Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 104
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Ув дифенс какъв е-стар или нов?Аз него имам.

# 616
  • София / Перник
Ув дифенс какъв е-стар или нов?Аз него имам.

Ув дефенс е стария вид, новия е Ув бронз

# 617
Сериозно??Astonished

# 618
  • София
UV Defense  е страхотен крем, новият не съм ползвала още, последно отново купих старата формула, защото беше и намален.
Изключително комфортен на лицето. Аз съм с нормална, по-скоро суха кожа, но с омазняване в Т зоната през лятото, което коригирам с прозрачна пудра. Крема няма нищо общо с аптечните марки, които са трудни за нанасяне, остават бели петна и после силно омазняват и запушват пори.

# 619
  • София / Перник
На мен ми допада повече новата формула. От старата ми лъщеше лицето, с новата нямам такива проблеми. Кожата е много приятна на допир след нанасяне на крема, не мазнее.

# 620
Новият е в пъти по-хубав. Попива идеално, без мазни и лепкави остатъци, нанася се далеч по-добре, не мазнее изобщо нито в началото, нито после в Т-зоната. Със стария съм имала драми с кир ефект дори и над кремове на Филорга. С новия нямам и един случай.

# 621
Моя е Антелиос ХЛ флуид,твоя същия ли е?
Ей сега да пийна кафето и се почва борбата.Почистване,есенс,серум,сл.защита. Девойки,кажете какво ползвате срещу проклетото слънце все пак Sunglasses

Ами някакъв втечнене за лъце е. Има и цвят лек, който всъщност ми пасва, но с тоя кир ефект не мога да се оправя. А тъкмо го взех. Другото е, по някое време като ми пресъхне по лицето И тоя цвят като ми се събере в бръчките.... абсолютно мазало.

# 622
  • София
И от мен глас за новия слънцезащитен на Филорга, повече ми харесва от стария опредлено.

Но аз започвам да го ползвам най-рано през пролетта. В момента се разхождам без слънцезащита. Все пак нали и някакво витамин Д не е лошо да събере човек Wink

# 623
  • София
Новия uv не съм го пробвала,от стария съм много доволна,него си го ползвам,че съм се презапасила. Като го свърша някога,ще пробвам и новия. Grinning

# 624
Здравейте! Влизам с два въпроса. Искам да взема някой от серумите за подарък за приятелка. Тя е с мазна кожа, склонна към акне, 36 годишна. По принцип ползва тайм филър мат , мезо-маската и оптим айс и е много доволна. Кой серум бихте ми препоръчали, така че да не е тежък и да не омазнява кожата?

И още един въпрос- от къде основно поръчвате филорга? Фармашоп ли остана най-изгодното място?

# 625
  • София
Досега поръчвах от Ензо. Последно преди 2 месеца. Изведнъж дигнаха драстично цените! Вече няма да поръчвам нищо от там. Всичко си имаме на бг пазара и то вече понякога по-изгодно. Виждаме го, пипаме, пробваме и купуваме.

# 626
Здравейте ! За първи път пиша в темата, но от известно време я чета. Толкова хубави неща четох за sleep and peel маската, че се навих да я пробвам. Ще поръчам и мезо-маската. Видях, че във фарма  (френския сайт) има в момента промоционални пакети. Има ли някой, коъто е регистриран да ме покани в сайта, за да мога да ползвам 5 евро отстъпка. Тя може ли да се комнира с промо кода за февруари?
Трябва да действам бързо, защото предплагам, че кода изтича днес?
Или пък ако има навити за обща поръчка да си разделим доставката?

Предварително благодаря за отговорите и помощта!!!

# 627
  • Бургас/Пз
Здравейте ! За първи път пиша в темата, но от известно време я чета. Толкова хубави неща четох за sleep and peel маската, че се навих да я пробвам. Ще поръчам и мезо-маската. Видях, че във фарма  (френския сайт) има в момента промоционални пакети. Има ли някой, коъто е регистриран да ме покани в сайта, за да мога да ползвам 5 евро отстъпка. Тя може ли да се комнира с промо кода за февруари?
Трябва да действам бързо, защото предплагам, че кода изтича днес?
Или пък ако има навити за обща поръчка да си разделим доставката?

Предварително благодаря за отговорите и помощта!!!

Слийп енд пиил е нощен крем за лице , а не маска  Peace

# 628
Може би искаш да кажеш скраб маската и мезо маската?
За съжаление не мога да услужа с покана,самата аз не ползвам този сайт.

# 629
Да,знам че е нощен крем. Написах маска може би заради ефекта...

Общи условия

Активация на акаунт