Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 134
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Не мога да преценя дали омазнява.  Моята кожа е нормална и от няколко години нямам омазняване. Мисля че сам по себе си кремът не е мазен и не би трябвало да омазнява. Вземи си крема. Обикнонено флуидите не са сполучливи.

# 586
Така ще направя. Simple Smile Благодаря!

# 587
Здравейте искам да помоля за мнение.На 42 години съм със нормална към смесена кожа Sleep and Peel и Time-Filler дали ще  са ми добър вариант?

# 588
  • Бургас
Според мен да,с 9-10год.години съм по-млада,със същата кожа съм и харесвам Тайм Филъра,Sleep and Peel обаче не ми допада лично на мен.Имай предвид,че не ухае никак приятно или поне на мен не ми,пробвай ги първо и двата крема.

# 589
Според мен да,с 9-10год.години съм по-млада,със същата кожа съм и харесвам Тайм Филъра,Sleep and Peel обаче не ми допада лично на мен.Имай предвид,че не ухае никак приятно или поне на мен не ми,пробвай ги първо и двата крема.
Благодаря за бързия отговор,но тъй като съм в малък град тук няма от къде да си закупя мостри  ,а по сайтовете  не намирам ,затова ще ви се доверя.А при положение че имам пори Тайм Филър мат дали ще е по добър вариант?

# 590
  • София
Не взимай мат. За пори препоръчват серума Перфект плюс. Обаче май няма вълшебен продукт, който да заличи порите...

# 591
Хм,аз не виждам такъв ефект от Перфект +. За пори специално при мен резултата и то видим и огромен дойде от Глико А и Адаферин,но това е друга тема.

# 592
  • София
Хм,аз не виждам такъв ефект от Перфект +. За пори специално при мен резултата и то видим и огромен дойде от Глико А и Адаферин,но това е друга тема.

Здравей,
Би ли дала подробности - линкове, как ги ползва, колко време и с каква кожа си
Благодаря предварително

# 593
Да не разводняваме темата,отговорих ти на лични.

# 594
  • Варна
Освен от enzo, откъде купувате Филорга? Забелязвам драстично увеличение в последните 6 месеца. Мислех, че в даден месец увеличават цената на един продукт, но пускат в промоция друг. Optim eyes, ISO structure, Time filler, Nutri filler, Time zero- всичко е много по-скъпо, отколкото беше лятото/есента.

# 595
  • Бургас
От аптеки,наистина в Енцо са завишени цените на Филорга.Хидра филър преди няколко месеца беше на 60лв. и нещо сега е над 90.

# 596
От сайта на Ремедиум.Редактирам си поста само за да добавя,че един и същ продукт съм го взимала от Ремедиум и от сайта на Филорга бг с разлика в цената в полза на Ремедиум.Не че ги рекламирам,нищо подобно,но ми направи впечатление още преди доста време.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 16:36 от Бухали и Сови

# 597
Вероятно всеобщо е завишението на цените, след като с неудоволствие го установих и във фармашоп. Disappointed

# 598
  • София
Видяхте ли, че има нов нощен крем на Филорга:

Някой да го е пробвал вече?  (Аз в момента леко съм се презапасила с козметика и трябва да си измажа кремовете, след което имам желание да го взема).

# 599
  • Бургас/Пз
Петя, и аз чакам отзиви, много искам да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт