Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 222
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
denis, goddess, благодаря ви! bouquet bouquet

denis, а би ли ми казала имаш ли поглед относно ефекта от черния крем и за каква възраст е?

Angela, Sleep Recover е доста лек крем, но за сметка на това незаменим. Особено зимата понякога го ползвам вместо серум, под основния дневен крем, когато не съм си доспала. Освен това не ми дразни очите. Винаги имам по едно пълно бутилче запас, заради непрозрачната опаковка, не знам кога ще свърши. Heart Exl
goddess, ти и по околочния контур ли го нанасяш?

# 496
една_мама
Добре е да приемаш и добавка вит.С  / напр. 1000мг/дн., на няколко приема, след хранене/ - ефектът е още по-добър.
Денис, отново ти благодаря. Hug

# 497
  • София

denis, а би ли ми казала имаш ли поглед относно ефекта от черния крем и за каква възраст е?
Това е нощен крем /Skin-Absolute Night/ - против стареене и за стягане на кожата, разработен да обхваща  всички параметри на стареене на кожата - бръчки, отпусната кожа, тъмни кръгове, пигментни петна, сива без блясък, уморена кожа.
Козметиката на Филорга не е обвързана с годините - всеки продукт се избира според нуждите на кожата в момента.
Ако при теб, все още, не се забелязват поне 2-3 от тези параметри, този крем няма да ти допадне.

# 498
Angela, Sleep Recover е доста лек крем, но за сметка на това незаменим. Особено зимата понякога го ползвам вместо серум, под основния дневен крем, когато не съм си доспала. Освен това не ми дразни очите. Винаги имам по едно пълно бутилче запас, заради непрозрачната опаковка, не знам кога ще свърши. Heart Exl
goddess, ти и по околочния контур ли го нанасяш?
Да. Нанасям го и около очите. Не ми дразни, а ефекта е страхотен. Нямам тъмни кръгове, но кожата ми е прозрачна под очите. Личат си веничките, особено когато съм недоспала. С него изчезва всякаква умора. Но винаги препоръчвам проба, няколко дни. Може и да не ти допадне, може да ти дразни, всичко е възможно.

# 499
Привет на Филорга компанията!

Да ви споделя нещо и да попитам дали имате повече информация. Моите дъщери работят с продукти на Филорга - филъри, мезотерапия. Доставят си ги от представител на Филорга. Беше предложен и ценоразпис с 30% отстъпка. Сравнявайки с цените на Ензо, се оказа, че въпреки това са по- скъпи.
Това дали е въпрос на по- висока печалба или Ензо доставя козметиката директно, от друга държава на производство???

Относно възрастта 55+ определено гамата се стеснява около Изо структура, Нутри филър, Скин абсолют, серуми като Скин структура, Мезо + и т.н. в комбинация с кремовете. ( лично мнение ); Sleep and peel периодически вечер, както и Мезо маската.

Мезотерапията с инжектиране показва много добър ефект- виждала съм го! Каня се и аз да направя един цикъл.

# 500
  • София
Мезотерапията с 135HA струва около 200 лв. инжекционно за 3 мл., с пистолет около 180, с ролер не можах да открия.
Ампулите струват 40 лв. Явно поставянето струва около 160 лв?!???

https://www.france-health.com/en/filorga/3963-filorga-nctf-135-h … cons-de-3-ml.html

# 501
Здравейте!
Четох много, но не успявам да си избера... искам да си взема един техен крем. Моля, дайте акъл! Имам тъмни кръгове, слънчеви петна, суха кожа и нещото, което най-много ме дразни и не мога да замажа с грим са едни назолабиални и марионетни гънки. Не са бръчки, просто релеф... хлътнало такова едно... не знам как да го опиша.
Та, ако може да ме посъветвате, ще съм благодарна!

П.П.
Взех няколко тестера от аптека, всичките ми застават добре, без кир ефект и т.н.

# 502
Melory, от къде взе тестери? На мен навсякъде ми отказват! Знам че мога да помоля да ми пратят на ФБ страницата им, но все пак ми е обидно и засега се въздържам.

# 503
Обиколих няколко аптеки Ремедиум в София. ... докато си намеря каквото ме интересува. Има в тази срещу седмочисленици. Само time-filler не успях да открия. Има само мат.

# 504
  • София
Melory, от къде взе тестери? На мен навсякъде ми отказват! Знам че мога да помоля да ми пратят на ФБ страницата им, но все пак ми е обидно и засега се въздържам.
И на мен навсякъде ми отказват. Снощи бях в Субра исках тестер на Скин Абсолют Найт и жената каза, че от месеци не са им доставяли. Ти за фб страницата на Филорга ли говориш, че можем да поискаме?

# 505
  • Враца
Здравейте,
По повод на тестерите искам да споделя, че писах на ФБ страницата на марката да попитам от къде мога да се сдобия с тестери, т.к. живея в малък град и никъде не предлагат техни продукти. Попитаха ме от къде съм купувала продукти до сега и да си поискам от там. С една дума ме отрязаха, не знам на вас как ви изпращат. Тестерите ги изпращат явно при поръчка от техния сайт.

# 506
  • Варна
Тестери на Филорга се носят в много малки количества в аптеките и свършват много бързо. Бъдете редовни в исканията си и уцелете консултантки , на които им се дават !  Wink

# 507
  • Бургас
Здравейте,
По повод на тестерите искам да споделя, че писах на ФБ страницата на марката да попитам от къде мога да се сдобия с тестери, т.к. живея в малък град и никъде не предлагат техни продукти. Попитаха ме от къде съм купувала продукти до сега и да си поискам от там. С една дума ме отрязаха, не знам на вас как ви изпращат. Тестерите ги изпращат явно при поръчка от техния сайт.
Да,на мен ми изпратиха тестери като се свързах с една мила дама директно от сайта им.

# 508
Angela, да, фб страницата на бг вносителя. Сега не мога да дам линк, но пък damma щом и от там са я отразяли... На сляпо кремчета по 100лв не купувам.

# 509
  • София
Angela, да, фб страницата на бг вносителя. Сега не мога да дам линк, но пък damma щом и от там са я отразяли... На сляпо кремчета по 100лв не купувам.
Писах им оня ден. Прочели са го, но не ми отговориха и директно ги отхаресах Mr. Green и днес познайте - пишат ми в месинджъра - Коя била аптеката, където нямали тестери, те редовно зареждали... Аз конкретно в Субра проверявах. Сега ще видим как ще се развият нещата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт