Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 227
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Да похваля Meso Mask и Хидра Филър.Много добре ми се отразяват на кожата и ще поръчам още продукти на Филорга.Тук в Субрата имат точно три крема,ако някой се интересува за Бургас специално мостри давали в аптеки Фармастор 15 и Фармастор 17 и аптеки Софармас в комплекс Зорница .Свързах се с една дама от бг.сайта им и я помолих ако е възможно направо те да ми изпратят.Днес ги получих,много са щедри,сложили са ми над 20мостри.Горещо благодаря за което. bouquet

# 481
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми нощен крем. Хвърлила съм око на Скин Абсолют, но се ми харесва и описанието на Слийп Рековър, а досега съм ползвала само Слийп енд пил и адски ми харесва. Честно казано искам да ги имам и трите Laughing ама не мога да си го позволя. Проблемът на моята кожа е, че се отпуска по контура. Скин Абсолют съчетава ли качествата на другите два?

# 482
Моите любими и незаменими продукти на марката(на 39 год. съм,с комбинирана кожа,склонна към пигментации и периодично омазняване в Т-зоната):

1.Time Filler 50 ml-дневен крем,нансям след серум,ефекти:подханена и мека кожа,с блясък,изпълва миически линии,идеална основа за грим,с него съм вече 3 год.,няма по-добър!
2.Sleep Peel 50 ml-нощен крем,след нанасяне на серум,ефект: гладка и бляскава кожа,намалява до минимум пигментациите,свива порите,освежава и енергизира кожата ми на сутринта.
3.Тime Zero-серум,редувам с Meso + серума,използвам сутрин и вечер,преди дневният и нощен крем.
4.Meso Mask-хидратира,омекотява ,придава блясък,понякога я използвам вместо нощен крем,идеална за уморена кожа,изсветлява,озарява лицето,използвам 2-3 пъти седмично
5.Scrub Mask-почиства порите,изсветлява,обновява кожата,усещането е като след посещение при добър козметик Peace

# 483
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми нощен крем. Хвърлила съм око на Скин Абсолют, но се ми харесва и описанието на Слийп Рековър, а досега съм ползвала само Слийп енд пил и адски ми харесва. Честно казано искам да ги имам и трите Laughing ама не мога да си го позволя. Проблемът на моята кожа е, че се отпуска по контура. Скин Абсолют съчетава ли качествата на другите два?
Sleep & Peel, няма аналог и не може да се замени или да се замести, от части като ефект, с друг крем от  продуктовата гама на Филорга..
Или трябва да вземеш него + друг крем.
ПП.
Дано само да не променят формулата му , както се ''чува'', че се работело по нея. С тази промяна на формулите /и то без да го обявяват понякога/ - не винаги се постигат по-добри продукти.

# 484
Здравейте, доста прочетох по темата и реших да пробвам кремът Hydra filler. На 32г съм, кожата ми е нормална към смесена. До сега с крем съм се мазала само през зимата и то веднъж на не знам колко дни, като цяло нямам проблемна кожа и лицето ми е чисто. Но на тази възраст реших, че вече няма да е лошо да си взема нещо. Взех си мостра и цяла седмица се мажа, но не виждам някаква разлика (не че знам какво точно трябва да видя). Чудя се сега какво да правя, има ли смисъл да го взимам или да търся друг?

И още един отделен въпрос. Искам да взема крем от тяхната серия на майка ми. Тя е на 55г, кой е най-подходящ за тази възраст? Подозирам, че ще го маже и около очите, за това е добре да става и за там. Благодаря много, на който отдели време на моите чуденки Simple Smile

# 485
Angela, Sleep Recover е доста лек крем, но за сметка на това незаменим. Особено зимата понякога го ползвам вместо серум, под основния дневен крем, когато не съм си доспала. Освен това не ми дразни очите. Винаги имам по едно пълно бутилче запас, заради непрозрачната опаковка, не знам кога ще свърши. Heart Exl

elanus, Филорга май нямат възрастови разграничения. Зависи от нуждите на кожата. И все пак може би Нутри филър-мазничък е или Изо структур ще са на-подходящи за майка ти. По-богати са, за нормална към суха кожа.  Вторият при мен не създава проблем, ако намажа по-близо до очите. От Нутри май подпухвам, а по принцип не съм склонна. Тайм филър също може би ще е подходящ и повечето хора споделят, че не им създава проблем с очите, на мен също.
Нищо лично, но ако до 50г. не си мазал качествена козметика, малко се обезсмисля тепърва да се инвестира. Винаги ми е било странно, когато хората очакват чудеса от един по-скъп крем. Същата работа биха свършили и по-бюджетни кремове. Лично мнение, моля не се обиждайте.

Колкото до теб, сама трябва да прецениш харесва ли ти с крем или не. Някои хора така и не си създават навици. Имам 1-2 такива приятелки.

"5.Scrub Mask-почиства порите,изсветлява,обновява кожата,усещането е като след посещение при добър козметик Peace"
Споделям мнението на Berussa Hands V

# 486
Благодаря, goddess Simple Smile Тя ползва някакви, но като виждам колко доволни има от тази марка, реших да й направя такъв подарък за рождения ден, който е скоро.
Иначе за мен, аз навик мога да си създам, но проблемът е че наистина, по-добре си чувствам кожата като не се мажа всеки ден. Но всеки казва, че "трябвало" да се мажа вече. Освен да си купя за хидратация и да мажа на 4-5 дена.

# 487
Благодаря, goddess Simple Smile Тя ползва някакви, но като виждам колко доволни има от тази марка, реших да й направя такъв подарък за рождения ден, който е скоро.
Иначе за мен, аз навик мога да си създам, но проблемът е че наистина, по-добре си чувствам кожата като не се мажа всеки ден. Но всеки казва, че "трябвало" да се мажа вече. Освен да си купя за хидратация и да мажа на 4-5 дена.
A защо точно крем си решила да ѝ купиш? Може би ще се зарадва повече на нещо друго. Парфюм, качествен пуловер, знам ли... Моята майка редовно ме изнудва за парфюми, пуловери, обувки и кремове де, но с уговорката, че съм ги купила за мен, не ги харесвам и няма да ги ползвам... Laughing
Филорга са хубави, но иска постоянство. Ползване на серум, освен крем, поне няколко месеца и тогава дава ефект.

# 488
  • София
Някой да препоръча салон за мезотерапия с Филорга в София? Моля Simple Smile
За тази с ролер питам.
Да попитам и дали знаете тази марка произвежда ли се на повече от едно място и дали има разлика в качеството за по-бедните страни?

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 22:37 от aninica

# 489
  • София
Някой да препоръча салон за мезотерапия с Филорга в София? Моля Simple Smile
За тази с ролер питам.
Да попитам и дали знаете тази марка произвежда ли се на повече от едно място и дали има разлика в качеството за по-бедните страни?
За Филорга - произвежда се в Белгия и Франция.
Голяма част от производството, на тази от Белгия, е на по-ниска цена - за трети страни. Може да има и разлика във формулите /забранени-разрешени съставки/
Много фирми я внасят от страни от Африка, напр. /за това зная, но може да се внася и от други места/. Или обикаля доста, докато стигне в БГ.
Поискай маркера за партидата /една лепенка/ придружаваща продукта, за да си го провериш. Във всяка кутия има толкова броя, колкото са флаконите /3-5-10 броя/
Мезотерапията на Филорга е 2 вида, в едната почти няма ХК, в другата има около 5мг /мл и тя е по-добрия продукт/.
ПП.
По-късно, ще снимам лепенката за партидата, точно за Мезотерапия на Филорга, ако искаш, за да си наясно, какво представлява.

ППП.
Ето - LOT .....  е партиден номер, той дава възможност за идентифициране на датата и мястото на производство на даден продукт
http://store.picbg.net/pubpic/27/21/6be38fd4f8a62721.jpg

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 12:39 от denis.

# 490
Момичета,
как се използва серумът C-recover?
В упътването пише вечер и да се избягва зоната около очите. Така го прилагам и аз, но сега прочетох на друго място, че се нанася сутрин, включително и околоочната зона. 
За мен сутрин е по-добре, защото нямам търпение да подхвана и Sleep&peel-a.Blush

# 491
  • София
Denis,
благодаря за отговора. Може би не зададох въпроса си правилно.
100% от козметиката в България, върху която има надписи на български, полски, румънски, чешки е направена с по-ниско качество специално за страните, където хората не забелязват такива неща. За това от години някои хора си купуваме много неща по интернет или отвън. Същото се отнася за храните. За това питам. Днес ще спра до някоя аптека и ще видя дали са сложени допълнителни лепенки или надписите на български са на самата опаковка. От втория вид не купувам нищо, дори препарат за тоалетна чиния.
Аз съм решила да сменя марката козметика, която използвам. Филорга ме интересува заради много добрата мезотерапия. Виждам много голяма разлика в цените, което ме притесни.
Ако искаш да ми помогнеш можеш да ме ориентираш от къде да си купя тази мезотерапия, в смисъл шишенцата. Моята козметичка работи с друга марка, но каза че ако ги взема няма проблем.

# 492
  • София
Момичета,
В упътването пише вечер и да се избягва зоната около очите. Така го прилагам и аз, но сега прочетох на друго място, че се нанася сутрин, включително и околоочната зона. 
За мен сутрин е по-добре, защото нямам търпение да подхвана и Sleep&peel-a.Blush
Разтвори ли добре вит. С? - провери с нещо, дали не е останало някакво кол-во в капачката.
След активиране на вит.С, флакона се съхранява в хладилник. Серумът не трябва да пожълтява, а да си остане бял до последно - ако пожълтее, това показва, че има проблем с базата или с вит. С, който се е окислил много бързо.

Нанася се чрез лек масаж на лицето, шията и деколтето, аз го нанасям и около очите. 
Серумът се ползва сутрин и вечер, но внимавай със слънцето - повишава фоточувствителността на кожата и може да провокира неравномерен синтез на меланин.
По-добър ефект има, ако се ползва вечер, защото подпомага, активира регенерацията на кожата, а тя е през нощта.

aninica  Peace

# 493
Момичета,
Разтвори ли добре вит. С? - провери с нещо, дали не е останало някакво кол-во в капачката.
След активиране на вит.С, флакона се съхранява в хладилник. Серумът не трябва да пожълтява, а да си остане бял до последно - ако пожълтее, това показва, че има проблем с базата или с вит. С, който се е окислил много бързо.

Нанася се чрез лек масаж на лицето, шията и деколтето, аз го нанасям и около очите. 
Серумът се ползва сутрин и вечер, но внимавай със слънцето - повишава фоточувствителността на кожата и може да провокира неравномерен синтез на меланин.
По-добър ефект има, ако се ползва вечер, защото подпомага, активира регенерацията на кожата, а тя е през нощта.

aninica  Peace

Denis, благодаря ти!:hugs:
Ползвам си капачката, в която беше поставен витаминът, понеже не съм сигурна, че всичко се е разтворило. С пипета само нанасям. За сега не се е окислил, съхранявам в хладилник.
Значи ще добавя и зоната около очите и ще продължа с нанасянето вечер, че слънцето тези дни е доста силно.

# 494
  • София
една_мама
Добре е да приемаш и добавка вит.С  / напр. 1000мг/дн., на няколко приема, след хранене/ - ефектът е още по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт