, но...
Някой друг с такъв проблем?
Чудя се аз ли сбърках някъде или не ми понася?
Сложих и под очите, там проблем няма. На клепача не посмях, че е раздразнен от ретинол, в момента. Чудя се обаче дали там може да се маже?

Сега съм със Спийп енд пийл. Ще видя утре сутрин как ще съм! Thinking

Взех си и Нутри филър, както и Слийп рековър.   Следващият ще е Изо- структор, много го харесвам.
Нутри филър дали става за около очи, като тайм филър?

За мен 30-40 мин с мезо маска са ужасно много! Според мен проблемът е от това. Ако стоя 30-40 мин ще ми пламне лицето направо

# 288
За мезо маската: Нанася се дебел слой от маската върху цялото лице, шията и деколтето, както и върху зоната на околоочния контур, оставя се да действа между 15 до 30 минути, отстранява се и се изплаква обилно с вода.

т.е. 30 мин е абсолютният максимум, който според мен не понася на всяка кожа. Първият път стоях към 25 мин и ми беше зачервена кожата, но бързо  ми мина. Сега стоя по около 15 и ми е лко порозовяла и супер свежа

# 289
  • Бургас/Пз
За мезо маската: Нанася се дебел слой от маската върху цялото лице, шията и деколтето, както и върху зоната на околоочния контур, оставя се да действа между 15 до 30 минути, отстранява се и се изплаква обилно с вода.

т.е. 30 мин е абсолютният максимум, който според мен не понася на всяка кожа. Първият път стоях към 25 мин и ми беше зачервена кожата, но бързо  ми мина. Сега стоя по около 15 и ми е лко порозовяла и супер свежа
Изобщо не е много, зависи от кожата, аз съм стояла и два часа и пак е добре, а някой момичета дори спят с нея и не се оплакват. А и 10минути над обозначеното време не е чак толкова много.

# 290
  • София
tsvetunka, щом дори само от 15 минути с мезо-маската ставаш розова, мисля, че е вид реакция срещу нея... На твое място не бих я ползвала. Аз редовно си седя по 40 минути и нямам никакво зачервяване... Peace

# 291
  • София
И аз стоя около 30-40 минути с маската и нямам зачервявания.Явно това е реакция на кожата и трябва да се внимава. Simple Smile

# 292
Да, в неделя пак се намазах, стоях си пак 30-4- мин., но се ослушвах нещо да не започне да пари или сърби. Нищо. Измих я, нямаше и пъпчици дори. Явно пъпчиците след първото мазане са били от нещо друго.
Не знам какво прави, но ще си направя всички процедури/ мазания, за да видя какво ще се случи.

# 293

Изобщо не е много, зависи от кожата, аз съм стояла и два часа и пак е добре, а някой момичета дори спят с нея и не се оплакват. А и 10минути над обозначеното време не е чак толкова много.
Аз стоя понякога и повече от два часа с нея просто защото като си сложа маска и върша нещо у дома  забравям,че съм с маска.....изобщо не я харесвам мезо маската,нито ми доставя удоволствие като консистенция,гъста като лимонов крем,после пък засъхва,а и след нея не виждам никакъв уау ефект,нищо.Трудно ще я свърша определено. Tired

# 294
  • София
За Мезо маската - нанасям дебел слой и държа до 30 мин., защото, ако слоя е тънък, изсъхва и ми изсушава кожата. Кожата ми е нормална, с леко омазняване в Т-зоната. При мен - леко изсветлява и изравнява тена, подхранва и освежава. 

# 295
За Мезо маската - нанасям дебел слой и държа до 30 мин., защото, ако слоя е тънък, изсъхва и ми изсушава кожата. Кожата ми е нормална, с леко омазняване в Т-зоната. При мен - леко изсветлява и изравнява тена, подхранва и освежава. 

Това ми е много полезно. И при мен изсушава, което никак не ми допада. Ще пробвам по-дебел слой да сложа следващия път.
Благодаря, denis! bouquet

# 296
Не знам защо като на продукт пише 15-30 мин трябва да се спи с него, но всеки си решава Simple Smile

Изобщо нямам намерение да я спирам, действа ми страхотно на кожата, но просто я държа по 15-20 мин. Явно за мен 30 мин са били много първият път, защото казах, че ми беше леко зачервена. Не съм се изринала или пламнала. 

Естествено, че зависи от кожата реакцията. Но определено като съм прочела, че нещо се държи до 30 мин, не бих го държала първият път 40, за да видя какво ще стане. Затова и казах на дамата, че според мен е държала много.  Много е вероятно и пъпчиците да са се появили от това. Може да намали времетраенето и да намери оптималното за нея, преди да се откаже с лека ръка от употребата.

Не трябва така спокойно да се лансира идеята за стоене с часове и цяла нощ, някой ще го приеме буквално, че така трябва да подходи от първия път. Не може една кожа на различна възраст, различна дебелина и чувствителност, в различно състояние да реагира по един и същ начин. 

# 297
Освен това според мен прекаленото дълго стоене с маската има обратен ефект. Както и прекалената употреба с някои други продукти.

# 298
  • София
Може ли някой да даде линк на deep fill

# 299
  • София
Може ли някой да даде линк на deep fill
DEEP-FILL е спрян от производство преди 2 год., 2015г., и няма засега аналог.
Ако попаднеш на такъв продукт, провери срока на годност и дали е продукт на Филорга. Wink

Общи условия

Активация на акаунт