Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 037
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Според мен Time filler.

# 91
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Бях писала преди за съвет към кои кремове да се насоча.. и обещах да споделя мнение след това.  Тъкмо приключих тайм филър, останах много доволна. Кожата ми е доста чувствителна и склонна към акне, но не е мазна. С него нямах никакви проблеми.

Скраб маската - разкошна! Лицето ми е супер свежо и със свити пори след нея.
Сега си взех серума Perfect+, който по първоначални впечатления доста стяга кожата и свива порите, и мисля, че много ще си допаднем с него. Някакви идеи дали би се комбинирал добре с Тайм Филър или да се насоча към друг?

Ползвам също така и Sleep& peel, но доста рядко, понеже ми прави впечатление, че всяка сутрин след това имам пъпки.. Някой друг имал ли е такъв проблем?  newsm78

# 92
  • София
Пъпки не съм имала от Слийп енд Пийл, но и аз го ползвам рядко (2 пъти в седмицата макс), тъй като ми се струва много агресивно да си правя ежедневен пилинг. Имала съм зачервяване от него.

И на мен много ми харесва Скраб маската, както и Мезо маската, Тайм Филър и Тайм Филър Айс. Като прибавя и ББ крема, това са ми любимите продукти на марката, поне за сега. (Още не съм пробвала новия крем срещу пигментация, а му възлагам надежди).

# 93
  • София
На мен Слийп енд Пийл ми се отразява добре.Ползвам го всяка вечер през зимата и кожата ми изглежда много добре. Simple Smile

# 94
  • на земята
Здравейте,да ви попитам кой от кремовете може да се използва за нощен?
Слийп едн Пийл го ползвам, но не всяка вечер.
През деня съм с нутри филър.
на 40 съм.
Благодаря
Отизиви за новия за пигментация,може ли линк да го видя?
 bouquet

# 95
  • София
на 40 съм.
Благодаря
 bouquet
Може да ползваш всички дневни кремове и като нощни.
За PIGMENT WHITE - много ми хареса, плътен, немазен, попива добре, леко изравнява тена.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/traitements-specifiques/351 … 401360110755.html

# 96
  • на земята
на 40 съм.
Благодаря
 bouquet
За  N32-6FF8-ZD9Z-FY3G - много ми хареса, плътен, немазен, попива добре, леко изравнява тена.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/traitements-specifiques/351 … 401360110755.html

Мерси ДЕНИЗ,а кога се нанася ?Вечер ли?

# 97
  • София
Скрит текст:
на 40 съм.
Благодаря
 bouquet
За  N32-6FF8-ZD9Z-FY3G - много ми хареса, плътен, немазен, попива добре, леко изравнява тена.

Мерси ДЕНИЗ,а кога се нанася ?Вечер ли?
За PIGMENT WHITE - сутрин и/или вечер.

# 98
  • на земята
Благодаря  bouquet

# 99

За PIGMENT WHITE - много ми хареса, плътен, немазен, попива добре, леко изравнява тена.

Да споделя  и аз първи впечатления от PIGMENT WHITE - най-общо като усещане не ми харесва.На пръстите уж консистенцията на крема се усеща приятна,но на лицето ми се разнася трудно и трябва да го втривам.Не ми оставя добро усещане,когато попие.Ако някъде остане не попил и белее и искам да го разнеса наново,вече някак е засъхнал и прави парцали.Пробвах над него да сложа УВ дефенс-никак,ама никак не се спогодиха,ужасен кир ефект се получи.Днес пробвах с по-лекия и течен екран на кларанс-бива,но не е това,което ми харесва.След няколко часа сякаш на места започва да избива Пигмент уайт и като разтъркам се получава кир ефект.Дано поне има някакъв добър принос към пигментациите. Tired

# 100
  • София
Здравейте, само информативно да кажа , че са пуснали някои продукти на FILORGA с 50% намаление- http://filorga.bg/product-category/medi/%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0 … 0%ba%d1%82%d0%b8/.
Аз вече си поръчах  Laughing

# 101
  • София
Здравейте, само информативно да кажа , че са пуснали някои продукти на FILORGA с 50% намаление- http://filorga.bg/product-category/medi/%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0 … 0%ba%d1%82%d0%b8/.
Аз вече си поръчах  Laughing

Но,за съжаление,са с изтичащ срок на годност! Sad Двата продукта,които ми трябват,са със срок до ноември и декември 2016.Дано това,което си поръчала,е с по-дълъг срок.

# 102
И изкупихте time filler-а докато се усетя от ензо.
Дано пак заредят!

# 103
  • София
Аз се чудя кой да взема като най - мазен. Ползвала съм всичко от тестери, сякаш имам спомен, че Исо Структура-та беше богатичък.

В момента ползвам серума Хайал Дифенс, Слийп енд пийл и Мезо маската.

Мацки, дали имат силикони някакви техните кремове и серуми? Кожата става толкова гладка и хлъзгава след тях, чак се замислям. Доколкото знам, няма.  newsm78

# 104
Здравейте,момичета.От известно време забелязвам едно хлътване под очите.Търсейки решение на този проблем, случайно попаднах в интернет на информация за филорга тайм филър околоочен крем.В описанието му пише,че съдържа  микросфери,които запълват хлътването под очите.Ще бъда благодарна,ако някоя от вас е използвала крема точно за този проблем, да сподели мнение има ли ефект.

Общи условия

Активация на акаунт