Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 104
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Привет и от мен!
От известно време се заглеждам в кремовете  на Filorga и искам да си взема.. Не мога да се ориентирам обаче кой ще е подходящ за мен. Четох, че кремовете им не са разделени на възраст.. но все пак.. на 31 години съм уж с нормална кожа, но  напоследък започнаха да ми излизат от време на време пъпки.. нещо пубертета явно е закъснял при мен.. много неприятно..
Какво бихте препоръчали? Оглеждам се и за крем около очите. нещо леко.. нямам все още изразени бръчки
Предварително благодаря

# 631
  • Враца
Привет и от мен!
От известно време се заглеждам в кремовете  на Filorga и искам да си взема.. Не мога да се ориентирам обаче кой ще е подходящ за мен. Четох, че кремовете им не са разделени на възраст.. но все пак.. на 31 години съм уж с нормална кожа, но  напоследък започнаха да ми излизат от време на време пъпки.. нещо пубертета явно е закъснял при мен.. много неприятно..
Какво бихте препоръчали? Оглеждам се и за крем около очите. нещо леко.. нямам все още изразени бръчки
Предварително благодаря
Привет, Милена
Аз също съм на 31 и кожата ми е като твоята. От няколко месеца използвам крема за лице Хидра филър и крем за очи Оптим айс. Мога да ти ги препоръчам с 2 ръце. Ако имаш нужда от маска пробвай Мезо маск - при мен действа страхотно, тена е избистрен още след първото ползване.

# 632
  • Бургас
Хидра Филър или Тайм Филър предлагам аз,пробвай първо обаче.

# 633
Хидра филър(обикновения или мат).Не купувам отделно околоочни.Всъщност имам един,но още не съм го пробвала.
Миналото лято ползвах хидра филър мат,много го харесвам.Дори и самостоятелно съм го носила без серум и пак се държи много добре.

# 634
Момичета страхотни сте!
И аз заглеждах Хидра Филър, но четох на 1-ва страница, че е  за 25-30 години и му се чудех. Щом ги препоръчвате, ще пробвам със сигурност. И така и така съм почнала, ще се обзаведем цялата къща май с тези кремове Simple Smile))) За майка ми, която е на 56, със много суха кожа, съм харесала Filorga Nutri-Filler Nitro, надявам се е подходящ?
А за мъж на 38 години какво  мога да взема? Той  досега кремове почти не е ползвал, но сега  иска да си вземе... Simple Smile))
Благодаря ви още веднъж!

# 635
Да похваля серума пигмент перфект от името на майка ми.Ползва втора опаковка,маже го сутрин и вечер,харесва й много.Има петна от слънцето,все й натяквам да ползва УВ, определено напоследък е зачестила.

И имам един много тъп въпрос ама...Имам едно розово на Филорга,Нцтф есенс,което не знам какво да го правя.Как го ползвате и какъв му е ефекта?

# 636
  • София
......
И имам един много тъп въпрос ама...Имам едно розово на Филорга,Нцтф есенс,което не знам какво да го правя.Как го ползвате и какъв му е ефекта?
Есенция-концентрат, нанася се преди крема или преди серума /малко кол-во/ - подхранва, регенерира, изравнява тена, стяга и почиства порите, нещо като лосион, но много концентриран.

# 637
  • Стара Загора
Момичета, този слънцезащитен   на FILORGA UV BRONZE SPF50 новия, може ли да се нанася и под очите или не е желателно.

# 638
Супер евтин,а много концентриран и в огромно количество...нещо не ми се връзва.Засега ще стои и ще мирува наказан в кутията.

# 639
Uf Defence- а самостоятелно ли го ползвате, в смисъл дали е достатъчно?

# 640
  • София
Момичета, този слънцезащитен   на FILORGA UV BRONZE SPF50 новия, може ли да се нанася и под очите или не е желателно.
Нанасям и под очите /ушите, врата, деколте и шия  Wink/

Uf Defence- а самостоятелно ли го ползвате, в смисъл дали е достатъчно?
Може да се ползва и самостоятелно - питала съм Филорга, но си е въпрос на усещане и нужда на кожата

# 641
И аз мажа навсякъде-лице,шия,деколте и ръце.

# 642
  • Бургас
Много пари, ако попадне в очите.Внимавай,защото като мокриш лицето при къпане в морето, пак влиза в очите.
Моя, ще го оползотворя за тялото и ме е яд.
Да уточня,за спрея за лице става въпрос.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 16:02 от Nina_Z

# 643
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите. Аз крема съм поръчала и мезо маската. Ще пробвам като дойде. Ще си потърся и мостри на тайм филър. Пробвах мат версията но много ми изсушава, макар че съм комбинирана кожа. Ако другия ми е добре, ще си поръчам и него. В момента правя мезотерапия около очите, ще видим какъв ще е резултата Simple Smile

# 644
Някой с отзиви за този крем   Filorga LIFT-STRUCTURE Ultra-Liftante крем  ,ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт