Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 310
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Благодарение на отличната тема се ориентирах много бързо в продуктите на Филорга и от първи опит подбрах точните продукти в точна комбинация.За момента Нутри Филър плюс серум Тайм Зироу.На 39 години съм,със суха кожа ,без бръчки и пъпки,преценявам я като бедна на липиди,вследствие на което чудесно възприема Нутрито.Работя и нощем, и комбинацията за сега ми осигурява свеж вид по всяко време на денонощието.Имам интерес към терапията C-Recover.Моля за съвет дали е удачно да я вместя към настоящата ми комбинация с оглед идващото лято.Забравих да добавя че имам лунички ,които не отчитам като проблем и не третирам.Благодаря ,ако някой ми отговори..

# 316
Мислех да поспра с Филорга,но сега ми заглождихте любопитството с Нутри филъра,него и от мостра не съм го пробвала,ще потърся,а в краен случай може да взема един крем на есен .Само дано не ми прави кир ефект като Изо структура.Нутри филър към кой от двата е по-близо като консистенция-Тайм филър или Изо структура?

# 317
  • София
Благодарение на отличната тема се ориентирах много бързо в продуктите на Филорга и от първи опит подбрах точните продукти в точна комбинация.За момента Нутри Филър плюс серум Тайм Зироу.На 39 години съм,със суха кожа ,без бръчки и пъпки,преценявам я като бедна на липиди,вследствие на което чудесно възприема Нутрито.Работя и нощем, и комбинацията за сега ми осигурява свеж вид по всяко време на денонощието.Имам интерес към терапията C-Recover.Моля за съвет дали е удачно да я вместя към настоящата ми комбинация с оглед идващото лято.Забравих да добавя че имам лунички ,които не отчитам като проблем и не третирам.Благодаря ,ако някой ми отговори..
Препоръчително е да се ползва по-студените месеци, когато интензивността на слънчевите лъчи не е толкова висока.
Терапията C-Recover се ползва около месец, вит. С има силно избелващо действие / освен другите му ползи - като силен антиоксидант и регенериращ, подпомагащ синтеза на колаген агент/ а това повишава фоточувствителността на кожата и може да провокира неравномерен синтез на меланин.
Трябва да си прецениш дали за това време, ще може да се предпазваш добре от слънцето.
Ползва се всеки ден, сутрин и вечер и за себе си съм забелязала, че, несъзнателно, ми се събират поне 1-2 часа да стоя на пряка слънчева светлина, дори когато съм си у дома, а тогава не нанасям никакъв фактор. 
Терапията е много хубава, ползвам я поне 2 пъти в годината. Peace
Добре е да се ползва с прием на вит. С пер ос / поне 1000 мг/дн. / - ефекта е още по-добър.

# 318
Мислех да поспра с Филорга,но сега ми заглождихте любопитството с Нутри филъра,него и от мостра не съм го пробвала,ще потърся,а в краен случай може да взема един крем на есен .Само дано не ми прави кир ефект като Изо структура.Нутри филър към кой от двата е по-близо като консистенция-Тайм филър или Изо структура?
По-скоро клони към Нутри филър, имам Тайм филъра, затова сравнявам.

C-recover и аз го мислех, но ще го оставя за късна есен.

# 319
Denis,благодаря много за вниманието и разясненията!Ще отложа за по-хладните месеци,както ти препоръчваш.

# 320
По-скоро клони към Нутри филър, имам Тайм филъра, затова сравнявам.

C-recover и аз го мислех, но ще го оставя за късна есен.
Искаш да кажеш,че Нутри филър клони по-скоро към Тайм филър ли?Ако е така,ще е добре,харесвах ТФ.

# 321
Не, към Нутри клони.
Тайм е доста по-лек.

# 322
  • Бургас/Пз
Не, към Нутри клони.
Тайм е доста по-лек.
Годесче, Еликсирчето пита дали Нутри филъра повече клони към Тайм или към Изото  Peace
Нутри филър към кой от двата е по-близо като консистенция-Тайм филър или Изо структура?

Ползвала съм и 2-3 тестерчета от Изо- структур, планирам покупка. Лично аз усещам след нанасянето стягащ ефект, доколко ще е ефективен при дългосрочна употреба не знам, но ще си го купя.  - Точно и при мен е така и затова толкова много го харесвам. Като цяло обаче за лятото го ползвам само за нощен.
И аз съм на мнение, че е хубаво да се комбинира серум с крем, какви точно, зависи според индивидуалната нужда. - точно тогава имат най-видим ефект продуктите според мен.
Слийп енд пийл ми стана любимия нощен крем, сменям понякога със Слип рековър, но самостоятелно нанасен, без серум ми е недостатъчен. - Слийп енд Пийл го ползвам само зимата. Сега вече спирам и почвам за нощен Изото.  Ще взема да го видя тоя Слийп риковър как ще ми е на мен, нали е подходящ за лятото??
Трябва да пробвам и UV защитата на Филорга, но за момента имам 3 други. - не си загубила нищо, аз лично не я харесвам  Confused, но пък не пречи да пробваш, но си вземи поне 2 тестера и хубаво я разноси

Чудя се на Хидра филър за лятото, под UV защита, какво ще кажете? - любимият ми крем за лятото, точно така го нося. Първо него, после минерална пудра или друга слънцезащита. Уникален е този крем.

# 323
Ани,  а коя УВ защита харесваш. Аз в момента ползвам един тониран крем на SVR Clarial creme, който е с 50 SPF. Не е зле всъщност, защото има и избистрящ ефект. Даже е супер, макар да мисля, че маниаците ще мислят, че лъскат с него. Но аз честно казано бих искала да пробвам и нещо без тониране. Кожата ми е идеална и всякакви фон дьо тен и тонирани кремове много ме дразнят поради липсата на навик да нося.

# 324
  • Пловдив
Момичета, мога ли все още да ползвам Слийп енд Пийл или да го оставя за есента?  newsm78

# 325
Момичета, мога ли все още да ползвам Слийп енд Пийл или да го оставя за есента?  newsm78
Аз тази сутрин го прибрах в чекмеджето,вече е слънчево всеки ден и го спирам.  Peace

# 326
  • Бургас/Пз
Ани,  а коя УВ защита харесваш.

Харесвам Екрана на Кларанс http://irecommend.ru/content/solntsezashchitnyi-krem-clarins-uv- … kran-dlya-litsa-sи Анти ейдж 50ти фактор на Еусерин https://www.farma.bg/eucerin-sun-fluid-anti-age-face-spf50-50ml.html . От скоро и пудрата 50ти фактор на Авене.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 15:36 от bubanka

# 327
  • София

Зависи колко излагаш лицето на слънце според мен. Ако работиш в офис и по цял ден си на закрито, не виждам проблем да си го ползваш и сега по няколко дни в седмицата.  Peace Има и момичета, които не го спират въобще. Въпрос на лична преценка.

# 328
  • София
Аз също съм със серума Тайм зироу и крема Нутри филър. На 35 г. Съм, с нормална към суха и чувствителна кожа.  Много съм доволна. Денем отгоре слагам Сс на Шанел.

# 329
Еликсир, Нутри филър клони повече към Изо структур, но последния съм пробвала само от няколко тестерчета. Имам Нутри и Тайм. Тайм е по-лек, не така богат, в сравнение с Нутри и Изо.

Общи условия

Активация на акаунт