Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 112
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Дано някой сподели скоро отзиви за този крем.

# 601
Някой има ли отзиви за C Recover?Не съм ползвала продукт с Вит Ц до този момент.Как се ползва точно-серум,C Recover и слънцезащита за деня или как ??

# 602
  • София
Някой има ли отзиви за C Recover?Не съм ползвала продукт с Вит Ц до този момент.Как се ползва точно-серум,C Recover и слънцезащита за деня или как ??
Ползвам го редовно и съм доволна - подпомага регенерацията, изравнява тена, леко изсветлява кожата, тонизира и освежава. Нанася се преди крема, сутрин и/или вечер. През деня с УВ защита.
3 флакона за 3 седмици, но при мен, почти винаги, ми стига за 30 дни - нанасям на лице, шия и деколте.

# 603
Пише да се ползва седем дни(една флаконче),защото вит Ц губел свойствата си.След седмия ден има ли смисъл..?
В крайна сметка ще го взема,пък каквото сабя покаже.
Вечер съм на киселини или третиноин,след това масло.Ще ми развали ли резултатите до сега?Както се вижда и на снимката ми кожата ми не е перфектна.Като знам как съм се борила със зъби и нокти да е във вид,подходящ за пред хора..
Денис,вечер може ли да се комбинира с други продукти Не-Филорга?

# 604
  • София
Пише да се ползва седем дни(една флаконче),защото вит Ц губел свойствата си.След седмия ден има ли смисъл..?
В крайна сметка ще го взема,пък каквото сабя покаже.
Вечер съм на киселини или третиноин,след това масло.Ще ми развали ли резултатите до сега?Както се вижда и на снимката ми кожата ми не е перфектна.Като знам как съм се борила със зъби и нокти да е във вид,подходящ за пред хора..
Денис,вечер може ли да се комбинира с други продукти Не-Филорга?
След като активирам вит. С, държа флакона в хладилник. Цветът не се променя, до края, което означава, че не се е окислил. Ако се окисли, добива жълт оттенък.
Може да се комбинира с друга козметика.
След като го нанесеш изчакай поне 30-40 мин и след това нанасяй крема.

# 605
Защо Сл.защита ми става на парцали, или т.нар. кир ефект?В момента най-не ме дразни на Ла рош позе,каквото и да сложа под него го има тоя ефект.Още в ръката става на парцалчета,не го търкам,не го размазвам,само с леки потупващи движения нанасям и веднага се "пресича" или не знам и аз какво.Става кир ефекта,което налага сваляне на всичко положено до момента и започване отначало.
Вчера пробвах Тайм филър,хареса ми!!Имам още една мостра и май май ще е в следващата поръчка.

# 606
  • Варна
След сутрешния тоалет много обичам комбинацията околоочен Optim eyes, серум Time zero и после Time filler. През лятото ползвам тази комбинация и вечер. Зимата за нощна грижа, не са ми достатъчни и ползвам друг серум и крем.

# 607
  • София
Защо Сл.защита ми става на парцали, или т.нар. кир ефект?В момента най-не ме дразни на Ла рош позе,каквото и да сложа под него го има тоя ефект.Още в ръката става на парцалчета,не го търкам,не го размазвам,само с леки потупващи движения нанасям и веднага се "пресича" или не знам и аз какво.Става кир ефекта,което налага сваляне на всичко положено до момента и започване отначало.
Вчера пробвах Тайм филър,хареса ми!!Имам още една мостра и май май ще е в следващата поръчка.
Нанасяй по-малко кол-во крем и изчакай поне 30-40 мин, преди да нанесеш крема с УВ-фактор.
Може някой от кремовете да не е съхраняван правилно, дори и да е в срок на годност - това, като друга причина.
Или съставът на единия, да не е съвместим, със състава на другия.

# 608
Хмм принципно изчаквам поне десет минути между различните стъпки.Утре сутрин ще изчакам половин час между серума и Сл.З.
Не знам как е съхраняван въпросния сл.з. крем,купен е от Ремедиум онлайн.Досега не съм имала проблем с тяхна поръчка или продукт.Въприсния на Ла рош позе си дойде със запечатана капачка,в срок е и с картонената кутийка.
Вие какви слънцезащити ползвате в ежеддневието?

# 609
Същия проблем имам. Първо мислех, че е от на Филорга крема. След него обаче, смених още три различни марки. С всички имам тоя проблем - кир ефект със слънцезащитата. Ползвам точно на Ла рош. Сутрин след измиване, си нанасям дневния. Минават 2-3 часа дори и в колата нансям слънцезащитата. Същата работа. Дори като си погледна пръстите като налепени с лепило са а някакъв слой от не знам какво - слънцезащита ли, крем ли, двете ли. Отврат. Не знам с какво да се мажа вече. Писна ми.

# 610
Моя е Антелиос ХЛ флуид,твоя същия ли е?
Ей сега да пийна кафето и се почва борбата.Почистване,есенс,серум,сл.защита. Девойки,кажете какво ползвате срещу проклетото слънце все пак Sunglasses

# 611
  • София
За лице ползвам слънцезащитните на Филорга - стария и новия.
Или на Биотерм Solaire Anti-Age SPF 50
както и пудра с УВ защита - LIERAC SUNIFIC / когато бързам и не съм в настроение  Wink/

# 612
Имам на Филорга,но ми е в неотворени продукти.Ще го видя и него,а между другото Ла рош ми се пресече и със серума на Мизон и със серума на Питър Томас Рот.Ще върви в кофата.

# 613
Аз с новият на Филорга до тук нямам драми, а съм го пробвала с всичко налично като кремове и серуми. Старият не ми харесва вече, след като пробвах новия.

# 614
За лице ползвам слънцезащитните на Филорга - стария и новия.
Или на Биотерм Solaire Anti-Age SPF 50
както и пудра с УВ защита - LIERAC SUNIFIC / когато бързам и не съм в настроение  Wink/

Denis, кой е новият крем със слънцезащита на Филорга, че UV defense не го откривам в сайта и се чудех какво става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт