Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 052
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ами написала съм го,Експигмент.
Или Трилума,ако успееш да се сдобиеш.
Аз лично правих курс с бленд плодови киселини,глюконоделталактон,гликолова киселина,сега вече третиноин и експигмент.Петното го няма вече.

Благодаря.
Това предполагам е добре зимата да се маже. Сега лятото какъв дневен крем и слънцезашитен крем си ползвала?

# 661
Заповядай в темата за третиноин.

# 662
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
А тези двете могат ли да се ползват заедно през лятото едно върху друго?

- Filorga Крем за тройна корекция срещу пигментация х50 мл
- Filorga UV Bronze Слънцезащитен флуид за лице за корекция на бръчки и тъмни петна SPF50+ x40 мл

# 663
Да,могат.

# 664
Bb крема покривен  ли е и става ли за мазна кожа ? Аз съм много Светла с жълт подтон , цветовете как са ? Цапа ли ?

Крема за ръце заслужава ли си ?

# 665
Bb кремът ще ти е много тъмен. И май не беше покривен.

# 666
  • София
Aз ползвам бб крема,цвят 2,със средно тъмна кожа съм и ми е ок. Не е покривен,просто изравнява тена.Не цапа. Simple Smile

# 667
  • Варна
 Аз съм със смесена кожа, лятото към мазна и бб крема ми идва тежък. Постоянно съм лъснала с него и пудра не ми помага.

# 668
  • на брега
Момичета, впечатленията ви от FILORGA Medi-Cosmetique Optim-Eyes.
Търся качествен продукт с видим ефект против отоци (недоспиване, стрес и т.н. - не става дума за здравословен проблем).
 bouquet

# 669
Момичета някой знае ли къде има наличен Filorga UV Bronze, онлайн или физически? Търсих онлайн, обаче навсякъде е изчерпан...Мерси предварително.

# 670
# 671
# 672
  • Burgas

Здравейте, може ли линк към продуктите за свиване на порите, които сте ползвали?
Благодаря 😃

# 673
  • София
Ползвам от около месец новия нощен крем на Филорга - Sleep & Lift - и откровено казано не съм очарована. Има нещо странно в консистенцията на този крем. И ефектът от него не е така поразително добър, както след Sleep & Peel например. Ще си го доизмажа, но не съм така доволна, както ми се искаше...

# 674
Пачовете справят ли се с подпухването сутрин ?

Общи условия

Активация на акаунт